- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Evet som agizlilik yaptikKimse memnun değildi kadından.
Kadının da bırakmaya niyeti yoktu, hatta toplantı bile yapmıyordu.
Bu olayla başladı her şey.
Sonra nasıl oldu anlamadık ihale bizde kaldı.
Daha dün emrivakileri sevmem demiştim di mi?
Dilimi eşek arıları...
belkide magnezyum eksikliğide olabilir önümüzdeki hafta gideceğim saçlarım da dökülüyor çünküHamileyken oluyordu özellikle bel ağrısı magnezyum takviyesi alınca geçmişti
tamam canım teşekkürlerB vitaminine de baktır canım.
yok eşim yurtdışında dedin ya onu sormuştum nerede diyeİki kızım var canım, biri 13 yaşında.. diğeri 3 yaşında. Arada kuşak farkı var yani.. büyük kızımı ben büyütemedim çok yoğun çalışıyordum o zaman, şimdi çalışmıyorum küçüğü büyütmek için. Büyün gün oyun grubu, oyun alanı, kurs birlikte geziyoruz işte :) Türkiye’de yaşıyorum ben, Bursa’da.
anne çocuk cafeleri var 3 yaşa kadar çocuklar için biz arada gidiyoruz annenler sohbet ediyor kahvaltı yapıyor çocuklar oyuncaklarla oynuyor görevlilerle şarkılar oyunlar çok güzel geçiyor vakit ama burnu aksa hasta olsa getirmeyin çocuğunuzu diyorlar bizde bu aralar gidemiyoruzOoo zambak hızlı giriş yaptı haftaya..
evet canım, hatırlıyorum tabi büyük için geliyoruz. Aslında orda küçüğü de Almanca öğrenmesi için biryerlere götürmek istiyorum, hazır oradayken, vaktimizde çok. Ama sanırım 3 yaş işin öyle bir şansımız yok.
tamam anladım canım :)65 olup mezun olmak
Anka ben bu hafta deftere not edip cuma günü toplu mu versem acaba? 4 çocukla bir de bunla uğraşıyorsun hakkını helal et canım
Yaaaa.... Ama benim tam bir haftalık kilo kaybım öyle olmuyor ki.
Bana ne yaaaaa.
Benim yüzdem 3 küsürrr
Telefonumda kayıtlı, s.. health de kayıtlı of ya.....
çok değil yediklerin o yüzden 1 porsiyon sebze yiyebilirsin ya da çorba ve yoğurt yoksa gece çok acıkırsın
canım irmik tatlısı için boşuna o emojiyi koymuşsun çok değil yediklerin hatta az bile akşam hicbir şey yememissin. gece acıkırsın bu şekil
menüleriniz çok güzel kızlar
Bugun menu
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
2 adet kızarmış form ekmek
Ara
1 yk kuru uzum ve 6 badem
Öğle 12.30
6 yk kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 kucuk ayva ve 1.cay bardagi kefir
Aksam 17.45
12 yk yeşil mercimek yemegi
1 tabak salata
Ara 20.45
4 yk yogurt çörekotu yagi ve zerdacalli
2.5 lt su icildi ..beyaz cay icildiLAydLiNe
3000 adim =45
Aslinda daha fazla hareket ettim bu kadarini sayabildim...
yani kendini durdurabiliyorsa sorun olmaz ama eğer bir çataldan sonra battı balık yan gider diye bir düşünceye kapılacaksa tabiki listede olduğu için çok dikkatli olmalı.çünkü burdaki herkese karşı da sorumlu yediklerinden.İrmik tatlısı yememesi gerekiyordu canım doğru bir emoji koymuş. Sen emziriyorsun diye bir lokma alsan hiç bir şey demeyiz ama o şuan ana listede ve yarışıyor. O nedenle ağzına attığı her kaçamak onu etkiliyor. Önemli olan bir çatal yemesi değil. Onu yedikten sonra genelde bir çok insanda arkası geliyor. Ben diyetlerin katı olması taraftarıyım. Yasaklı şeylerin tadına bile bakılmamalı. Ama mesela @Phoenix_32 benimle aynı fikirde değil bu konuda. Herkesin yaklaşımı farklı. Dediğim gibi ideal kiloya ulaşana kadar yasaklı yiyecekler yenmemeli.
karadeniz ordan da fena haftada birkaç gün güneşli geri günler yağmurluBurası sivas güneş ne gezer :)
Kızlar menum
Sabah 10 da
2 has yum Az peynir salatalık çay Saat çay
Saat 14 gibi 1 tabak pirasa bitti şükür
Saat 16 da 1 avuç leblebi sütlü kahve
Saat 18 de
1 tabak kabak 3 kaşık makarna 2 kepçe mercimek çorbası turp
Şu 2 lt Spor yok
Evet evet bildirim yapmayanlar var acaba kim onlarBilmem leslie yapmanın ya da ip atlamanın bi zararı olmaz bence. Devam etmek isteyen de eder zayıfladıktan sonra. 1000-2000 adımla ne kadar zayıflanır ki. 8000 adım atan yoktu listede zaten.
Yaaa çok ayıp bildirim yapmayanlar da varneyse şimdi artıyla çıkıntılık yapmasın
Göremedim canım. Şimdi geri döndüm mesajlarına baktım yine göremedim. Menünün altına mı yazdın acaba. Onları takip etmedim ben.
Geçmiş olsun canım inşallah bu kez tam istediğin gibi bir hamilelik geçirirsin.Ayyy inşallaho kadar çok istiyorum ki... 55 i görsem hamilelik olsa sonrası öyle 70 'leri falan görmek istemiyorum bu defa daha bilinçli hareket etmek istiyorum. İlkinde gebelik zehirlenmesi yaşadım oluyorduk oğlumla. Gözüm çok korktu
Adam lazımsa haber ver gelirim ben deAynen öyle canım.
Aylardır toplantı istiyoruz, yapmıyor. Aidatların nereye gittiği belli değil.
Bi de diyor ki bana "karar defterinde alınan kararda var, imzalı"
"Gönderiver bakayım ben ne zaman toplanılmış da kim karar almış" diye, hala gönderecek
Kolay mı yetişiyor bir ağaç yahu?
Bunlar ağaçtan bıkmış, ot gibi görüyor.
Biz büyükşehirden gelenler de utanmasak otlara vitamin vereceğiz "aman yeter ki yeşillik olsun" diye.
Benim parselde (göya) keseceği ağaçları sayıyorum: palmiye, 2 zeytin, lime, mandalina, limon.
Kessin de göreyim...
Tam dayaklıksın ama hiçbir şey demiyorum sana. İlla bir tarafına bir şey yapacaksın. Ağrın geçse de git mr a mutlaka. Bak ben dün ftr ye gittim. 5 yıl önce mr çektirmiştim. Düzleşme var boyunda demişlerdi. Şimdi merak ettim ne durumdayım diye. Erken teşhis çok önemli bence. Zaten meslek hastalığı konusunda risk altındayım. Sağlık her şeyden önemli bence bu hayatta. Dikkat etmemiz lazım kendimize.Estağfirullah ne haddime benim bu hafta 30 puanım bile yokbu gün belim daha iyi. Dr da ağrı kesici verdi. MRa gönderdi haftaya ama geçerse gitmem. Geçerse gör sen beni. Kadın doğumdan izin aldım kimse tuttamaz beni
Bu kez bildirim yapmayanları listeden çıkarttım canım. Daha düzenli gelebilsen keşke. Her defasında insanları listeye ekleyip çıkartmak beni çok yoruyor.LAydLiNe canım bugün cuma olduğunu be tartışmayı unutmuşum. Biliyorsun çok yoğun bir hafta geçirdim, geceleri bile 3-4 saat uyudum.
Çok şükür alnımın akıyla bitti eğitim, şehirlerarası gelenleri yolcu ettim.
Geçmişi de okuyacağım çok sayfa birikmiş. Biraz dinleneyim yeni geldim eve, çok başım ağrıyor.
Canım kurallarımız belli zaten. Daha aktif olman yeterli. Günlük menülerini düzenli yazman gerekiyor. Gün içinde de istediğin vakitler mutlaka uğramalısın ki takımdan ayrı kalmayasın. Çünkü geçmiş çok birikiyor, okumak zor oluyor. Okumayınca da kopukluk oluyor.Listeye girmek için ne yapmam gerek kaptan
Muzla ilgili mesajımı okumuşmuydun? Ya da yazmadım mı acaba? Alıntıları alıyorum bazen siliniyor. Çok fazla muz tüketiyorsun. Bence bundan sonra menülerinde muz olmasın. Hem kabızlık yapıyor. Hem de diyet için çok uygun bir meyve değil şeker açısından.08 Şubat Cuma Menüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
2 çatal pekmez
2 dilim tb ekmeği
Ara 10.30
1 bardak süt
1 muz
1 galeta
Öğle 13.00
1 kase yoğurt çorbası
2 yk kabuska
2 yk menemen
2 dilim tb ekmeği
Ara 16.00
1 kase yoğurt
1 büyük elma
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk menemen
3 yk kavrulmuş kıyma
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
Su 2.5 lt
Ben hep yavaş yerim ve doğru söylüyorlar. Senin sayende herkes duymuş oldu bu yavaş yeme meselesini. Yemeklerinizi yavaş yemeye çalışın kızlar lütfen. Çok etkili oluyor. Hatta alışkanlık haline getirmeye çalışın.Hep yavaş yemek yemek gerektiği söylenir ya daha doyurucu olurmuş hani. Şimdiye kadar hiç yapamamıştım bunu ama şimdi ben yerken çocuğa da bişeyler yedirmeye çalışıyorum tabi ona verirken benim yemek baya uzuyor. Ve bu şekilde gerçekten daha iyi doyduğumu hissediyorum.
Ondan iyi olacağı garanti bence. Hiç olmazsa ağaçlar kurtulacak ama siz biraz yorulacaksınız. Eğer yönetimde kötüler varsa elini taşın altına sokup düzeltmek bence doğru olan.Aynen canım benim.
İhale bize kaldı, yönetimi bize veriyorlar şimdi de.
Saatlerdir bir telefon trafiği yeminle kulağım ağrıdı :)
İyi mi oldu, kötü mü oldu bilemedim.
Su az olmuş canım. Menünde düzensiz biliyorsun ama ekstrem durum vardı. Bundan sonrakiler daha iyi olur inşallah. Çok aç kalmışsın gün boyu. İnşallah patlama yapmaz bu menü sende.Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
4 marul
5 zeytin 1 kk peynir
1 tane etimek
15:30 1 ev yapımı poğoça 1 bardak çay
Akşam 20:00
3 yk yoğurda
Rendeleyip kavurduğum 1 kabağı karıştırdım
Üzerine 1 çk pulbiber attım yedim
1.5lt su
Herşeye de beni sokuşturİrmik tatlısı yememesi gerekiyordu canım doğru bir emoji koymuş. Sen emziriyorsun diye bir lokma alsan hiç bir şey demeyiz ama o şuan ana listede ve yarışıyor. O nedenle ağzına attığı her kaçamak onu etkiliyor. Önemli olan bir çatal yemesi değil. Onu yedikten sonra genelde bir çok insanda arkası geliyor. Ben diyetlerin katı olması taraftarıyım. Yasaklı şeylerin tadına bile bakılmamalı. Ama mesela @Phoenix_32 benimle aynı fikirde değil bu konuda. Herkesin yaklaşımı farklı. Dediğim gibi ideal kiloya ulaşana kadar yasaklı yiyecekler yenmemeli.
Herşeye de beni sokuşturbenle ne alakası var yahu
Hani sen spor konusunda diyorsun ya ömür boyu devam edecek şekilde yapılmalı diye. Bana göre de beslenme öyle. Diyet bitince herşeye saldırmamak için, diyeti eziyete dönüştürmemek için nefsimizi köreltecek kadar yiyip dengelenebilir bence.
Muzla ilgili mesajımı okumuşmuydun? Ya da yazmadım mı acaba? Alıntıları alıyorum bazen siliniyor. Çok fazla muz tüketiyorsun. Bence bundan sonra menülerinde muz olmasın. Hem kabızlık yapıyor. Hem de diyet için çok uygun bir meyve değil şeker açısından.
Hiç yani, aynen katılıyorum kahvemi içtim çocukları parka getirdim eve döndüğümde onları yedirip küçüğü uyuturum bende sporumu yapar yemeğimi yerim :)Hayır olmaz öyle şey. O zaman hepimiz deftere not tutalım hafta sonu yazalım ayrıca. Olur mu sence
O zaman motivasyon olmaz. Birisinin çok yaptığını gördüğümüz zaman onu geçebilmek için ekstra spor yapacağız belki de
Adam haklı beyler bayanlar dağılınHerşeye de beni sokuşturbenle ne alakası var yahu
Hani sen spor konusunda diyorsun ya ömür boyu devam edecek şekilde yapılmalı diye. Bana göre de beslenme öyle. Diyet bitince herşeye saldırmamak için, diyeti eziyete dönüştürmemek için nefsimizi köreltecek kadar yiyip dengelenebilir bence.
Kız ne yaptın halden kasayla mı aldınMuzla ilgili mesajını okudum cevap da vermiştim. Biliyorum kalorisi yüksek ama ben muzu çoook seviyorumsabah saatlerinde ve sütle birlikte tüketince kabız yapmıyor. Ama evdeki muzlar bitince biraz ara vereceğim.
Aaaaaa ne oldu yA olamaz gitmeArkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
Arkadaşlar tamamen özel bir sebeple kadınlar kulübünden üyeliğimi iptal ettiriyorum. Dilerim herkes sağlıkla ve keyifle hedefine ulaşır. Hepinize başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?