Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet som agizlilik yaptik

Hamileyken oluyordu özellikle bel ağrısı magnezyum takviyesi alınca geçmişti
belkide magnezyum eksikliğide olabilir önümüzdeki hafta gideceğim saçlarım da dökülüyor çünkü

B vitaminine de baktır canım.
tamam canım teşekkürler

yok eşim yurtdışında dedin ya onu sormuştum nerede diye
Ne güzel ana kız gezmelerdesiniz

anne çocuk cafeleri var 3 yaşa kadar çocuklar için biz arada gidiyoruz annenler sohbet ediyor kahvaltı yapıyor çocuklar oyuncaklarla oynuyor görevlilerle şarkılar oyunlar çok güzel geçiyor vakit ama burnu aksa hasta olsa getirmeyin çocuğunuzu diyorlar bizde bu aralar gidemiyoruz
Havalar Güzelkent parka görür orada çat pat birşeyler öğreniyor çizgi filmlerde etkili tabi
3 yaşında zaten kreş başlıyor ama sizin için geçerli olmaz misafir olduğunuz için

65 olup mezun olmak
tamam anladım canım :)

Napiyorsunuz kızlar memleket donuyor bahar gelsede uzun yürüyüş ler yapabilsek iple çekiyorum yaa. Bu arada düne göre 300 gr fazla geldim corbayla leblebi 'nın sisligi. Ben ne zaman çorba icsem hep artı cikiyor kimide corbayla zayıflıyor bünye farkı bu olsa gerek. 16 gündür adet olmadım test aldım yok tek çizgi. Yine kist yeniledi

Anka ben bu hafta deftere not edip cuma günü toplu mu versem acaba? 4 çocukla bir de bunla uğraşıyorsun hakkını helal et canım

Hayır olmaz öyle şey. O zaman hepimiz deftere not tutalım hafta sonu yazalım ayrıca. Olur mu sence
O zaman motivasyon olmaz. Birisinin çok yaptığını gördüğümüz zaman onu geçebilmek için ekstra spor yapacağız belki de

Yaaaa.... Ama benim tam bir haftalık kilo kaybım öyle olmuyor ki.
Bana ne yaaaaa.
Benim yüzdem 3 küsürrr

Telefonumda kayıtlı, s.. health de kayıtlı of ya.....

Canım mecburen takıma ilk yazdığındaki kilonu almak durumundayım. Haftaya bir haftalık sonucun eklenecek ve inşallah böyle devam edersen haftaya ana listedesin

İrmik tatlısı yememesi gerekiyordu canım doğru bir emoji koymuş. Sen emziriyorsun diye bir lokma alsan hiç bir şey demeyiz ama o şuan ana listede ve yarışıyor. O nedenle ağzına attığı her kaçamak onu etkiliyor. Önemli olan bir çatal yemesi değil. Onu yedikten sonra genelde bir çok insanda arkası geliyor. Ben diyetlerin katı olması taraftarıyım. Yasaklı şeylerin tadına bile bakılmamalı. Ama mesela @Phoenix_32 benimle aynı fikirde değil bu konuda. Herkesin yaklaşımı farklı. Dediğim gibi ideal kiloya ulaşana kadar yasaklı yiyecekler yenmemeli.

Bu diyetin sonunda sana diye diye o form ekmeklerini başıma atacan artık

Gel sen kaptan sözü dinle, elindeki paket bittiğinde kendine bir paket tam buğday ekmeği al. O bitene kadar öyle bir dene. Sonra yine sevmezsen form ekmeğine geçersin. Ama dene bir kez. Emin ol alışınca daha iyi kilo vereceksin. Mutlaka iyi tam buğday ekmeği yapan yer bulursun.

yani kendini durdurabiliyorsa sorun olmaz ama eğer bir çataldan sonra battı balık yan gider diye bir düşünceye kapılacaksa tabiki listede olduğu için çok dikkatli olmalı.çünkü burdaki herkese karşı da sorumlu yediklerinden.

Makarna olmamış makarna cısssss. Haftada en az 3 gün spor yapman lazım canım. Menülerini spor konusunda kontrol edeceğim ona göre ayarla kendini.

Evet evet bildirim yapmayanlar var acaba kim onlar
Geçmiş olsun canım inşallah bu kez tam istediğin gibi bir hamilelik geçirirsin.
Adam lazımsa haber ver gelirim ben de
Tam dayaklıksın ama hiçbir şey demiyorum sana. İlla bir tarafına bir şey yapacaksın. Ağrın geçse de git mr a mutlaka. Bak ben dün ftr ye gittim. 5 yıl önce mr çektirmiştim. Düzleşme var boyunda demişlerdi. Şimdi merak ettim ne durumdayım diye. Erken teşhis çok önemli bence. Zaten meslek hastalığı konusunda risk altındayım. Sağlık her şeyden önemli bence bu hayatta. Dikkat etmemiz lazım kendimize.

Bu kez bildirim yapmayanları listeden çıkarttım canım. Daha düzenli gelebilsen keşke. Her defasında insanları listeye ekleyip çıkartmak beni çok yoruyor.
Listeye girmek için ne yapmam gerek kaptan
Canım kurallarımız belli zaten. Daha aktif olman yeterli. Günlük menülerini düzenli yazman gerekiyor. Gün içinde de istediğin vakitler mutlaka uğramalısın ki takımdan ayrı kalmayasın. Çünkü geçmiş çok birikiyor, okumak zor oluyor. Okumayınca da kopukluk oluyor.
Muzla ilgili mesajımı okumuşmuydun? Ya da yazmadım mı acaba? Alıntıları alıyorum bazen siliniyor. Çok fazla muz tüketiyorsun. Bence bundan sonra menülerinde muz olmasın. Hem kabızlık yapıyor. Hem de diyet için çok uygun bir meyve değil şeker açısından.
Ben hep yavaş yerim ve doğru söylüyorlar. Senin sayende herkes duymuş oldu bu yavaş yeme meselesini. Yemeklerinizi yavaş yemeye çalışın kızlar lütfen. Çok etkili oluyor. Hatta alışkanlık haline getirmeye çalışın.
Aynen canım benim.
İhale bize kaldı, yönetimi bize veriyorlar şimdi de.

Saatlerdir bir telefon trafiği yeminle kulağım ağrıdı :)

İyi mi oldu, kötü mü oldu bilemedim.
Ondan iyi olacağı garanti bence. Hiç olmazsa ağaçlar kurtulacak ama siz biraz yorulacaksınız. Eğer yönetimde kötüler varsa elini taşın altına sokup düzeltmek bence doğru olan.
Su az olmuş canım. Menünde düzensiz biliyorsun ama ekstrem durum vardı. Bundan sonrakiler daha iyi olur inşallah. Çok aç kalmışsın gün boyu. İnşallah patlama yapmaz bu menü sende.

Herşeye de beni sokuştur benle ne alakası var yahu
Hani sen spor konusunda diyorsun ya ömür boyu devam edecek şekilde yapılmalı diye. Bana göre de beslenme öyle. Diyet bitince herşeye saldırmamak için, diyeti eziyete dönüştürmemek için nefsimizi köreltecek kadar yiyip dengelenebilir bence.

Son düzenleme:

Bende tam olarak böyle düşünüyorum. Hayatımdan tamamen çıkarmayacağım bişey bence diyette de olmalı ama devamlı değil. Mesela ben normalde de çok patates tüketmem diyette çok daha fazla azalttım ama tamamen iptal etmedim. Karatayı bu yüzden benimseyemedim ve mümkün değil yapamam çünkü hayatın genel akışına ters

LAydLiNe

Muzla ilgili mesajını okudum cevap da vermiştim. Biliyorum kalorisi yüksek ama ben muzu çoook seviyorum sabah saatlerinde ve sütle birlikte tüketince kabız yapmıyor. Ama evdeki muzlar bitince biraz ara vereceğim.

Hiç yani, aynen katılıyorum kahvemi içtim çocukları parka getirdim eve döndüğümde onları yedirip küçüğü uyuturum bende sporumu yapar yemeğimi yerim :)
Zambağa bak hele :)

Adam haklı beyler bayanlar dağılın

Muzla ilgili mesajını okudum cevap da vermiştim. Biliyorum kalorisi yüksek ama ben muzu çoook seviyorum sabah saatlerinde ve sütle birlikte tüketince kabız yapmıyor. Ama evdeki muzlar bitince biraz ara vereceğim.
Kız ne yaptın halden kasayla mı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…