Tamam sana 59,7 yazdım o zaman61.8 canim) dur olasi yuzdelerimi hesaplayayim
Ben 62,9 dan hesaplamıştımAnka yok canim %4 olmuyor bile ...
Dunden bu yana tartılmadım 7de tartilir sonra anca iftara hazırlık ederiminşallah en kısa zamanda düzelir kızlar
yarında tartılacağım ama bugün de bildirim yapacağım canım
vaaayyyolacak inşallah buhafta ikimize birden gülüyor tartı sonunda
Aaaa gecmis olsun canimSize totem yapacam derken elimi kestim
Canim 7 gec olabilir bi kaptana sor istersen..Bugunden bildirim yapicam abla ben ama yarında saat 7 gibi yapabilirim dimi
Bugünü baz alırız o zamamCanim 7 gec olabilir bi kaptana sor istersen..
Teşekkürler canım da çok sevinmedim. 17 Ocak’tan beri diyetteyim, aralarda bozsam da devam ediyor işte. Nisan ayı boyunca 66-67-68 arasında gidip geldim. Geçen hafta şehir dışındaydım, bir de rahatsızdım, çok ağır bir antibiyotik kullandım. Hem diyetimi bozmuştum hem de kabız olmuştum ilaçtan. Bu hafta ödem attım galiba, kısacası sadece aldıklarımı verdim. 65’i görürsem mutlu olacağım amaHarikasin canim
Bundan sonra insallah her hafta eksi gelir canim....Teşekkürler canım da çok sevinmedim. 17 Ocak’tan beri diyetteyim, aralarda bozsam da devam ediyor işte. Nisan ayı boyunca 66-67-68 arasında gidip geldim. Geçen hafta şehir dışındaydım, bir de rahatsızdım, çok ağır bir antibiyotik kullandım. Hem diyetimi bozmuştum hem de kabız olmuştum ilaçtan. Bu hafta ödem attım galiba, kısacası sadece aldıklarımı verdim. 65’i görürsem mutlu olacağım ama
İnşallah canım daha iradeli devam etmeye çalışacağımBundan sonra insallah her hafta eksi gelir canim....
Tüh geçmiş olsun canımSize totem yapacam derken elimi kestim
Seni bekliom benE hani kimse bildirim yapmıyormu
Zaten menü komple değişti ama çorba yok maalesef yineÇorbada güzel bir başlangıç olurdu canım
Beni niye bekliyon yaSeni bekliom ben
Aaaa gecmis olsun canim
Teşekkür ederim baya kanadı ama geçti şimdiTüh geçmiş olsun canım
Tebrikler canimKilom 128.5 çıktı
Pazartesi 130.2 ydi haftasonu 131.8 i görmüştüm çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?