Teşekkür ederim :)canım 4 günde gayet güzel bir sonuç... bu kiloları bi günde almadık ki hemen verelim o yüzden yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım... bence gayet güzel bir sonuç
Sen biraz beni beklersen yetişirim:) Bu hafta 5 li rakamları göreceksin benceVay vay vay rakibime bak hele sen tebrik ederim bu hafta çok iyi gittin gerçekten az kaldı bana yetişiyorsun
Yok daha neler :) ben koşuyorum bu hafta yeşimeZsin canikomSen biraz beni beklersen yetişirim:) Bu hafta 5 li rakamları göreceksin bence
Ben bu hafta duraklayabilirim regl öncesi olduğu içinYok daha neler :) ben koşuyorum bu hafta yeşimeZsin canikom
45 dk Leslie yaptım
Bacaklarımın arkası titriyo
Gerçekten çok etkili
1 lt limonlu su
1 lt su içtim
Bende durumlar böyle
Sizler napıyorsunuz
Bende misafirliğe gittim
Sonra kendime ceza verdim markete gittim geldim 30 dk yürüdüm bide kimsenin kullanmadığı 78 merdivenli üst geçitten indim çıktım
selam herkese
sınav kağıtlarından başımı kaldıramadım
ben 61.00
evet taşlayın beni
Free liste ne oluyor
TamamdirSizin gibi takıma yeni başlayanların ve izinli olanların olduğu liste canım. Sizleri oraya ekleyeceğim. Ana listeye girene kadar o alttaki free listede olacaksınız
Kızlar free listeyi akşama yapacağım. Şimdilik işim var biraz.
Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Büyük ihtimal bu haftanın birincisi biz olacağız. Ama olamasak da canımız sağ olsun. Haftaya oluruz.
Önemli olan kilo verebilmek. M melis08latiska ve @umudum2 sizleri deeee
Bu hafta takıma çok gelemediğim ve menü yazmadığım için kendime de
ben de baya kilo aldım
motivasyon sağlayamıyorum bir türlü...
Kocaman tebrikler bizeKızlar free listeyi akşama yapacağım. Şimdilik işim var biraz.
Kilo veren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Büyük ihtimal bu haftanın birincisi biz olacağız. Ama olamasak da canımız sağ olsun. Haftaya oluruz.
Önemli olan kilo verebilmek. M melis08latiska ve @umudum2 sizleri deeee
Bu hafta takıma çok gelemediğim ve menü yazmadığım için kendime de
Kocaman tebrikler bize
Kaptanim , senin menu vermemene bende uzuluyorum veeeeee bi fikrim varkizlar duyun beni kaptan menu vermezse bizde vermeyelimmmm ne dersiniz ???? Boylece kaptanimiz hergun menu verir bizde onu hergun görmüş oluruz nedersiniz ????
Ne yapayim valla seni daha sık gormek icin bu son savaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?