Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hahahah bide korumayı başarabilirsem deme keyfime

hahahahahah çok iyimiş

Cam deme bana benimkiler facia Ressam Bob gelse şuraya da bir temizlikçi çizeyim der
ben genel temizliği bitirdim şimdi günlük işleri yapıyorum.... pazar misafir gelecek ya ben yine şimdiden başladım sil süpür olayına ... eşim kızıyor temiz evi temizliyorsun diyor ...

bende ince kaşı sevmem ama yinede dağınık kısımları aldırıyorum..... seninki tam kıvamında sade güzellik.... )
sen tutumlusun kesin eşin savruktur..... bizde eşim tutumlu ben ooooo hiç demiyeyim...

Harikasın canım benim aramama gerek kalmadan bulmuşsun. Teşekkürler.

Yani bilmiyorum moralim bozuluyor : hafta içi güzel artı görüyorum cumaya çoğalıyor. Diyetisyenlerden biri tartı fobisi oluştu sizde diyordu haklı mı ne

Evet haklı olabilir diyetisyenin

Ayy ne güzel bir duyguuu

Kızlar kilo verip şu @Gonul83 ü geçin. O pastaları çikolataları mantıları yemeye devam etsin

ada81 yı gönderdik peşine o korksun şimdi

Süper sonunda rakip buldun kendine
Benim kızımın adı da Zeynep bu arada :)

Benim kızım da Zeynep

bende ince kaşı sevmem ama yinede dağınık kısımları aldırıyorum..... seninki tam kıvamında sade güzellik.... )
sen tutumlusun kesin eşin savruktur..... bizde eşim tutumlu ben ooooo hiç demiyeyim...

Aynen öyle bıraksam her ay ayakkabı alacak markasız da almıyor benim içime oturuyor . Tarih attım o tarih gelene kadar ayakkabı yok sana dedim. Şimdilik pıstı bakalım :) yazdığım mesajı okuyunca bir tuhaf geldi neyse

Ay Ada çok tatlısın
bu akşam menüde barbunya var gidip yemek hazırlığımı yapayım ..
ayyy
Bende bugün Cuma diye barbunya yapayım diyordum , dolapta fasülye vardı pişirmesem bozulacaktı o yüzden onu yaptım şimdi ama canım çok barbunya istiyor
Evet haklı olabilir diyetisyenin

Ayy ne güzel bir duyguuu

ada81 yı gönderdik peşine o korksun şimdi

Benim kızım da Zeynep
Anaa Hepimiz Zeyneb anası olduk

Tebrikler canım Kaç kiloyla başlamıştın, ne kadar sürede verdin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…