Bugun menumude vereyim)
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Yarim salatalik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
8 badem
4 yk yogurt
Aksam 16.00
1 büyük kase kısır
2 ceviz
2 hurma
Ara
1 bardak tarcinli süt
2 lt su icildi ..LAydLiNe
Disarsa 40 dakika yürüyüş yapildi...
Olur kaptanimYaaa senin bu menülere ve spora göre çok iyi kilo vermen gerekiyor. Ama bir yerde bir hata var. Onu seninle birlikte bulacağız. Öncelikle şu aralarda yediğin badem ve cevizler var ya. Bu hafta onları denemelik olarak yeme bir bakalım. Yağlı tohumlar sağlıklı ama sanırım verdikleri enerji miktarından dolayı kilo vermeyi engelliyor olabilir. Sen diyetisyene gidene kadar deneme yanılma yöntemiyle hatayı bulmaya çalışalım. Çünkü ben senin yediklerini yesem, senin kadar hareket etsem şimdiye inceciktim. Yaşlarımızda aynı sayılır. Bir yerde bir hata var. Birlikte çözelim bu işi ne dersin?
Bu hafta menülerini favorilere ekle. Cuma günü alt alta alıntı yapıp toplu değerlendirelim. Bir de ağzından geçen her lokmayı yazıyorsun dimi. Mesela ben mercimek köfte yaparken tadı nasıl tuzu nasıl diye yediklerimi yazmıyordum meğet benim bütün hakkım orda gidiyormuşBugun menumude vereyim)
Sabah 10.10
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
Yarim salatalik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
8 badem
4 yk yogurt
Aksam 16.00
1 büyük kase kısır
2 ceviz
2 hurma
Ara
1 bardak tarcinli süt
2 lt su icildi ..LAydLiNe
Disarsa 40 dakika yürüyüş yapildi...
Olur kaptanimzaten ara öğünleri ekliyerek diyetisyene simdiden kendimi hazirlamaya calidiyorum... lakin yedikcede yiyesim geliyor oda ayri
Canim ben sana kan ilacini soracaktim bu kullandigin ilacin sende yan etkisi oldu mu kabizlik gibi ??
Bu hafta menülerini favorilere ekle. Cuma günü alt alta alıntı yapıp toplu değerlendirelim. Bir de ağzından geçen her lokmayı yazıyorsun dimi. Mesela ben mercimek köfte yaparken tadı nasıl tuzu nasıl diye yediklerimi yazmıyordum meğet benim bütün hakkım orda gidiyormuş
Bu hafta menülerini favorilere ekle. Cuma günü alt alta alıntı yapıp toplu değerlendirelim. Bir de ağzından geçen her lokmayı yazıyorsun dimi. Mesela ben mercimek köfte yaparken tadı nasıl tuzu nasıl diye yediklerimi yazmıyordum meğet benim bütün hakkım orda gidiyormuş
Ilacin etkisi mi acaba sordun mu dr... ama sen gunde iki.kere iciyordun degil mi ? Bana dr gunde 1 kere demisti..Kabızlık olmadı da en son hatırlarsam hastalanmıştım. Mide ağrısından dolayı çok kötü olmuştum. Yediklerimi çıkartmıştım. O günden sonra ilacı bıraktım. Tekrar başlamam lazım.
Eki Görüntüle 2224095
Kizlar bu liste nasil bu hafta bunu uyguluyacammm.. ama iki gun sinavlarim var sebze vs almam lazim... pazartesi basliyacam...
Yalniz zeytinde yiyecegim niye zeytin yok ki anlamadim..
LAydLiNe
Ama canim suan komsum 70 kilolarda onun diyetisyeni bundan daha fazla veriyor ki ben o diyetisyene gitmeyi dusunuyorummm her ogun 2 dilim ekmek veriyor o.... bu diyet listesi ise kuaforumden aldim iki listeyi gorunce komşumun listesi daha fazla geldi. Ustelik spor yapmiyor...Bu liste sana fazla canım. Ama bir de böyle dene diyeceğim de kahvaltıyı erken yaparsan eğer ilk arayı yapmana gerek kalmaz. Bir de bu hafta boyunca hiç fındık, fıstık ve ceviz yeme. Ben onlardan çok şüphelenmeye başladım. Çünkü yediğim hafta iyi kilo veremiyorum. Öğün yerine yersem işe yarıyor ama ara öğün yaparsam olmuyor. Bu liste 80 kilo üzerinde bir kişinin listesi. Yani senin bunu azaltman lazım bence. Kilo vereyim derken kilo almanı istemem.
O bitki cayimis kendi veriyormuş onun yerine yesil cay yada beyaz cay icilebiliyormus canim..ada81 fitol ne peki?
Ama canim suan komsum 70 kilolarda onun diyetisyeni bundan daha fazla veriyor ki ben o diyetisyene gitmeyi dusunuyorummm her ogun 2 dilim ekmek veriyor o.... bu diyet listesi ise kuaforumden aldim iki listeyi gorunce komşumun listesi daha fazla geldi. Ustelik spor yapmiyor...
O bitki cayimis kendi veriyormuş onun yerine yesil cay yada beyaz cay icilebiliyormus canim..
Evet bunu bir deniyeyim 1 hafta bakalim neler olacakTamam o zaman dene bakalım. Belki faydalı olur. Denemekle kaybedeceğimiz bir şey yok.
Evet yeşil çay bana da çok iyi geliyor da emzirirken içilir mi acaba?Yeşil çay çok etkili bu aşamada. Ben eskiden günde iki bardak içiyordum kesin. Yine içmem lazım aslında.
Hayir kesinlille icilmiyor canim ... icinde kafein var bebekte uykusuzluk yapar birde metayi hizli calistirdigi icin bebegin bagirsaklari çabuk bosalir vitamin kaybi yasar Allah korusun... ben cok arastirmistim..Evet yeşil çay bana da çok iyi geliyor da emzirirken içilir mi acaba?
Evet yeşil çay bana da çok iyi geliyor da emzirirken içilir mi acaba?
Şekerim var doktor yasakladı de. Kendine de inandır yeme
Aman dikkat canim 100 gr icin cok emek veriyoruz sonra birden hepsi geliyor..
Benimde korkum ablamlar gelecek o donemde ne yapacam simdiden düşünür oldum..
Bugün ki kaçamaklarla dolu menümü yazayım biraz utanayım.
Kahvaltı (09:15)
2 tane kakaolu ev yapımı ıslak kurabiye (Dünden kalmıştı)
Öğle (12:20)
1 kepçe çorba (nasıl yoğunsam ne çorbası olduğunu hatırlamıyorum inanın)
3 yk tavuk döner
1 kutu ayran
2 yk mevsim salatası
Ara (15:30)
1 tane şekersiz türk kahvesi
yanına iki tane küçücük lokum
17:30
3 küçük parça sabahki kurabiyelerden
Akşam (20:00) Saat geç oldu maalesef
1,5 lahmacun
Salata
2 kutu ayran
Spor yok suyu saymadım.
Bu size yazdığım son berbat menü olsun. Yarından itibaren akıllı uslu bir kaptan oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?