Günaydınlar...Benim oğlanlar çok seviyor ben çsade olarak yiyemedim sen nasıl tüketiyorsun
Evet canim ona bi bakarsan sevinirim cardio 4 puan , yuruyus bandinda tempolu yürüyüş 2.5 puan ki buda cardioEvet canım yürüyüş bandı, eliptik, kondisyon bisikleti hepsi kardio ya giriyor. Ben dikkatli incelememiştim listeyi. Bakayım şimdi. Eğer ayrı ayrı puanlama varsa tek başına olan kardioyu kaldıralım.
Tum cardiolara bi ortak puan verilirse olur... eliptik , yürüyüş bandi , bisiklet , cardio videolari atiyorum 3 puan gibiAma ben video dan yapıyorum cardio 'yu, benimki ne olacak o zaman?
Hakkımın gasp edildiğini düşünüyorum şu an
Denemeye korkuyorum aslında :)aslında en çok balla tüketmeyi seviyorum ama zaten kalorili olan avokado duble oluyor
bu yüzden peynir zeytinle beraber bir dilim de avokado yiyorum. tek başına yenilebilitesi düşük baya...
arkadaşlarım limon sıkıp öyle yiyor ama ben öyle sevmiyorum
füme hindiyle de güzel oluyor, onu da yazayım
Alla alla çok merak ettim bu şekilde tadını, sabah deneyeceğim kahvaltı daGünaydınlar...
Ben eziyorum, içine bol limon ve peynir katıyorum. Karabiber, tuz ekliyorum. 1 dilim kızarmış ekmek ve çayla süper gidiyor..
Gerçekten yanlış anlamayın bu konu da çokmuhalefet olduk ama ama aynı böyle hatta daha bir lokma iki lokmalı menülerle verdim o mezuniyetim de deNeskafe bitter yufka ekmek. Az da olsa yiyoruz ya bunlar bizi yavaşlatıyor. İlk mezuniyetinde bunları yiyor muydun yine? Çünkü bu lokmalık kaçamaklar olmazsa haftada en az 1 kilo verecek potansiyelin var.
.
Neden uğrasın ki ortalığı karıştırdı gitti :))
Pardon ya ben isimleri karıştırdım sanırımNeden uğrasın ki ortalığı karıştırdı gitti :))
Aboo kız o muydu oNeden uğrasın ki ortalığı karıştırdı gitti :))
Hipo az çalışan canım.hipo çok çalışandı, değil mi? benim kardeşimde de tiroid problemi var, onun bezi tamamen alındı. Çalışmıyor yani.. Doktoru metabolizmasını hızlandırmak için sık sık yemesi gerektiğini söylemişti.
Aynen benim de 30 kg almama rağmen, iki kolumdan tutup kaldırıyorlardı, bebek 3.2 kg doğdu :)))
Canım okadar yürüdüm ki kahvaltıdan sonra umarım kahvaltıyı orda telafi etmişimdir. Akşamda zaten sadece 3 dilim pide yedim fazla yemedim.sadece pop kek ve patlamış mısır ı yltelafi etmem lazım ki edeceğimi düşünüyorum merak etme bu hafta çok dikkat edeceğim.Canım ben de bırakmıştım. Unutuyorum her sabah başlamayı. Ama başlamam lazım çünkü bütün yorgunluğum tekrardan döndü. İlaçları içince çok iyi olmuştum.
Neskafe bitter yufka ekmek. Az da olsa yiyoruz ya bunlar bizi yavaşlatıyor. İlk mezuniyetinde bunları yiyor muydun yine? Çünkü bu lokmalık kaçamaklar olmazsa haftada en az 1 kilo verecek potansiyelin var.
Su az olmuş farketmişsin onun haricinde gayet iyi menü.
Ben bu menüyü hiç görmeyeyim. Sabahtan başlamış batmaya akşama kadar devam etmiş. Bir haftanı alacak bunları telafi etmen.
Aynen çok güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtam ve peynirle.dunu telafi etmem lazım oyuzden benden bidaha öyle bi menü göremeyeceksiniz canım cumaya kadar.cuma ya hedefim kesinlikle 57 olmak inş.....Aynen o Artık pop kekin balın kaymağın tadına vardı hayatta bırakmaz yarın güzel bir Pazar kahvaltısı da yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?