Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Formu doldurmak derken? Sayfaya mı yazacağım bilgilerimi ileti olarak?
Orada formu kopyala cevap kısmına yapıştır canım.

Canım biraz melisa çayı icsene seni rahatlatir bu kadar uykusuzluk iyyi degil
Çocuklar uyutmuyor canım. Sonra da sahura kalkamam diye yatamıyorum sahurdan sonra mutfağı toplarken yine biri kalkıyor kısır döngü resmen.

İsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.

Hoşgeldin canım takıma beraber keyifle veririz kiloları inşallah. Hergün menü paylaşman ve bol bol katılım yapman motivasyon için şart yoksa takımın, burda olmanın bir anlamı olmaz

Hoşgeldin canım takıma beraber keyifle veririz kiloları inşallah. Hergün menü paylaşman ve bol bol katılım yapman motivasyon için şart yoksa takımın, burda olmanın bir anlamı olmaz
Başka bir gruptan da yazmışlar ama burada kalmak istiyorum. Ben yine burası sanıp yazmışım
Evet haklısın, motivasyona çok ihtiyacım olacak. Bu hafta çok sıkacağım kendimi. Havalar güzelleşse yüzmeye gideceğim ama aksi gibi hala soğuk

Offf benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyor
Boy 1,62 kılomda 65
Akil var mantık var bu boya 65 kilo yetermı ya
Kesinlikle vermelisin 55 olsan çok ideal sen için
Başkasının söylediklerine kulak asma çirlin olursun diyenler kıskanıyor

Ramazan kolay geçsin diye galiba ısınmadı bu sene havalar. Yüzmeye başlayana kadar Leslie yapalım beraber

planladığını yedin mi menün güzelmiş afiyet olsun 900 gr da iyi vermişsin tebrik ederim ben regl oldum ve yedim yoksa sanırım yüzdemle herkesi tokatlamıştım
Tartı öncesi çok iyi ettin
ben listede değilim biliyorsun değil mi :)
Cok gecmis olsun canim ogluşuna....
geçmiş olsun canım onun ağrısı da zor oluyor
Teşekkürler kızlar uyurken baktım çok morarmamış ama o an çok korktum çünkü kapı çok ağır kopabilirdi narin küçük çubuk kraker parmakları

Ama oruç tutmak gerçekten çok güzel birşey allahım bize sağlık versin ki orucumuzu tutabilelim gerçekten midem dinlendi kendimi çok iyi hissediyorum daha zindeyim oruçluyken hamd olsun bir an evvel bitse de regl başlasam

Kim istemişti hatırlamıyorum ama

Hosgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...

Canim , benim kiziminda olmustu kuzeniyle oynarken kapiyi hizlica kapatmis yegenim kizimin parmagi kalmisti mosmor olmustu tirnagi parmagi... eger parmagi rahat hareket ettiriyorsa sıkınti yok... kendiliginden geciyor tirnakta kestikce gidiyor o morluklar.....insan baktikca ici gidiyor biliyorum

Evet hareket ettirebiliyor Allah’a şükür yoksa babası beni mahvetmişti bir çocuğa göz kulak olamadın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…