Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

M merve4416 canım sen de hoş geldin listemize. Ayağın uğurlu geldi ilk haftanda birinci olduk. İnşallah her hafta ilk üçte oluruz. Sen de az bir farkla kaçırdın bireyselde dereceyi.
Kaç gruptan birinci olduk peki
Ben hissetmiştim ama birinci olacağımızı
Herkesi tebrik ederim

08:00 1 adet küçük portakal

10:00 domates salatalık
TaZe soğan
Zeytin peynir
2 haşlanmış yumurta
Yeşil çay

14:45 25 gr bitter çikolata %85 kakaolu
1 bardak süt

16:00 yarım elma
1 kase yoğurt
Kuzu haşlama havuç ve bir küçük patates eşliğinde

2,5 lt su 70 dk kadar yürüyüş

M merve4416 canım sen de hoş geldin listemize. Ayağın uğurlu geldi ilk haftanda birinci olduk. İnşallah her hafta ilk üçte oluruz. Sen de az bir farkla kaçırdın bireyselde dereceyi.
Maşallah canım tebrik ederim herkesi..aslında bu hafta çok mücadele verdim kaptan yazdığım gibi hatta 1 kilo verdim ama işte cuma tartıdan sonraki 2 akşam gece yediğim abur cuburlar beni hüsrana uğrattı.bu hafta da çok muhteşem bi sonuç beklemiyorum çünkü regl olucam inş. Daha fazla almış gozukmemde. Artık 15 tatil dönüşü listeye de girer hedefime ulaşırım. Aklında bulunsun tamam.15 tatilden sonra listeye al beni yoksa böyle olmayacak.opuyorum hepinizi hayırlı geceler.

Ay az değil mi yaa acıkmadın mı?
Aslında acıktım ama idare ettim işte :)
Afiyet olsun iyi gidiyorsun aynı sonucu bu hafta da bekliyoruz

Hmmm bence de biraz az olmuş. Napıyoruz az yiyip vücudumuza kıtlık mesajı vermiyoruz
Bence de biraz az oldu ama dün pişirecek sebze tavuk vs bulamadım öyle oldu menüm ama bugün güzel olacak inşallah
Harika bir menü olmuş canım yufka ekmek olmasa daha mükemmel olacakmış. Su ve spor çok güzel. O iki lokma ekmek ne ekmeğiydi?
Beyaz ekmekti kaptanım . Diyete başladıktan sonra alışveriş yapamadım ucundan kıyısından bunlarla geçiniyorum

Arkadaşlar bu hafta takımımız için hem de kendimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım. Suyumuzu eksiksiz içelim, sporumuzu yapalım, kaçamak yapmayalım. Böyle gidersek inşallah hepimiz bahara kadar hedef kilolarımıza ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…