Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ekmek esmer ama bayağı çok olmuş. Çikolataları yemediğin için tebrik ediyorum. Bol karbonhidrat yapmışsın dün. Artık biraz çeki düzen vermen gerekiyor kendine. Listeyi uygulayacak mısın?
Tebrikler valla bana cikolata gelecek hic affetmem herhal..
Bunu şimdi mi diyorsun sen? Bence bir daha düşün bu konuyu
Listem gelsin

8 şubat cuma

9.00
1 gün kurusu

12.30
1 kase tavuk çorba
1 sk makarna

16.00
2 kare sütlü çiko
1 elma
1 mandalina

19.00
fırın tavuk
salata

2,5 L su
Makarna olmamış, çikolata olmamış. Hadi gir artık şu diyet moduna
3 ü bir arada, çikolata oooooooooooo iki haftadır sabitsin farkındasın dimi sarma bile masum kalıyor onların yanında inşallah içinde bulgur vardır.
İçli köftenin tarifini versene canım. Ben de ne zamandır denemek istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.
Bence artık yemek yerken yavaşla. 2 dk çok kısa bir süre. Yavaş yavaş uzat yemek süresini. Birden olmazda yavaş yavaş olur.
Su konusu da önemli. Dışarı çıksan da içmeye çalış. Bir de kaşardan uzak durmamız lazım diyet süresince. Onun yerine başka peynirler tüketebilirsin.
Kızlar akşama kadar gelemem. Kızımı oyun grubuna götüreceğim, ordan spora gideceğim.. eşim 10 gündür yurtdışında bugün geliyor, ev Tantana olacak.. aklım da burda oluyor ama..
Çok uzun ayrı kalınca geçmiş çok birikiyor ona göre
Kızlar sabahları hep vücudum agrıyor kulunçlarım kemiklerim sanki doktora gideceğim d vitamini eksiğinden olduğunu düşünüyorum
Böyle sorun yaşayan var mı
Demir eksikliğim vardı benim aynı durumdaydım. Bir süre kullandım ilacı sonra bıraktım. İlacı kullanırken bütün şikayetlerim azalmıştı hatta bitme seviyesine gelmişti. Şimdi yeniden başladı. Bence tahlil yaptır mutlaka.
Soğan suyu demişti Ada. Bence onu dene çünkü deneyenler hep faydasını anlatıyor.

Aynı düşüncede değilim. Bu durum diyet süresini uzatıyor ve sen farkında olmasan da diyetten sıkılmana neden oluyor. Zaten bunca sene yanlış beslendiğimiz için kilo aldık. Neden çikolata yiyelim ki diyetteyken? Çikolata bize yarar sağlayan bir yiyecek mi? Besin değeri vücudumuzun olmazsa olmazlarından mı? Ya da cips, ya da kola. Bunları kasttediyorum. Yemezsek ölmeyiz ve zaten normalde de yemememiz gerekiyor. Diyet işi bitip korumaya geçtiğimiz zamanda belki arada tadımlık yenilebilecek yiyecekler var ama oturup koca bir paket cips yersen de eski şişman haline geri dönersin zaten. Az da olsa yenilmemesi gereken yiyecekler var. Korumaya geçtiğimizde kalori hesabı yaparak vücut dengesinin bozmadan arada yiyebiliriz ama yarışmadayken yenmemeli.

Adam haklı beyler bayanlar dağılın
Bence değil

Kızlar bu haftanın yarış eşleştirmelerini yaptım. Geçmişi okuyayım birazdan yazarım listeyi.
çok heyecanlı.. bekliyorum merakla :)

ben de durduramıyor hiç. Ağzıma sürmem gerek.
katılıyorum kendi adıma.. irademe sahip bir insan olsaydım zaten bunca kiloyu geçmiş 3 yılda verirdim.. o nedenle ağzıma sürmem gerek kilo verme süresince..

Bende ilk kez denedim YouTube’dan Adana usulü içli köfte yazdım rastgele seçtim bir tane “layd ve filiz” diye bir kanal çıktı oradan yaptım ama hamuru onun tarifi ile tutturamadım cıvık oldu irmik Katarak toparladım hiç yapmadım daha evvel ama göz aşınalığım vardı
Ama bence işin püf noktası etin yağlı olması ve kuyruk yağı olması ayrıca tarifte yok ama ceviz de çok yakışıyor onun dışında ete başka birşey katmamak ve tadını bozmamak lazım mesela benim babaannem rahmetli nohut koyardı ve ısırınca yağlar ellerinizden akardı işte makbulü o :)

Demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum aslında ama hamileliğimde bile Demirim iyiydi
Ama herşeyime baktıracağım ve tüm acılarımı tamamlayacağım
LAydLiNe canım phoneix teli var mı sende merak ettim gelmeyecek mi gerçekten biz burada çok üzüldük

Su az olmuş canım. Menünde düzensiz biliyorsun ama ekstrem durum vardı. Bundan sonrakiler daha iyi olur inşallah. Çok aç kalmışsın gün boyu. İnşallah patlama yapmaz bu menü sende.
Hastaneye gidince öyle oldu canım
Kantinde hep cıslar vardı acıktığım halde almadım 2 de gittik 7 buçukta geldim o yüzden böyle oldu malesef

LAydLiNe canim yine demir ilaci benim bagirsagimi cok calistirmaya basladi... bagirsak bosaldikca fena acikiyorum... demekki bende butun kannilaclari bagirsak calistiracak.. daha once başka marka kullanmistim simdi seninkinden kullandim... ki dr dediki bu ilac cok iyi duzenli kullanimda 3 ayda degerin yükselir dedi...mecbur devam edecem

Ben paketli gıdalardan bahsetmedim ki onları zaten yemiyorum şuanda. Sen patates beyaz ekmek vs de cıss diyorsun da onları örnek vererek söyledim. Benim yolum uzun zaten nerden baksan bir sene diyette olmam lazım bütün kilolarımı vermek için bu kadar uzun süre katı diyet yapılmaz asıl o zaman pes ederim. Yolum sadece 1-2 ay olsaydı o zaman haklısın derdim.

Eşim geldi sonunda.. 10 gündür yurtdışında.. bu akşam çocukları satıp dışarı çıkmayı, kendime zaman ayırmayı düşünüyordum..
iş kolik işte.. 2 saat çocuklarla durdu, strese girdi resmen, maillere bakmam lazım, çalışmam lazım diye. Ne diyeyim ben şimdi

Kizlar siz eskidende tanıyorsunuz ankayi teli falan yok mu bi sorsaniz umarim kötü bisey yoktur.

Maalesef bende de yok

Hangi ilacı kullanıyorsun merak ettim birde demirin kaçtı

Yani oldu mu şimdi hevesini kursağında bıraktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…