Seninle kilolarımız hemen hemen aynıymışGunsydin kizlar yamurlu
Bir cumagununden
Haydin kilo bildirimine
Gecen hafta kilom
74 .5
Bu hafta kilom
73 .35
Bu hafda giden 60 grm
Az beyenmedim bu haftadaki kilomu
Hadi rakibim goreyim senin nekadar gitmiş
madamhd canım kartal otomatik olarak gelmiyor ben talep edeceğim. Tek tek talep etmeyeyim diye az biriktirip istiyorum ondan biraz gecikebilir ama en kısa zamanda gönderirim kartalınızı
E ben listedeyim ama kartalım yok
Evet canım sonradan gördümKaptan talep ediyormuş canım yaptı açıklamasını
inşallah canımIyikiii ablacimm
Bu hafta işin içine Leslie de gireceği için haftaya yine aynı şekilde kilo veririm inşallah
Devamı da gelecek inşallah canımMotivasyonunuz sayesinde 1.5 kiloya veda ettim
seninde enerjin çok güzel canımMotivasyonunuz sayesinde 1.5 kiloya veda ettim
İnşallah Merve abla bu beni daha da isteklendirdiDevamı da gelecek inşallah canım
İnşallah ablaseninde enerjin çok güzel canım) inşallah bahara fit olacağız
Tebrik ederim hu hafta herkeste ufak kaçamaklar vardı haftaya daha da çok veririz diye düşünüyorumEvet kısa bir wc bekleyişinden sonra kilom
Geçen hafta :74.1
Bu hafta :73.0
Fark: 1.1 kg
Aslında önceki günlerde daha azını da gördüm ama yaptığım kaçamaklar sonucu
Kızlar ben formu doldururken hedef kilo olarak ilk hedefimi yazdım. İlk hedefim 58 olmaktı. Ancak asıl hedefim 53 olmak. Boyuma göre ideal kilom 53. İlk hedefime ulaştıktan sonra mezun olmak istemiyorum. 53e kadar yola devam etmek istiyorum
Evet kısa bir wc bekleyişinden sonra kilom
Geçen hafta :74.1
Bu hafta :73.0
Fark: 1.1 kg
Aslında önceki günlerde daha azını da gördüm ama yaptığım kaçamaklar sonucu
Teşekkür ederim canım, inşallahTebrik ederim hu hafta herkeste ufak kaçamaklar vardı haftaya daha da çok veririz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım, seni de tebrik ederimSonradan hedef küçültme yapılıyor canım. Hedefe ulaştın diye direk mezun olmuyorsun. Bende hedefi 85 dedim ama aslında 60a kadar inmek istiyorum kademe kademe hedef küçültecem nasipse. Bi anda 60 dersem hedefe ulaşmak uzun süreceği için erken bıkar bırakırım diye böyle yaptım.
Sonuç çok güzel tebrikler
canım 4 günde gayet güzel bir sonuç... bu kiloları bi günde almadık ki hemen verelim o yüzden yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım... bence gayet güzel bir sonuçMerhaba tartıda bugün 65.1 kg çıktım. Bugün 4. gün 65.3 tü pek bir fark yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?