Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım yürüyüş bandı, eliptik, kondisyon bisikleti hepsi kardio ya giriyor. Ben dikkatli incelememiştim listeyi. Bakayım şimdi. Eğer ayrı ayrı puanlama varsa tek başına olan kardioyu kaldıralım.
Evet canim ona bi bakarsan sevinirim cardio 4 puan , yuruyus bandinda tempolu yürüyüş 2.5 puan ki buda cardio tum cardiolara 3 puan verilebilir...

Denemeye korkuyorum aslında :)
Evde var şimdi sabah deneyeceğim birazcık
Salam türevi şeyler hiç tüketmiyorum

Neskafe bitter yufka ekmek. Az da olsa yiyoruz ya bunlar bizi yavaşlatıyor. İlk mezuniyetinde bunları yiyor muydun yine? Çünkü bu lokmalık kaçamaklar olmazsa haftada en az 1 kilo verecek potansiyelin var.
.
Gerçekten yanlış anlamayın bu konu da çokmuhalefet olduk ama ama aynı böyle hatta daha bir lokma iki lokmalı menülerle verdim o mezuniyetim de de
Burda 16 haftada 17 kilo verip mezun olmuştum .
Gerçekten çok fazla şeye hayır diyorum ama elimden de bu kadar geliyo malesef

Slm arkadaşlar vakit bulmuşken uğrayayım dedim. Taşınacağım demiştim hatırlarsınız. İşlerimi çok hafiflettim sayılır. Ama hala dier evde tadilat bitmediğinden taşınamadım. Bu arada 8 saat diyetini uyguluyorum. Etkili olacak gibi görünüyor. Yine uğricam inşallah.

Hipo az çalışan canım.
olmadı bundan sonra sık sık bir şeyler atacğım ağzıma

Cumadan bugüne 600g daha gitmiş ki bugün regl oldum (6 gün erken)

Canım okadar yürüdüm ki kahvaltıdan sonra umarım kahvaltıyı orda telafi etmişimdir. Akşamda zaten sadece 3 dilim pide yedim fazla yemedim.sadece pop kek ve patlamış mısır ı yltelafi etmem lazım ki edeceğimi düşünüyorum merak etme bu hafta çok dikkat edeceğim.

Aynen o Artık pop kekin balın kaymağın tadına vardı hayatta bırakmaz yarın güzel bir Pazar kahvaltısı da yapsın
Aynen çok güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurtam ve peynirle.dunu telafi etmem lazım oyuzden benden bidaha öyle bi menü göremeyeceksiniz canım cumaya kadar.cuma ya hedefim kesinlikle 57 olmak inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…