- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
PaZartesi->78.5
Cuma->77.5
Fark-> 1 kg
geçen hafta : 71.500
bu hafta : 71.100
Giden eksi : 400
yüzde : 0,56 ( yüzdemi bi kontrol edebilirmisin kaptanımLAydLiNe
wc sorunum var yoksa daha iyi sonuç alırdım galiba
Geçen hafta 61,90
Bu hafta. 61,40
Fark - 500 gr
Ben pek beğenmedim haftaya 1 kg vereceğim inşallah
Dimi arkadaşım bende daha önceleri daha çok verdiğim için üzülmüştüm ne nankörüm yaOh oh gelsin eksilerbence miktarından önce eksi gelmiş olması önemli
Günaydın kızlar
Gelebildim nihayet
Sabahtan beri ne zaman siteyi açmaya kalksam hasta yağıyor.
O yüzden tüm geçmişi okuyamayacağım. Sadece kilo bildirimlerine bakacağım.madamhd canım senin tartı farkını da biz kendimiz ekleyeceğiz. Nasılsa eve gidince düzelecek. Çok bir kayıp olmayacak.
Bilmem gereken bir şey var mı?
wawwwwwTartı farkı bildirmicekmiyiz yani?
Kilo bildirimi
Geçen Cuma: 93.8
Bu hafta: 91.1
Fark: 2.700
Yüzde: 2.87
Tartı farkı bildirmicekmiyiz yani?
Kilo bildirimi
Geçen Cuma: 93.8
Bu hafta: 91.1
Fark: 2.700
Yüzde: 2.87
Dimi arkadaşım bende daha önceleri daha çok verdiğim için üzülmüştüm ne nankörüm ya
Bence arada abartı bir kilo farkı yok. Zaten eve gittiğinde de fazlalık varsa + olarak çıkacak. Bence bu sonucu baz alalım. Hiç karıştırmayalım. Çünkü gerçek kilon bu da olabilir. O zaman zararı düzeltemeyiz.
canım , termale gitmen seni etkilemiş , yoksa toka çıkarmak herzaman işe yararKilo bildirimi
Geçen cuma 57.2
Bu cuma 57.4
Malesef artı 200 tokayi da çıkardım ama ada olmadı geçen haftaki kiloma göre.
Aslında kilo verdim ben 1 kilo.ama durum şöyle gelişti. Geçen hafta sonu termale gittik demiştim ya orda 2 gün maf ettim kendimi.gece yarısına kadar yedik içtik. Pazartesi tartildigimda 58 kusurdum.pazartesi den bu güne de resmen oldum açlıktan dikkat ettim hep aç yattım ve 1 kilo gitti ama hafta sonu aldığım oyüzden malesef tartı da artidayim.
Ve reglime de 2 gün falan kaldı.zaten haftaya da regl olmuş olucam bildirimde nasip bakalım.
Tebrikler canımGeçen hafta 68
Bu hafta 66.5
Wc çıkmadığım halde
Tebrikler canımGeçen hafta 61,90
Bu hafta. 61,40
Fark - 500 gr
Ben pek beğenmedim haftaya 1 kg vereceğim inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Geçen hafta veremedim bu hafta gittiListeye harika bir başlangıç oldu canım. Maşallah kocaman tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?