Bi 3.5 yil konusmadim sonra baristik simdi kankayizİyi misiniz görümceciğinle
Her zaman anlat canim icine atma....
Iste büyüdükten sonra bazen aile kardeşlik kalmıyor..
Bana olumsuz etkilemedi canımsusattı mı abla leslie seni çünkü kalkıp 30dk da ben yapacam şimdigulenyuzumsunsen
inşallah Allah nasip eder tez zamanda sağlıklı bir evlatKesinlikle annen baban bir nevi ama kardeşlik zedeleniyor. Biz kardeşimle çok iyiyiz ama sonuçta ikimizin eşinin ortak yanı yok annemlerde buluşup görüşüyoruz..Erkeklerin kardeşliği desen daha vasat geliyor bana daha kopuk kızlar daha bağlı sanki .Ama yine de oğluşum olsun istiyorum hiç bir gelin cezasız kalmamalı kaynana olmalıyım
İnşallah hayırla olursunKesinlikle annen baban bir nevi ama kardeşlik zedeleniyor. Biz kardeşimle çok iyiyiz ama sonuçta ikimizin eşinin ortak yanı yok annemlerde buluşup görüşüyoruz..Erkeklerin kardeşliği desen daha vasat geliyor bana daha kopuk kızlar daha bağlı sanki .Ama yine de oğluşum olsun istiyorum hiç bir gelin cezasız kalmamalı kaynana olmalıyım
Aynen olmuyor , benim annem cok titiz hastalik derecesi.. evine gidince diken ustunde oturuyoruz geriliyoruz cok gitmiyoruz o yuzden... kv Allah var kir dok hic bisey demez ....Aynen diyorum ya ben gezmeye gittiğime pişman oluyordum gitmiyorum artık. Dünyanın en iyi anne babası bile olsa evden çıktıktan sonra olmuyor eskisi gibi.
Afiyet olsun canimada81 barbunyayı canım çok istiyordu yemeğimi de yapmıştım ama sende görünce dayanamadım bende pişirdim şimdi
Tartil tartil bende merak ettimBugün sadece sabah tartıldım ve hiç oturmadım bugün sürekli hareket halindeyim tartıyı merak ediyorum ama tartılmıyorum
72.5 hatta 76 iken bile cok iyisin askim diyete gerek yok derdi... simdide iyisin askim cok iyisin diyor.. yani onu bu konuda dikkate almiyorumEşin ne diyor bu duruma adacım. Ben olsam ne akıllı adamım doğru yatırım yapmışım hanım gittikçe gençleşiyor diye düşünürüm
Sağol canım hepimize afiyet olsun.Afiyet olsun canim
19:00 daTartil tartil bende merak ettim
Evet rote bete haslanmisi iyi olmuyor dediler cigden aldim benyok canım yapmadım parktayız eve gidince artık
Alllah Allah aAllah çekilin seferoğulları geliyor
senden bunu çok duyuyorum bir türlü spor konusunda istikrar sağlayamadın
Rote bete mi bir kere aldım aldi den haşlanmış satılıyordu nasıl yapacağımı bilemedim turşu gibi Sandım tattız tuzsuz bişeydi sen hangisi aldın
Ya fasulye ye ya da barbunya. Tek çeşit olsunSağol canım hepimize afiyet olsun.
1 kepçe yayla çorbası
5 yk yeşilfasulye
5 yk da barbunya
Salata yemeyi düşünüyorum
İkisinden de vazgeçemedim miktarları uygun mu acaba ?
(Tencereden tabağa 5 yk , yerken kaşığa yarı alıp yediğim için 10 yk kadar oluyor )
Bi 3.5 yil konusmadim sonra baristik simdi kankayizoda durmasi gerektigi yeri ogrendi bende daha olgunlaştım...
HahahaKesinlikle annen baban bir nevi ama kardeşlik zedeleniyor. Biz kardeşimle çok iyiyiz ama sonuçta ikimizin eşinin ortak yanı yok annemlerde buluşup görüşüyoruz..Erkeklerin kardeşliği desen daha vasat geliyor bana daha kopuk kızlar daha bağlı sanki .Ama yine de oğluşum olsun istiyorum hiç bir gelin cezasız kalmamalı kaynana olmalıyım
Sağol canım hepimize afiyet olsun.
1 kepçe yayla çorbası
5 yk yeşilfasulye
5 yk da barbunya
Salata yemeyi düşünüyorum
İkisinden de vazgeçemedim miktarları uygun mu acaba ?
(Tencereden tabağa 5 yk , yerken kaşığa yarı alıp yediğim için 10 yk kadar oluyor )
Aynı benim ki de öyle72.5 hatta 76 iken bile cok iyisin askim diyete gerek yok derdi... simdide iyisin askim cok iyisin diyor.. yani onu bu konuda dikkate almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?