Bende merak ediyorum kaptanimŞimdi siz cardio deyince birşey fark ettim.. koşu da cardio demek.. hatta emin olmak için az önce başla sitelere baktım. Cardionun başında koşu geliyor. Neden ilk sayfadaki listede koşu ayrı olarak 4 puan alınmış, anlamadım.
LAydLiNe
Burada karlı buzlu bulutlu :)karadeniz ordan da fena haftada birkaç gün güneşli geri günler yağmurlu
Evet haklısın canım. Eliptik de cardio.Bende merak ediyorum kaptanimLAydLiNe bu cardio ya hangi sporlar giriyor... cunku yürüyüş bandinda da yurumek cardio yapmak degil mi ??? Ben ara ara yuruyorum ara ara kosuyorum ...
Evet ben cunku salona gittigim donemde hoca bunlara cardio diyordu ....Evet haklısın canım. Eliptik de cardio.
Bende ilk kez denedim YouTube’dan Adana usulü içli köfte yazdım rastgele seçtim bir tane “layd ve filiz” diye bir kanal çıktı oradan yaptım ama hamuru onun tarifi ile tutturamadım cıvık oldu irmik Katarak toparladım hiç yapmadım daha evvel ama göz aşınalığım vardı
Ama bence işin püf noktası etin yağlı olması ve kuyruk yağı olması ayrıca tarifte yok ama ceviz de çok yakışıyor onun dışında ete başka birşey katmamak ve tadını bozmamak lazım mesela benim babaannem rahmetli nohut koyardı ve ısırınca yağlar ellerinizden akardı işte makbulü o :)
Demir eksikliği olduğunu düşünmüyorum aslında ama hamileliğimde bile Demirim iyiydi
Ama herşeyime baktıracağım ve tüm acılarımı tamamlayacağım
LAydLiNe canım phoneix teli var mı sende merak ettim gelmeyecek mi gerçekten biz burada çok üzüldük
Ben paketli gıdalardan bahsetmedim ki onları zaten yemiyorum şuanda. Sen patates beyaz ekmek vs de cıss diyorsun da onları örnek vererek söyledim. Benim yolum uzun zaten nerden baksan bir sene diyette olmam lazım bütün kilolarımı vermek için bu kadar uzun süre katı diyet yapılmaz asıl o zaman pes ederim. Yolum sadece 1-2 ay olsaydı o zaman haklısın derdim.
Dün sadece egzersiz yapabildim canım yani@gulenyuzumsunsenmadamhd zambak86 @Mayis24 @MuMu85 Gonul83 ada81 M merve4416 @asya_01 @yumaknuro @latiska 3oglanannesi @csi @Akkat @lina0156
Arkadaşlar artık yaptığımız sporları en geç ertesi gün 11 e kadar listeye ekliyoruz. 11 den sonra eklenen sporlar sayılmayacaktır.
Etiketlemediğim unuttuğum yoktur inşallah.
Burdayım canım. Dediğinizi bende bilmiyorum.bende genelde ya leslie yaparım yada pilates egzersizleri evde.disarida da yürüyüş işte. Evde yürüme bandım var ama çocuklarla kullanamıyorum.Ben hiç slim falan bilmiyorum hayatımda bir atletizm yaptım çocukken gençliğimde beden eğitimi dersi aha şimdi de leslie ile tanıştım ha birde biraz pilates deneyimim var başka birşey bilmiyorum3oglanannesi nerede acaba
Canım dün ancak egzersiz yaptım 15 dakika onu da şimdi yolladım3oglanannesi sen dün spor yapmadın mı ev işi adım birşeyler ekle hadi sende listeye boş geçirme günü canım
Valla menüleri hiç sorma bugün tüm gün dışarıdaydim yazacağım şimdi..
Yaa arkadaşımız mi gitti..sebebini bilmiyorum ama gelir inş...spor puanlarını o arkadaşa atmışım ben kaptan ama değişiklik var mı..Var canım numarası bende konuştuk öyle özel bir sebebi var gitmesinin. Ama ben yakın zamanda döneceğini düşünüyorum. O bırakamaz bizi
Bugünkü menum
Sabah 12 de kahvaltı dışarıda yaptım nasıl yazacağım bilmiyorum
1 dilim ekmek üstü kaymaklı
1 dilim peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 çeri domates
Kavurmalı yumurta 4 5 çatal
Patates kızartması 4 5 çatal yine.
Birkaç lokma reçel ve bal
Saat 5 te
3 dilim karışık pide gerisini eşime ve çocuklara dağıttım
1 ayran
Salata
Saat 7 de eve gelince malesef hafta sonunun verdiği keyfiyet diyelim çayın yanında
1 tane pop kek ve patlamış mısır..
Bugün epey yürüdüm tam kilo vericem derken hafta sonu rehavetine kapıldım malesef ama rakiplerim sevinmeyin mutlaka telafi edeceğim inşallah...
Şu 2bucuk lt
Spor 9000 adım
15dk.egzersiz
LAydLiNe
9 subat spor listesi
1-ada81 3000 adim =45
60 dk tempolu yuruyus =150
20 dk eliptik = 80
2-akkat
30 dk cardio=180
Yürüyüş=52 (3500 Adım)
Toplam=232 puan
3-hebelee
45dk Leslie 135 puan
415 adım 6 puan
30 dk ev işi 10 puan
Toplam 151 puan
Umudum 2
9000 adım 135
15dk egzersiz 30
Toplam 165 puan
İnşallah öyle olur söyle hasretle onunbekliuor olacağız :)Var canım numarası bende konuştuk öyle özel bir sebebi var gitmesinin. Ama ben yakın zamanda döneceğini düşünüyorum. O bırakamaz bizi
Ne güzel menü olmuş canımBugünkü menum
Sabah 12 de kahvaltı dışarıda yaptım nasıl yazacağım bilmiyorum
1 dilim ekmek üstü kaymaklı
1 dilim peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 çeri domates
Kavurmalı yumurta 4 5 çatal
Patates kızartması 4 5 çatal yine.
Birkaç lokma reçel ve bal
Saat 5 te
3 dilim karışık pide gerisini eşime ve çocuklara dağıttım
1 ayran
Salata
Saat 7 de eve gelince malesef hafta sonunun verdiği keyfiyet diyelim çayın yanında
1 tane pop kek ve patlamış mısır..
Bugün epey yürüdüm tam kilo vericem derken hafta sonu rehavetine kapıldım malesef ama rakiplerim sevinmeyin mutlaka telafi edeceğim inşallah...
Şu 2bucuk lt
Spor 9000 adım
15dk.egzersiz
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?