Tabii ki hoşgeldiniz.Gelebiliyor muyuz gruba
Formu doldurmak derken? Sayfaya mı yazacağım bilgilerimi ileti olarak?Tabii ki hoşgeldiniz.
1. sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var kuralları okuyup formu doldurarak başlayabilirsiniz❤❤
Canım biraz melisa çayı icsene seni rahatlatir bu kadar uykusuzluk iyyi degilVe önceki gece ve ondan önceki gece hatta daha önceki gece
Orada formu kopyala cevap kısmına yapıştır canım.Formu doldurmak derken? Sayfaya mı yazacağım bilgilerimi ileti olarak?
Çocuklar uyutmuyor canım. Sonra da sahura kalkamam diye yatamıyorum sahurdan sonra mutfağı toplarken yine biri kalkıyor kısır döngü resmen.Canım biraz melisa çayı icsene seni rahatlatir bu kadar uykusuzluk iyyi degil
İsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
Başka bir gruptan da yazmışlar ama burada kalmak istiyorum. Ben yine burası sanıp yazmışımHoşgeldin canım takıma beraber keyifle veririz kiloları inşallah. Hergün menü paylaşman ve bol bol katılım yapman motivasyon için şart yoksa takımın, burda olmanın bir anlamı olmaz
Kesinlikle vermelisin 55 olsan çok ideal sen içinOfff benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyor
Boy 1,62 kılomda 65
Akil var mantık var bu boya 65 kilo yetermı ya
Ramazan kolay geçsin diye galiba ısınmadı bu sene havalar. Yüzmeye başlayana kadar Leslie yapalım beraberBaşka bir gruptan da yazmışlar ama burada kalmak istiyorum. Ben yine burası sanıp yazmışım
Evet haklısın, motivasyona çok ihtiyacım olacak. Bu hafta çok sıkacağım kendimi. Havalar güzelleşse yüzmeye gideceğim ama aksi gibi hala soğuk
planladığını yedin mi menün güzelmiş afiyet olsun 900 gr da iyi vermişsin tebrik ederim ben regl oldum ve yedim yoksa sanırım yüzdemle herkesi tokatlamıştım10.5
02:00
1 haşlanmış yumurta
2 yk kara buğday+2 yk yoğurt
10 zeytin
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek
20:15
1 kepçe çorba
8 yk et sote
2 dilim siyez ekmeği
1 bardak ayran
Bir saat sonra bir kupa sütlü kahve ve 1 hurma planlıyorum
2 lt suyu içerim yatana kadar
ben listede değilim biliyorsun değil mi :)Tartı öncesi çok iyi ettin
Cok gecmis olsun canim ogluşuna....
Gecmis olsun
Teşekkürler kızlar uyurken baktım çok morarmamış ama o an çok korktum çünkü kapı çok ağır kopabilirdi narin küçük çubuk kraker parmaklarıgeçmiş olsun canım onun ağrısı da zor oluyor
Hosgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler...İsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
Canim , benim kiziminda olmustu kuzeniyle oynarken kapiyi hizlica kapatmis yegenim kizimin parmagi kalmisti mosmor olmustu tirnagi parmagi... eger parmagi rahat hareket ettiriyorsa sıkınti yok... kendiliginden geciyor tirnakta kestikce gidiyor o morluklar.....insan baktikca ici gidiyor biliyorumplanladığını yedin mi menün güzelmiş afiyet olsun 900 gr da iyi vermişsin tebrik ederim ben regl oldum ve yedim yoksa sanırım yüzdemle herkesi tokatlamıştım
ben listede değilim biliyorsun değil mi :)
Teşekkürler kızlar uyurken baktım çok morarmamış ama o an çok korktum çünkü kapı çok ağır kopabilirdi narin küçük çubuk kraker parmakları
Evet hareket ettirebiliyor Allah’a şükür yoksa babası beni mahvetmişti bir çocuğa göz kulak olamadın diyeCanim , benim kiziminda olmustu kuzeniyle oynarken kapiyi hizlica kapatmis yegenim kizimin parmagi kalmisti mosmor olmustu tirnagi parmagi... eger parmagi rahat hareket ettiriyorsa sıkınti yok... kendiliginden geciyor tirnakta kestikce gidiyor o morluklar.....insan baktikca ici gidiyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?