Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayir kesinlille icilmiyor canim ... icinde kafein var bebekte uykusuzluk yapar birde metayi hizli calistirdigi icin bebegin bagirsaklari çabuk bosalir vitamin kaybi yasar Allah korusun... ben cok arastirmistim..
Diğerlerinde içtim gibi hatırlıyorum ama emin olamıyorum. 6 ay dursun bakalım sonra doktora sorup içerim belki.

Eveet arkadaşlar bu hafta takım olarak birinci olduk. Bende bireyselde ikinci

Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah her hafta güzel güzel kilolar verelim ve birincilik kupasını da biz kaldıralım

Haftaya da senden aynı performansı bekliyorum canım kocaman tebrikler

Bugünkü menüm
Sabah ince dilim süzme peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin 2 ceviz

Öğlen
1 tbk kereviz yemeği 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt

saat 16.00 da yarım simit, 1 üçgen peynir

Akşam
3 kaşık et kavurma
1 dilim ekmek
1 kütü ayran

Teşekkürler

Tühh eksik kalmış börek

O biraz zor diyetisyen listesiyle biranda çok kilo verilmiyor maalesef

Kaçamak yapmazsan eğer yine yakın bir rakam görürsün onun için dedim

Aynen yaaa eksik kaldı börek

hahahahahahaha aklımda kalacağına midemde kalaydı iyiydi ama
gerçekten benim aklımda kalınca kalıyor. Bi kere biz de misafirliğe gittik. Gazete tatlısı diye bi tatlı yapmış ben de çok severim. Ama 3 dilim koymuş. Çocuklar yedi birer tane ben bi daha isteyemedim hala aklımdadır o bak yapmasını bilsem yapcam ama yapamıyom

Bende kaçamaklı menümü yazayım da biraz taşlayın madem

11 Ocak Cuma Menüm

Kahvaltı 10.15
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 lokma tahin pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.30
1 bardak süt
4 gün kurusu
1 galeta

Öğle (misafirlikte) 15.00
4-5 kaşık nohut salatası
3-4 kaşık yoğurtlu havuçlu mor lahanalı salata
9-10 sarma
4 parmak büyüklüğünde tahinli çörek
1 sultan sarması

Akşam 19.00
4 yk lahana yemeği
1 kk peynir

Ara 21.30
1 kase yoğurt
1 elma

2 lt su
30 dk yürüdüm 78 merdiven inip çıktım ( normalde yürüyüş günüm değildi kendime ceza verdim )

İlk defa duydum gazete tatlısı baktım netten baklava gibi bişey. Tüh yakın olsak yapar verirdim hemen

M merve4416 canım sen de hoş geldin listemize. Ayağın uğurlu geldi ilk haftanda birinci olduk. İnşallah her hafta ilk üçte oluruz. Sen de az bir farkla kaçırdın bireyselde dereceyi.
Evet canım inşallah bundan sonra hep birinci oluruz. Kilom çok fazla olmadığı için çok fazla veremiyorum. Hep böyle devam etsem bahara kadar hedefime ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…