hahahahyapmadım 53,7 idim en son sonra artı çıktım regl ve oruç bozmakla
akşama kadar bekleyeyim bakalım ne olacak pek birşey yemedim salata çikolata beyaz çay falan :)
he ya vicdan azabı gibi omzumuzda fısıldıyor sürekli :)
hahayt beni kimse geçemez :) Merve merveeeee eski yarışlar başlıyor ortalık kızışıyor tüh keşke biraz daha fazla kilom olsaydı şimdi hırs ederim bir anda 50 kg olurum zevk-i kalmaz yavaş yavaş vereceğim size işkence olsun
yok ya seni diyet yapanlar müzesine örnekmolarak koymak laızm heykeli dikilecek kadınsın :)
teşekkür ederim canımoooo ne güzel tebrik ederim
bugün tekrar mı yazacağız canım perşembe iftardan önce yazmıştım ben tekrar yazayım dur
candy_candy (124,3///%) kilosu sbt,izne ayrıldı 599.Etap son bildirimim
şu an kilom: 128,2
yaa aslında biraz annemle alakalı annem kuafördü çook bakımlıydı ama aynı zamanda çok ama çok titiz bir kadındı.... annem hala ablamdan ve benden daha bakımlı... bizde geleneği devam ettiriyoruzkızımı doğurduğumda annem yanıma gelmişti biz doğuma gitmeden annemle kuaföre gitmiştik ikimizde saçlarımızı yaptırdık... doktor bi anneme bi bana bakıp 3. kuşağınız nasıl olacak çok merak ediyorum demişti
ben genel temizliği bitirdim şimdi günlük işleri yapıyorum.... pazar misafir gelecek ya ben yine şimdiden başladım sil süpür olayına ... eşim kızıyor temiz evi temizliyorsun diyor ...Cam deme bana benimkiler faciaRessam Bob gelse şuraya da bir temizlikçi çizeyim der
free listedemi olacağım ben canım
bende ince kaşı sevmem ama yinede dağınık kısımları aldırıyorum..... seninki tam kıvamında sade güzellik....Aslında tarz giyindiğimi söylerler güzel parçalar seçip alırım ama paraya kıyamam ben parayı bankada seviyorum cınım :) :) kaşlarımı aldırmam ağdaya kuaföre giderim ama öyle devamlı fönlü değilim en fazla rimel kalem
oooo ne güzel tebrik ederim
bugün tekrar mı yazacağız canım perşembe iftardan önce yazmıştım ben tekrar yazayım dur
candy_candy (124,3///%) kilosu sbt,izne ayrıldı 599.Etap son bildirimim
şu an kilom: 128,2
Yani bilmiyorum moralim bozuluyor : hafta içi güzel artı görüyorum cumaya çoğalıyor. Diyetisyenlerden biri tartı fobisi oluştu sizde diyordu haklı mı ne
çoook teşekür ederim canımmm amin inşallah
biliyormusun kıyafet almaya korkuyorum yaa tekrar kilo alırsam diye korkuyorum.... kiloluykende kilo verecem diye pek bişey almıyordum kısır döngü
ayak numaram 37 ama ayakkabılarım geniş olmaya başladı yarın iki ayakkabı alacam))
Süper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)
ayyy benim de en sevdiğim kız isimleri Elif ve Zeyneb
benim ki de zeyneb
Ay bende ya maşallah çok güzel tutuyorum hiç zorlanmıyorum, iftardan sonra da akşam yemeyim diye kendimi tutuyorum . ama bi başlasam yemeye yerim de yerim . Benim sorunum hep evde olduğum için yemeyi bi vakit geçirme aracı olarak görmek
bende ince kaşı sevmem ama yinede dağınık kısımları aldırıyorum..... seninki tam kıvamında sade güzellik....)
sen tutumlusun kesin eşin savruktur..... bizde eşim tutumlu ben ooooo hiç demiyeyim...
bende ince kaşı sevmem ama yinede dağınık kısımları aldırıyorum..... seninki tam kıvamında sade güzellik....)
sen tutumlusun kesin eşin savruktur..... bizde eşim tutumlu ben ooooo hiç demiyeyim...
Evet canım ana listenin haricinde herkes free listede. Ben de dahilim o listeye
Tebrikler canımBen bildirmistim tekrar bildiriyim cuma
64.15 Simdi
62.65
Fark 1.5 %2.33 @Anka_ dogru mu yaptim bi baksana
Oradaki pancar turşu mu canım?Yogurtlu pancar :)
ÖNCEKİ KİLOM: 63,00
ŞİMDİKİ KİLOM: 62,00
KISACA -1 KG ŞAŞIRDIM MI ÇOOK :)
Ay Ada çok tatlısınyaa aslında biraz annemle alakalı annem kuafördü çook bakımlıydı ama aynı zamanda çok ama çok titiz bir kadındı.... annem hala ablamdan ve benden daha bakımlı... bizde geleneği devam ettiriyoruzkızımı doğurduğumda annem yanıma gelmişti biz doğuma gitmeden annemle kuaföre gitmiştik ikimizde saçlarımızı yaptırdık... doktor bi anneme bi bana bakıp 3. kuşağınız nasıl olacak çok merak ediyorum demişti
ayyybu akşam menüde barbunya var gidip yemek hazırlığımı yapayım ..
AnaaEvet haklı olabilir diyetisyenin
Ayy ne güzel bir duyguuu
ada81 yı gönderdik peşine o korksun şimdi
Benim kızım da Zeynep
Tebrikler canımEki Görüntüle 2267340
Gecen hafta : 61.800
Bu hafta : 59.700
Giden : 2.100
Yuzde : 3.39LAydLiNe canim bi yuzdemi kontrol edermisin.. birde hedef kilomun altindayim suan.. biliyorsun hedefim 60 idi... onu revize edelim mi son hedef koyalim oda 56 olsun... 58 e bisey kalmadi 58 demek istemiyorum....56 olsun sonra sizinle korumada olurum....
59 ne guzel soyleniyor 59 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?