- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Canim bu hafta guzel bi yol ciz ramazanda olsa tekrardan kilo almak istemiyorsak o yolda ilerlemeliyiz... ben inaniyorum haftaya sen cok guzel eksi ile geleceksin papatya bunu yapar
Kilom 128.5 çıktı
Pazartesi 130.2 ydi haftasonu 131.8 i görmüştüm çok mutluyum
Olan oldu artık canım yolunu çiz de bir an önce kurtul inşallah
Süper sonuç tebrik ederimKilom 128.5 çıktı
Pazartesi 130.2 ydi haftasonu 131.8 i görmüştüm çok mutluyum
Wawww alkışlar ıslıklar harikasin
Dün 70 dim ya şaka gibiWawww alkışlar ıslıklar harikasin
Canim senin wc sıkıntısı yapmış ... cok guzel sonuc cok sevindimDün 70 dim ya şaka gibi
4 haftadır kalmıştım 7 lerde
Cok güzel bir sonuç tebriklerDün 70 dim ya şaka gibi
Çok iyi bir sonuç tebrikler.
Ayyy süperr bende wc çıkarsam mükemmel olacak
Bende Su an 72 de takıldımDün 70 dim ya şaka gibi
Anladım kızlar bazen kendi kendimizin diyetisyeni olmalıyız bulmalıyız yanlışlarıEvt böyle yememek lazım diyetisyenim öyle demişti zeytin varsa yağ yok yağ yoksa zeytin var insan haşlanmış yumurtadan sikilabiliyor ben tost makinesinde yağlı kağıt arasında yumurta yapmisligim bile var alternatif üretmek lazım
Normalini bilmiyorum herkesin bünyesi farklı o duraklama yaşıyor deneme yapıyoruz
Sporumu da düzenli olsaydı bi de ah ahWaw gitti 1 kilo harikasin canim
hoşgeldin canım ben de yeni üyelerden biriyim 3 kzıım var 32 yaşındayım 130 kiloyum adım seval memnun oldum
ama sana nasıl sesleneceğimi bilemedim umut falan mı diyim ne diyim
amaaaaan neler olmuş öyle.. olsun geçti bitti gitti boşver
maşallah diyelim o zaman
canım onu neden kaldırmadın 10'a kadar uyumasına asla izin verme 1 saat uyusun kaldır uyandır hemen yoksa işin zor
canım mezun olanlar genelde başarı öyküsü yazıyor başarı öyküleri bölümüne ama onu da yazmak için mezun olmak şart değil
canım oğlun maşallah neredeyse 4 yaşında kurallar koymaya çalış ve mutlaka hiç sektirmeden uygula oğlun konuşuyor mu ne seviyede konuşması? benim kızım bebekken çok kötüydü uykusu kreşe başlayıncac anca toparladık ama o da bensiz uyumuyor ben bazen yanına yatarak uyutuyorum bazen de kapısında bekliyorum.
benim kız uyuyunca uyanmıyor ama o kısımla ilgili bi tecrübem yok bişey diyemem
canım kola değil ayran zaten ayranı seçersen mantı saçma oluyor onu da elemiş oluyorsunonun dışında menü güzel ellerine sağlık bana biber dolması fazla geldi onu zeytinyağlı olarak yapacaksın herhalde fasulye falan daha iyi olurdu diye düşünüyorum
olmasa da olur ama göz görünce gönül katlanmıyor yedim valla iki kaşık da olsa
ben de susama konusunda zeytin, turşu, sucuk, kızartma ve tatlı dışında sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?