Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seni bu kadar üzen ne canım evde sürekli kavga mı çıkartıyor seni mi beğenmiyor çalışmıyor mu?
Oğluyla ilgilidir inş. eş olamamış bari baba olsun
Ailesini bizim önümüze koyuyor. Biz ayriyiz onlar 'dan ama onlar yüzünden programlarimiz iptal oluyor orda olan herşeyi bize yansıtıyor vs vs bunlar een basiti yani onlara uydugunda girdiği şekli anlatsam ihale yaa o kadar mı dersiniz

Bence cok iyi canim

Aynı biz kız :) Hergün yazışır olduk . 2 yada 3 yıl görüşmedik ama aile içi görüşmemek çözüm değil iki tarafta zamanla anlıyor ana baba arada kalıyor
Bizimki karisik canim kv ile 4 yildir gorusmuyorum... gorusmeyide hic dusunmuyorum... gorumcemle ve esimin buyuk abisi ile gorusuyorum...

Şu yazdıkların varya nokta atış... bazen ailesine karşı beyni olmadığını düşünüyorum. Bizim sorunumuz bu. Eğer aldatma dayak olsa bir dakika durmam yanında ne olursa olsun

Aynen oyle insan bi farkli seyler duymak istiyor... ama nerdeeee
Benimki hala aksamlari cikolata uzatiyor bana yermisin diyor

Hatta git tuvalete otur. Ayça Kaya öyle diyor ya tuvaletiniz olmasa bile tuvalete oturun diye

Doğru söylüyor. Her gün aynı saatlerde gidip oturursan o saate göre vücut kendini ayarlıyor. Ben kabızlığı öyle çözdüm. Sabah bir bardak ayakta oda sıcaklığında su içip tuvalete gidiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…