Kız ne yaptın halden kasayla mı aldın
Bugünkü menüm ( karbon fazla oldu malesef)
9
1 bardak su + 1 kuru kayisi
Bundan sonra oglani krese götürdüm havaalanina esimi almaya gittim eve gel hazirla
12.30
4 5 dilim ekmek ( coookk actimm)
Zeytin peynir
3 dilim pastirma
1 dilim.gauda
1 tk krem peynir
Ara
4 mandalina ( 2 tanesi 1 porsiyon sayiliyo :) )
Tarcinli türk kahvesi( bi ara ictim ama zamanini hatirlamiyom)
19
1 tabak tarhana
2 dilim kadar ekmek ( esmer)
Yemekten sonra esimin getirdigi cikolari yememek icin
3 kuru kayisi 6 findik
Tarcinli türk kahvesi
Adamim seker orucundaki karisina fransadan ciko getirmis
Bunu şimdi mi diyorsun sen? Bence bir daha düşün bu konuyuTebrikler valla bana cikolata gelecek hic affetmem herhal..
Makarna olmamış, çikolata olmamış. Hadi gir artık şu diyet modunaListem gelsin
8 şubat cuma
9.00
1 gün kurusu
12.30
1 kase tavuk çorba
1 sk makarna
16.00
2 kare sütlü çiko
1 elma
1 mandalina
19.00
fırın tavuk
salata
2,5 L su
3 ü bir arada, çikolata oooooooooooo iki haftadır sabitsin farkındasın dimi sarma bile masum kalıyor onların yanında inşallah içinde bulgur vardır.08.02.2019
8.30 :
1 kupa sütlü tarçınlı kahve
1 kupa 3ü1 arada
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
13.30:
1.5 kase mercimek çorbası
Soğan salatası
16.30 :
1 fincan sade Türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
19.30 :
9 sarma
9 kaşık kırmızı pancarlı yoğurtlu salata
2 litre su
İçli köftenin tarifini versene canım. Ben de ne zamandır denemek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.10:00 2 haşlanmış yumurta
Kara ekmek (çekirdek, üzüm,fındıklı)
Peynir
El ayası kadar lahana turşusu (akşamdan aklımdaydı)
11:00 fındık 10 adet
14:00 1 elma
17:00 4 yk kavrulmuş kıyma bir parça ekmekle
19:15 1 içli köfte haşlama
2,5 lt ye yakın (1 ltsi dukan birası)
İlk kez içli köfte yaptım haşlamalık kalın oldu ama tadı çok güZel
Bence artık yemek yerken yavaşla. 2 dk çok kısa bir süre. Yavaş yavaş uzat yemek süresini. Birden olmazda yavaş yavaş olur.umarım hafif geçiştirmişsindir.. tabi ben okuyana kadar ertesi gün oldu..
Acıkmadın mu kuzum?
liste kalabalık gibi görünüyor ama herşeyden az az.. diyetisyene mi gidiyorsun canım sen?
çok değil canım, gayet iyi, ama akşamın birazı öğlene kaysa daha iyi olmaz mıydı?
ben de çok hızlı yiyorum. Kızlar. Sağolsun hiç uyumazdı bebekken, o uyumuşlen tüm işlerimi yetiştireyim diye hızlı yemeye bir alıştım, şimdi kurtulamıyorum.. 2 dk sürüyor yemeği bitirip sofradan kalkmam..
Afiyet olsun.. güzel.. haftalık spor ne?
hiçbirşey yememişsin ki canım.. rahatsız mısın?
Su konusu da önemli. Dışarı çıksan da içmeye çalış. Bir de kaşardan uzak durmamız lazım diyet süresince. Onun yerine başka peynirler tüketebilirsin.8.2.19 Cuma
08:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar
13:00
1 tam buğday ekmeğinden tost
1 avuç içi kadar balık ızgara
19:00
2 tabak kıymalı ıspanak
Ekmek yemeyeyim diyorum ama ekmek yemeyince doymuyorum.
Su: 1,5 lt. Az oldu biliyorum ama dışarıdayken su içemiyorum ben arkadaşlar. Çünkü çocukluğumdan beri su içince sürekli WC arıyorum. Dün markete çıktım, tuvaletim gelince tekrar eve dönmek zorunda kaldım. Susuzluktan içim kuruyor dışarda ama içemiyorum maalesef..
Spora geçen hafta başladığım için hergün yapmıyorum.. vücudumun alışmasını bekliyorum, zorlamamak için..
Çok uzun ayrı kalınca geçmiş çok birikiyor ona göreKızlar akşama kadar gelemem. Kızımı oyun grubuna götüreceğim, ordan spora gideceğim.. eşim 10 gündür yurtdışında bugün geliyor, ev Tantana olacak.. aklım da burda oluyor ama..
Demir eksikliğim vardı benim aynı durumdaydım. Bir süre kullandım ilacı sonra bıraktım. İlacı kullanırken bütün şikayetlerim azalmıştı hatta bitme seviyesine gelmişti. Şimdi yeniden başladı. Bence tahlil yaptır mutlaka.Kızlar sabahları hep vücudum agrıyor kulunçlarım kemiklerim sanki doktora gideceğim d vitamini eksiğinden olduğunu düşünüyorum
Böyle sorun yaşayan var mı
Soğan suyu demişti Ada. Bence onu dene çünkü deneyenler hep faydasını anlatıyor.Napiyorsunuz kızlar memleket donuyor bahar gelsede uzun yürüyüş ler yapabilsek iple çekiyorum yaa. Bu arada düne göre 300 gr fazla geldim corbayla leblebi 'nın sisligi. Ben ne zaman çorba icsem hep artı cikiyor kimide corbayla zayıflıyor bünye farkı bu olsa gerek. 16 gündür adet olmadım test aldım yok tek çizgi. Yine kist yeniledi
Bende tam olarak böyle düşünüyorum. Hayatımdan tamamen çıkarmayacağım bişey bence diyette de olmalı ama devamlı değil. Mesela ben normalde de çok patates tüketmem diyette çok daha fazla azalttım ama tamamen iptal etmedim. Karatayı bu yüzden benimseyemedim ve mümkün değil yapamam çünkü hayatın genel akışına ters
LAydLiNe
Bence değilAdam haklı beyler bayanlar dağılın
çok heyecanlı.. bekliyorum merakla :)Kızlar bu haftanın yarış eşleştirmelerini yaptım. Geçmişi okuyayım birazdan yazarım listeyi.
ben de durduramıyor hiç. Ağzıma sürmem gerek.yani kendini durdurabiliyorsa sorun olmaz ama eğer bir çataldan sonra battı balık yan gider diye bir düşünceye kapılacaksa tabiki listede olduğu için çok dikkatli olmalı.çünkü burdaki herkese karşı da sorumlu yediklerinden.
katılıyorum kendi adıma.. irademe sahip bir insan olsaydım zaten bunca kiloyu geçmiş 3 yılda verirdim.. o nedenle ağzıma sürmem gerek kilo verme süresince..Ekmek esmer ama bayağı çok olmuş. Çikolataları yemediğin için tebrik ediyorum. Bol karbonhidrat yapmışsın dün. Artık biraz çeki düzen vermen gerekiyor kendine. Listeyi uygulayacak mısın?
Bunu şimdi mi diyorsun sen? Bence bir daha düşün bu konuyu
Makarna olmamış, çikolata olmamış. Hadi gir artık şu diyet moduna
3 ü bir arada, çikolata oooooooooooo iki haftadır sabitsin farkındasın dimi sarma bile masum kalıyor onların yanında inşallah içinde bulgur vardır.
İçli köftenin tarifini versene canım. Ben de ne zamandır denemek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.
Bence artık yemek yerken yavaşla. 2 dk çok kısa bir süre. Yavaş yavaş uzat yemek süresini. Birden olmazda yavaş yavaş olur.
Su konusu da önemli. Dışarı çıksan da içmeye çalış. Bir de kaşardan uzak durmamız lazım diyet süresince. Onun yerine başka peynirler tüketebilirsin.
Çok uzun ayrı kalınca geçmiş çok birikiyor ona göre
Demir eksikliğim vardı benim aynı durumdaydım. Bir süre kullandım ilacı sonra bıraktım. İlacı kullanırken bütün şikayetlerim azalmıştı hatta bitme seviyesine gelmişti. Şimdi yeniden başladı. Bence tahlil yaptır mutlaka.
Soğan suyu demişti Ada. Bence onu dene çünkü deneyenler hep faydasını anlatıyor.
Aynı düşüncede değilim. Bu durum diyet süresini uzatıyor ve sen farkında olmasan da diyetten sıkılmana neden oluyor. Zaten bunca sene yanlış beslendiğimiz için kilo aldık. Neden çikolata yiyelim ki diyetteyken? Çikolata bize yarar sağlayan bir yiyecek mi? Besin değeri vücudumuzun olmazsa olmazlarından mı? Ya da cips, ya da kola. Bunları kasttediyorum. Yemezsek ölmeyiz ve zaten normalde de yemememiz gerekiyor. Diyet işi bitip korumaya geçtiğimiz zamanda belki arada tadımlık yenilebilecek yiyecekler var ama oturup koca bir paket cips yersen de eski şişman haline geri dönersin zaten. Az da olsa yenilmemesi gereken yiyecekler var. Korumaya geçtiğimizde kalori hesabı yaparak vücut dengesinin bozmadan arada yiyebiliriz ama yarışmadayken yenmemeli.
Bence değil
saol canım, umarım önemli bir sebebi yokturArkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
Nereye gittin yaaaArkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
Aaaa ne oldu canim cok üzüldüm enerjin cok guzeldiArkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
Hastaneye gidince öyle oldu canımSu az olmuş canım. Menünde düzensiz biliyorsun ama ekstrem durum vardı. Bundan sonrakiler daha iyi olur inşallah. Çok aç kalmışsın gün boyu. İnşallah patlama yapmaz bu menü sende.
Anaaa ankaaa gidemezsin olmazzz
Nereye gittin yaaa
Yok canım malesef burdan kimseyle telde görüşmüyorum eşim uygun bulmadığından dolayı . İnşallah önemli bişi yokturKizlar siz eskidende tanıyorsunuz ankayi teli falan yok mu bi sorsaniz umarim kötü bisey yoktur.
Insallah canim bekleyelim.Yok canım malesef burdan kimseyle telde görüşmüyorum eşim uygun bulmadığından dolayı . İnşallah önemli bişi yokturo burdan ayrı kalamazdı ama bilmiyorum belki gelir geri
Karadenizi cok seviyorum ama surekli yagmur olmasi kötü ... ben güneşi görmesem iki uc gun mutsuz oluyorum...karadeniz ordan da fena haftada birkaç gün güneşli geri günler yağmurlu
Aynı düşüncede değilim. Bu durum diyet süresini uzatıyor ve sen farkında olmasan da diyetten sıkılmana neden oluyor. Zaten bunca sene yanlış beslendiğimiz için kilo aldık. Neden çikolata yiyelim ki diyetteyken? Çikolata bize yarar sağlayan bir yiyecek mi? Besin değeri vücudumuzun olmazsa olmazlarından mı? Ya da cips, ya da kola. Bunları kasttediyorum. Yemezsek ölmeyiz ve zaten normalde de yemememiz gerekiyor. Diyet işi bitip korumaya geçtiğimiz zamanda belki arada tadımlık yenilebilecek yiyecekler var ama oturup koca bir paket cips yersen de eski şişman haline geri dönersin zaten. Az da olsa yenilmemesi gereken yiyecekler var. Korumaya geçtiğimizde kalori hesabı yaparak vücut dengesinin bozmadan arada yiyebiliriz ama yarışmadayken yenmemeli.
Kizlar siz eskidende tanıyorsunuz ankayi teli falan yok mu bi sorsaniz umarim kötü bisey yoktur.
LAydLiNe canim yine demir ilaci benim bagirsagimi cok calistirmaya basladi... bagirsak bosaldikca fena acikiyorum... demekki bende butun kannilaclari bagirsak calistiracak.. daha once başka marka kullanmistim simdi seninkinden kullandim... ki dr dediki bu ilac cok iyi duzenli kullanimda 3 ayda degerin yükselir dedi...mecbur devam edecem
Eşim geldi sonunda.. 10 gündür yurtdışında.. bu akşam çocukları satıp dışarı çıkmayı, kendime zaman ayırmayı düşünüyordum..
iş kolik işte.. 2 saat çocuklarla durdu, strese girdi resmen, maillere bakmam lazım, çalışmam lazım diye. Ne diyeyim ben şimdi
Canım mecburen takıma ilk yazdığındaki kilonu almak durumundayım. Haftaya bir haftalık sonucun eklenecek ve inşallah böyle devam edersen haftaya ana listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?