Bende yapamıyorum spor ama yürümek saatlerce yürüum ve yürüdüğü aman normal yürüyüsum bile tempoludurBugun banada sordular .. ama sporda yaptim diye soyleyince biraz durakliyorlar spor yapmayi sevmiyorlar sanirim
Bende yürüyüşu cok severim... yer hareketleri yapmam lazim pilates vs ama hic icimden gelmiyor..Bende yapamıyorum spor ama yürümek saatlerce yürüum ve yürüdüğü aman normal yürüyüsum bile tempoludur
2 kiloya yakin veren yoksa benim
2 yapıyım parti düzenleyelim1 kaşık daha ye bu gün yarın şov yapalım
Ayyy cok merak ettim sonucu)
ay yok senin kadar değilim yagulenyuzumsunsen ayy cok merak ettim kilonu
Benim yarin eksi 2 de olabilir daha fazlada olabilir beklemedeyim...
67,9 diyorum var mı arttıran
Daha dur bunun yarinida var insallah yarina cok eksi gelir
2 yapıyım parti düzenleyelim
ay yok senin kadar değilim ya1 aydır 70 de olunca insan başka bişi görünce seviniyor sadece
Benimde Baktık ca aglaya sim geliyorPsikolojim yerle birsabahtan beri 1001 kez tartıldım başka işe bakamıyorum tartıya baktıkça bakasım geliyor
Evet canim iftara yakin tartilSimdı oruc tutanlar bugun kesin yazcakmı tartı sonucunu?
Sen 61,8 miydin geçen hafta 62,9 kalmış benim aklımdaAyyy bu kadar konustum bide yarina ödem olurmuş tövbe tövbe
Benim deBenimde Baktık ca aglaya sim geliyor
Niye boyle oldum ya
61.8 canimSen 61,8 miydin geçen hafta 62,9 kalmış benim aklımda
Oyle yapacam ama tam bir husran tartı sonucumEvet canim iftara yakin tartil
evet benim vücut bazen Cuma'ya odaklı oluyor belki daha gider kısmet bakalım biraz oynadı ona şükürDaha dur bunun yarinida var insallah yarina cok eksi gelir
Aman maşallah deAyyy bu kadar konustum bide yarina ödem olurmuş tövbe tövbe
Bugun bildirim yapacakmisin seni bekliyorum telin başındaevet benim vücut bazen Cuma'ya odaklı oluyor belki daha gider kısmet bakalım biraz oynadı ona şükür
Aman maşallah de
Belki yarin senin olurElbet bir gün havai fişekler benim olacak
Benimde Baktık ca aglaya sim geliyor
Niye boyle oldum ya
inşallah en kısa zamanda düzelir kızlarBenim de
yarında tartılacağım ama bugün de bildirim yapacağım canımBugun bildirim yapacakmisin seni bekliyorum telin başında
Insallah canim bakalim bi aksilik olmaz ...olursada canim sagolsun haftaya veriririm bu kadarda rahatim
vaaayyyElbet bir gün havai fişekler benim olacak
Bugunden bildirim yapicam abla ben ama yarında saat 7 gibi yapabilirim dimiBelki yarin senin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?