Ailesini bizim önümüze koyuyor. Biz ayriyiz onlar 'dan ama onlar yüzünden programlarimiz iptal oluyor orda olan herşeyi bize yansıtıyor vs vs bunlar een basiti yani onlara uydugunda girdiği şekli anlatsam ihale yaa o kadar mı dersinizSeni bu kadar üzen ne canım evde sürekli kavga mı çıkartıyor seni mi beğenmiyor çalışmıyor mu?
Oğluyla ilgilidir inş. eş olamamış bari baba olsun
Bence cok iyi canimSağol canım hepimize afiyet olsun.
1 kepçe yayla çorbası
5 yk yeşilfasulye
5 yk da barbunya
Salata yemeyi düşünüyorum
İkisinden de vazgeçemedim miktarları uygun mu acaba ?
(Tencereden tabağa 5 yk , yerken kaşığa yarı alıp yediğim için 10 yk kadar oluyor )
O zaman saçın ıslak olmaz mı
Bizimki karisik canim kv ile 4 yildir gorusmuyorum... gorusmeyide hic dusunmuyorum... gorumcemle ve esimin buyuk abisi ile gorusuyorum...Aynı biz kız :) Hergün yazışır olduk . 2 yada 3 yıl görüşmedik ama aile içi görüşmemek çözüm değil iki tarafta zamanla anlıyor ana baba arada kalıyor
Şu yazdıkların varya nokta atış... bazen ailesine karşı beyni olmadığını düşünüyorum. Bizim sorunumuz bu. Eğer aldatma dayak olsa bir dakika durmam yanında ne olursa olsunasya_01 Bir de Asya ben ailesi ile eşi arasında denge kuramayan Ve bunun yüzünden eşiyle problem yaşayan kimi gördüysem Sonucunda şu kanıya vardım ki;
Sen ne kadar kendini paralarsan parala kötü olan anlamayan o oluyor..
ortada bi haksızlık olduğunu düşünüyorsan gevşek bırakmalı ,
senin ailen diye suçlamamalı ,
Ve sonunda da sen suçlu olmamalısın.
Gözünün açılması için dua et
Yine söylüyorum KENDİN İÇİN İYİ ŞEYLER YAPMALISIN.. başka türlü hayat yaşanmaz canım
Aynen oyle insan bi farkli seyler duymak istiyor... ama nerdeeeeAynı benim ki de öyle
86 yken de aynı şeyleri söylüyordu şimdide .. yani bu bi yönden iyi tabi her halimizle seviyor ama o kadar kendimi paralıyorum başka şeyler duymak istiyo insan
Dün sahurda peynirli salata yedim o tost istedi
Elimdeki kaseye bakıp baş sallıyor ya sen napıyon aç kalırsın al şu tosttan veriyim sana diyor
Bende aynı şeyi düşündümO zaman saçın ıslak olmaz mı
Onuda azaltmak gerek canim....burada motivasyonla onuda basaracaksin insallah...Tek tek not alıyorum zaten❤Akşama paylaşacağım. Fakat en büyük sıkıntım kahveden vazgeçememek. Biraz süt ekleyip kahve içiyorum
Hatta git tuvalete otur.Ayça Kaya öyle diyor ya tuvaletiniz olmasa bile tuvalete oturun diye
Leslie noldu asyaŞu yazdıkların varya nokta atış... bazen ailesine karşı beyni olmadığını düşünüyorum. Bizim sorunumuz bu. Eğer aldatma dayak olsa bir dakika durmam yanında ne olursa olsun
Ama saclarin islakken ağır cikmaz mi ?Bende duş alıp tartılırım kaptanım
Ayni seyi düşünmüşuzO zaman saçın ıslak olmaz mı
Yaptım su an dusa atıyorum kendimiLeslie noldu asya
Ozel koç oldun vallagulenyuzumsunsen 18:30 a kadar otur artık kasların dinlensin. Girebilirsen bi kere daha tuvalete gir
Teşekkürler Ada
Canim rica ederim ama katilimin cok az yeni geldin daha cok takima katilim gerekTeşekkürler Ada
Yaaaa ama çok sevindim şimdiYaptım su an dusa atıyorum kendimiaslında keyifli geldi modumu değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?