Senin katiliminda guzel sohbetinde iyiki gelmissin canimBen pazar hariç iş yoğunluğum olmaması halinde saat 5,30 a kadar buradayım
Estağfurullah canim hepimiz zamanla ogrendik... yillardir diyet topiklerindeyim emekli edecekler beniHaklısın canım, devamlılık önemli. Ben daha önce hiç böyle bir uygulamada yer almadım. Cahilliğime verin lütfen
67,9 diyorum var mı arttıran@gulenyuzumsunsen ayy cok merak ettim kilonu
Benim yarin eksi 2 de olabilir daha fazlada olabilir beklemedeyim...
Senin katiliminda guzel sohbetinde iyiki gelmissin canim
Yani kac kilo fark ? Wawww harikaaa bu sonuc gelirse...67,9 diyorum var mı arttıran
Hic sıkınti yapma yarinki bildirimle eksi görürsün benceBu hafta takımı batıran ben olacak gibiyim. Çeyrek tahinli pide dışında kaçamağım yoktu uykumda falan yemediysem bişeyz bu gün artıya geçtim nedensegeçen hafta mumuyla çok dalga geçtim ondan oldu galiba
Kız sallıyorum ben haberim yokYani kac kilo fark ? Wawww harikaaa bu sonuc gelirse...
Harikasin canimBen de yazayım bugün kesin uyuyakalırım. Geçen Perşembe veya Cuma tartılamamıştım, şehir dışındaydım. Pazartesi 68,6; Salı 68,7; bugün 66,2’yim.
Banada deee ne olur 59lu bisey gormek istoyorum hadi icinden geceni yazsana...Kız sallıyorum ben haberim yok
AMa ben gelir diyorsam gelir biliyorsun
İnşallah bakalım. 70,9 görmüştüm de nazar olmasın diye yazmadıydımHic sıkınti yapma yarinki bildirimle eksi görürsün bence
Valla benim içinden 60,5 geliyor ama çok istiyorsan 59,9 derim yani nolcakBanada deee ne olur 59lu bisey gormek istoyorum hadi icinden geceni yazsana...
Bu sabah 60.5 altindaydim canimValla benim içinden 60,5 geliyor ama çok istiyorsan 59,9 derim yani nolcak
VAvvvvBu sabah 60.5 altindaydim canim) 59 ramak kaldi diyeyim
Hic yuzde işine girmedim bakmadim ayy olsun %5 olsun ama biliyorum %4 den sonra pek onemi yokVAvvvv%5 mi yapcan
Zaten ilk sorduklarında ne yiyin ne için oluyor tüyo almaya calisiyorlarHic kanma onlara.. simdi ne yapsakta kilo versek diye düşünüyorlar
Bugun banada sordular .. ama sporda yaptim diye soyleyince biraz durakliyorlar spor yapmayi sevmiyorlar sanirimZaten ilk sorduklarında ne yiyin ne için oluyor tüyo almaya calisiyorlar
Ne yiyip içtiğimin önemi yok yemediklerimden bahsedelim deZaten ilk sorduklarında ne yiyin ne için oluyor tüyo almaya calisiyorlar
Canım katlanilacak gibi değil bazı şeyler. Bazen yandım ben kendimi yaktım diye düşünüyorum. Buna söyle bir kadın olmak lazım ye iç hiçbirşey ını eksik etme ama ona hiç belli etme.saman altından şu yurut. Eğer böyle bir kadın olabilseydim el üstünde olurdum10 yılda öğrencen inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?