2 sene emzirebilirsem kaldı 22 ayİçilmiyor diye biliyorum canım. Sen az daha sabret
Onu içiyorum bol bol
Diğerlerinde içtim gibi hatırlıyorum ama emin olamıyorum. 6 ay dursun bakalım sonra doktora sorup içerim belki.Hayir kesinlille icilmiyor canim ... icinde kafein var bebekte uykusuzluk yapar birde metayi hizli calistirdigi icin bebegin bagirsaklari çabuk bosalir vitamin kaybi yasar Allah korusun... ben cok arastirmistim..
İnşallah bu hafta da daha fazla veririmAfiyet olsun iyi gidiyorsun aynı sonucu bu hafta da bekliyoruz
Hmmm bence de biraz az olmuş. Napıyoruz az yiyip vücudumuza kıtlık mesajı vermiyoruz
Senide tebrik ediyorum canim 2. OlmuşsunEveet arkadaşlar bu hafta takım olarak birinci olduk. Bende bireyselde ikinci
Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah her hafta güzel güzel kilolar verelim ve birincilik kupasını da biz kaldıralım
Diyet yaparken kendimi eve kitleyesim var
Bu kurabiler dünden kaldıysa dün kimbilir kaç tane yedin
Eveet arkadaşlar bu hafta takım olarak birinci olduk. Bende bireyselde ikinci
Herkesi tebrik ediyorum. İnşallah her hafta güzel güzel kilolar verelim ve birincilik kupasını da biz kaldıralım
Senide tebrik ediyorum canim 2. Olmuşsun
Dün hepsinden birer tane aldım. Sadece bir börek vardı ondan almayı unutmuşum.
Haftaya da senden aynı performansı bekliyorum canım kocaman tebrikler
Teşekkürler
Tühh eksik kalmış börek
O biraz zordiyetisyen listesiyle biranda çok kilo verilmiyor maalesef
Aklında mı kaldıKaçamak yapmazsan eğer yine yakın bir rakam görürsün onun için dedim
Aynen yaaa eksik kaldı börek
Aklında mı kaldı
hahahahahahaha aklımda kalacağına midemde kalaydı iyiydi ama
gerçekten benim aklımda kalınca kalıyor. Bi kere biz de misafirliğe gittik. Gazete tatlısı diye bi tatlı yapmış ben de çok severim. Ama 3 dilim koymuş. Çocuklar yedi birer tane ben bi daha isteyemedim hala aklımdadır o bak yapmasını bilsem yapcam ama yapamıyom
Evet canım inşallah bundan sonra hep birinci oluruz. Kilom çok fazla olmadığı için çok fazla veremiyorum. Hep böyle devam etsem bahara kadar hedefime ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?