Ayyy canım benimm çok sağol. Baklava ağır oluyor bu daha hafif oluyor. Ay kaptan beni atacak gruptan yakındaİlk defa duydum gazete tatlısı baktım netten baklava gibi bişey. Tüh yakın olsak yapar verirdim hemen
Tesekkur ederiz bizde sevgilerimizi yolluyoruz1.liginizi tebrik ederiz guzeller
9.takimdan sevgilerle
1.liginizi tebrik ederiz guzeller
9.takimdan sevgilerle
Ayyy canım benimm çok sağol. Baklava ağır oluyor bu daha hafif oluyor. Ay kaptan beni atacak gruptan yakında
Benimde hedefim 60 olmak hadi inşallahBen bu hafta duraklayabilirim regl öncesi olduğu içinAma bu hafta hedefim 61 olmak
Maşallah canım tebrik ederim herkesi..aslında bu hafta çok mücadele verdim kaptan yazdığım gibi hatta 1 kilo verdim ama işte cuma tartıdan sonraki 2 akşam gece yediğim abur cuburlar beni hüsrana uğrattı.bu hafta da çok muhteşem bi sonuç beklemiyorum çünkü regl olucam inş. Daha fazla almış gozukmemde. Artık 15 tatil dönüşü listeye de girer hedefime ulaşırım. Aklında bulunsun tamam.15 tatilden sonra listeye al beni yoksa böyle olmayacak.opuyorum hepinizi hayırlı geceler.
9 gruptan canım. Buradan inceleyebilirsin sonuçları.Kaç gruptan birinci olduk peki
Ben hissetmiştim ama birinci olacağımızı
Herkesi tebrik ederim
Aslında acıktım ama idare ettim işte :)Ay az değil mi yaa acıkmadın mı?
Bence de biraz az oldu ama dün pişirecek sebze tavuk vs bulamadım öyle oldu menüm ama bugün güzel olacak inşallahAfiyet olsun iyi gidiyorsun aynı sonucu bu hafta da bekliyoruz
Hmmm bence de biraz az olmuş. Napıyoruz az yiyip vücudumuza kıtlık mesajı vermiyoruz
Beyaz ekmekti kaptanım . Diyete başladıktan sonra alışveriş yapamadım ucundan kıyısından bunlarla geçiniyorumHarika bir menü olmuş canım yufka ekmek olmasa daha mükemmel olacakmış. Su ve spor çok güzel. O iki lokma ekmek ne ekmeğiydi?
Deneme süren bitince girersin canım az kaldıAyy
Keşke bende listede olsam daha çok gaza gelirim
Bireyselde birinci olmaya imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?