Elbette o isin sakasi benim amacim kaptanin menu vermesini saglamak kaptan icinde bi motive olsun...Bende bugün misafirliğe gittim diye menü paylaşmamak için bahane arıyordum.
Yoksa takıma girdiysek kurallara uyacağımıza inandık inandırdık geldik. Kendimiz için zayıflıyoruz kaptan için değil ki
Elbette o isin sakasi benim amacim kaptanin menu vermesini saglamak kaptan icinde bi motive olsun...hemde gercekten daha sık görelim hepsi bu... )
Şekerim var doktor yasakladı de. Kendine de inandır yemeBu arada ben bu haftayı hep akraba ziyaretleriyle geçirecem sanırım
Aman dikkat canim 100 gr icin cok emek veriyoruz sonra birden hepsi geliyor..Bu arada ben bu haftayı hep akraba ziyaretleriyle geçirecem sanırım
Oooo çok iddalıııİnternetten kendime 36 beden pantolon ve kazak siparişı verdim motivasyon için
Ele verir talkımı kendi yutar salkımıAman dikkat canim 100 gr icin cok emek veriyoruz sonra birden hepsi geliyor..
Benimde korkum ablamlar gelecek o donemde ne yapacam simdiden düşünür oldum..
Biraz oyle olduEle verir talkımı kendi yutar salkımı
Menü paylaşmayan eski kaptan olarak kaptanımızı koruyorum
Kızlarda söylemiş canım fıstık fazla olmuş. Önemli olan az yemek değil düzenli ve dengeli beslenmek. Sağlıklı beslenmek. Bunu asla çıkartma aklından.Sabah 10.10
3 kuru kayısı
1 kare bitter
Yulaf
1 avuc fıstık
Saat 14.40 sınav çıkışı
4 kuru kayısı
Yarım avuc fıstık
Saat 4 günün son yemeği
1 tabak nohut
2 kasik yoğurt
1 2 avuc fıstık
2 litre su
Spor olarak ip atladım o kadar
Kocaman tebrikler bize
Kaptanim , senin menu vermemene bende uzuluyorum veeeeee bi fikrim varkizlar duyun beni kaptan menu vermezse bizde vermeyelimmmm ne dersiniz ???? Boylece kaptanimiz hergun menu verir bizde onu hergun görmüş oluruz nedersiniz ????
Ne yapayim valla seni daha sık gormek icin bu son savaşım
Ay ben bu gün misafilere çörekotlu tuzlu kurabiye yaptım allahım durduramıyorum kendimikomşulara gönderdim biraz. Misafirler iptal oldu. Biraz eşime ayırdım inşallah erken gelir de onları da yemem
Harika bir menü olmuş canım yufka ekmek olmasa daha mükemmel olacakmış. Su ve spor çok güzel. O iki lokma ekmek ne ekmeğiydi?09:00 1 bardak cevizli su +1 ceviz
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 çatal peynir
2 dilim ananas
12:00
2 lokma ekmek
1 yk menemen
16:00
narlı marulu salata
küçük kase yoğurt
Akşam 19:00
El ayası kadar yufka ekmekle
3 lokma sac tava
1 bardak ayran
2.5 lt su
45 dk Leslie
Aman haaaaa dikkat. 8 li rakamları göreceksin sen bu hafta. Yememen gereken her şeyden uzak dur lütfen. Çıpçıtır memlekete gittiğinde yersin nasılsa hepsinden.Bu arada ben bu haftayı hep akraba ziyaretleriyle geçirecem sanırım
Kızlarda söylemiş canım fıstık fazla olmuş. Önemli olan az yemek değil düzenli ve dengeli beslenmek. Sağlıklı beslenmek. Bunu asla çıkartma aklından.
Olur olur varım ben. Haklısınız ne deseniz. Bu hafta iş yerinde tek çalıştım. Arkadaş izindeydi. Üzerine iki gün sınav yaptım. Bugün de defterleri tamamlayıp teslim ettim. Biraz daha hafifledim. Ama pazartesi, salı yüzme yarışı var. Hakemlik için orada olacağım akşama kadar. Telefon yasak. Arada çaktırmadan bakarsam mesajlara bakıyorum. Görürlerse sıkıntı çıkıyor. O iki günü atlatınca daha sık bir arada olacağız. Ve gün içinde gelemesem bile akşama mutlaka menü yazacağım.Kaptanın sizi motive etmesi gerekirken siz beni motive edeceksiniz
Harika bir menü olmuş canım yufka ekmek olmasa daha mükemmel olacakmış. Su ve spor çok güzel. O iki lokma ekmek ne ekmeğiydi?
Aman haaaaa dikkat. 8 li rakamları göreceksin sen bu hafta. Yememen gereken her şeyden uzak dur lütfen. Çıpçıtır memlekete gittiğinde yersin nasılsa hepsinden.
Bebek bıraksaydı ben hazırlayacaktım ama izin vermedi bi türlüBiliyorum canım onu hazırlamak için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?