Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asya_01 Bir de Asya ben ailesi ile eşi arasında denge kuramayan Ve bunun yüzünden eşiyle problem yaşayan kimi gördüysem Sonucunda şu kanıya vardım ki;
Sen ne kadar kendini paralarsan parala kötü olan anlamayan o oluyor..

ortada bi haksızlık olduğunu düşünüyorsan gevşek bırakmalı ,
senin ailen diye suçlamamalı ,
Ve sonunda da sen suçlu olmamalısın.
Gözünün açılması için dua et
Yine söylüyorum KENDİN İÇİN İYİ ŞEYLER YAPMALISIN.. başka türlü hayat yaşanmaz canım

Her zaman anlat canim icine atma....
Iste büyüdükten sonra bazen aile kardeşlik kalmıyor..

Kesinlikle annen baban bir nevi ama kardeşlik zedeleniyor. Biz kardeşimle çok iyiyiz ama sonuçta ikimizin eşinin ortak yanı yok annemlerde buluşup görüşüyoruz..Erkeklerin kardeşliği desen daha vasat geliyor bana daha kopuk kızlar daha bağlı sanki .Ama yine de oğluşum olsun istiyorum hiç bir gelin cezasız kalmamalı kaynana olmalıyım

inşallah Allah nasip eder tez zamanda sağlıklı bir evlat

İnşallah hayırla olursun

Aynen diyorum ya ben gezmeye gittiğime pişman oluyordum gitmiyorum artık. Dünyanın en iyi anne babası bile olsa evden çıktıktan sonra olmuyor eskisi gibi.
Aynen olmuyor , benim annem cok titiz hastalik derecesi.. evine gidince diken ustunde oturuyoruz geriliyoruz cok gitmiyoruz o yuzden... kv Allah var kir dok hic bisey demez ....

Eşin ne diyor bu duruma adacım. Ben olsam ne akıllı adamım doğru yatırım yapmışım hanım gittikçe gençleşiyor diye düşünürüm
72.5 hatta 76 iken bile cok iyisin askim diyete gerek yok derdi... simdide iyisin askim cok iyisin diyor.. yani onu bu konuda dikkate almiyorum

Afiyet olsun canim
Sağol canım hepimize afiyet olsun.

1 kepçe yayla çorbası
5 yk yeşilfasulye
5 yk da barbunya
Salata yemeyi düşünüyorum

İkisinden de vazgeçemedim miktarları uygun mu acaba ?

(Tencereden tabağa 5 yk , yerken kaşığa yarı alıp yediğim için 10 yk kadar oluyor )

Evet rote bete haslanmisi iyi olmuyor dediler cigden aldim ben

Ya fasulye ye ya da barbunya. Tek çeşit olsun

Bi 3.5 yil konusmadim sonra baristik simdi kankayiz oda durmasi gerektigi yeri ogrendi bende daha olgunlaştım...

Aynı biz kız :) Hergün yazışır olduk . 2 yada 3 yıl görüşmedik ama aile içi görüşmemek çözüm değil iki tarafta zamanla anlıyor ana baba arada kalıyor

Hahaha
Bende ablamla cok iyiyim erkek kardesimle mirin kırıniz....
Esimde sadece ablasiyla görüşüyor...

Kızlar yeniden bildirim yapmak isteyenler yavaştan bi çıksın bakim tartıya. İftar planlarım değişti. aypare ackerman tatlım 19:00 u bekleme. 19:00 gibi evden çıkmam lazım. Bi yarım saat önce tartıl olur mu?

bence güzel menü canım afiyet olsun. Miktarlar uygun.

72.5 hatta 76 iken bile cok iyisin askim diyete gerek yok derdi... simdide iyisin askim cok iyisin diyor.. yani onu bu konuda dikkate almiyorum
Aynı benim ki de öyle
86 yken de aynı şeyleri söylüyordu şimdide .. yani bu bi yönden iyi tabi her halimizle seviyor ama o kadar kendimi paralıyorum başka şeyler duymak istiyo insan

Dün sahurda peynirli salata yedim o tost istedi
Elimdeki kaseye bakıp baş sallıyor ya sen napıyon aç kalırsın al şu tosttan veriyim sana diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…