Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elbette o isin sakasi benim amacim kaptanin menu vermesini saglamak kaptan icinde bi motive olsun... hemde gercekten daha sık görelim hepsi bu...)

Kızlarda söylemiş canım fıstık fazla olmuş. Önemli olan az yemek değil düzenli ve dengeli beslenmek. Sağlıklı beslenmek. Bunu asla çıkartma aklından.

Olur olur varım ben. Haklısınız ne deseniz. Bu hafta iş yerinde tek çalıştım. Arkadaş izindeydi. Üzerine iki gün sınav yaptım. Bugün de defterleri tamamlayıp teslim ettim. Biraz daha hafifledim. Ama pazartesi, salı yüzme yarışı var. Hakemlik için orada olacağım akşama kadar. Telefon yasak. Arada çaktırmadan bakarsam mesajlara bakıyorum. Görürlerse sıkıntı çıkıyor. O iki günü atlatınca daha sık bir arada olacağız. Ve gün içinde gelemesem bile akşama mutlaka menü yazacağım. Kaptanın sizi motive etmesi gerekirken siz beni motive edeceksiniz
Ay ben bu gün misafilere çörekotlu tuzlu kurabiye yaptım allahım durduramıyorum kendimi komşulara gönderdim biraz. Misafirler iptal oldu. Biraz eşime ayırdım inşallah erken gelir de onları da yemem

Harika bir menü olmuş canım yufka ekmek olmasa daha mükemmel olacakmış. Su ve spor çok güzel. O iki lokma ekmek ne ekmeğiydi?
Bu arada ben bu haftayı hep akraba ziyaretleriyle geçirecem sanırım
Aman haaaaa dikkat. 8 li rakamları göreceksin sen bu hafta. Yememen gereken her şeyden uzak dur lütfen. Çıpçıtır memlekete gittiğinde yersin nasılsa hepsinden.

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
1 bucuk
Haslanmisnyumurta
3 zeytin
1 kucul dilimpeynir
1 ekmek
Cay sekersiz

Oglen say 12
Yayla corbasi 100ml
2 biber.dolmasi
Bulgur pirin karisik ici
Yogur

Ara
Portakal ortabay

Aksam sat 7 30

1 bucuk biber dolmasi
Yogurt 50 ml
Su 2 litre
6016 adim sayar

Bugun menumude vereyim )
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Yarim salatalik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
8 badem
4 yk yogurt

Aksam 16.00
1 büyük kase kısır
2 ceviz
2 hurma

Ara
1 bardak tarcinli süt

2 lt su icildi .. LAydLiNe
Disarsa 40 dakika yürüyüş yapildi...

Bugün ki kaçamaklarla dolu menümü yazayım biraz utanayım.

Kahvaltı (09:15)

2 tane kakaolu ev yapımı ıslak kurabiye (Dünden kalmıştı)

Öğle (12:20)
1 kepçe çorba (nasıl yoğunsam ne çorbası olduğunu hatırlamıyorum inanın)
3 yk tavuk döner
1 kutu ayran
2 yk mevsim salatası

Ara (15:30)
1 tane şekersiz türk kahvesi
yanına iki tane küçücük lokum

17:30
3 küçük parça sabahki kurabiyelerden

Akşam (20:00) Saat geç oldu maalesef
1,5 lahmacun
Salata
2 kutu ayran

Spor yok suyu saymadım.

Bu size yazdığım son berbat menü olsun. Yarından itibaren akıllı uslu bir kaptan oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…