19:00 da
Ya fasulye ye ya da barbunya. Tek çeşit olsun
72.5 hatta 76 iken bile cok iyisin askim diyete gerek yok derdi... simdide iyisin askim cok iyisin diyor.. yani onu bu konuda dikkate almiyorum
Yok ben sabah bildirim yaptım oruç değilim. Gülenyüzümsünsen için dedim ben. Ama biz 19:00 a odaklanmıştık neyse 300 gr haftaya kalsınAnkacım çok kalma 19:00 a
Tek tek not alıyorum zatenCanim menülerini bu aksam bekliyoruz ...
Ama ama nedenYa fasulye ye ya da barbunya. Tek çeşit olsun
Ama ama neden
Valla ağlarım
Ahahahahahahahahahha sesli güldüm yaYok ben sabah bildirim yaptım oruç değilim. Gülenyüzümsünsen için dedim ben. Ama biz 19:00 a odaklanmıştık neyse 300 gr haftaya kalsın
İkisinin sindirim süresi farklı. Sonra kabızlık oluyor. Bu hafta tek çeşitle bi vücudu deneyelim nasıl tepki verecek dedim hanım çeşidi çoğaltıyor habireNiye öyle dedin ki bence fark etmez. Özel bir nedeni mi var?
Kaptanım 6 bu.çuk mu yani
Kim o terbiyesiz yaİkisinin sindirim süresi farklı. Sonra kabızlık oluyor. Bu hafta tek çeşitle bi vücudu deneyelim nasıl tepki verecek dedim hanım çeşidi çoğaltıyor habire
Kim o terbiyesiz ya
Ben tanıyormuyum kulağıma söylesene
Hanım hanıııım ayıp ayıp
Kıyafetsiz miBenim tartı kendini 68.9 a sabitledi sanırım. Sabah aç karnıma 68.9 dum. Şimdi tartıldım yine 68.9 um
Benim tartı kendini 68.9 a sabitledi sanırım. Sabah aç karnıma 68.9 dum. Şimdi tartıldım yine 68.9 um
Kıyafetsiz mi
Bende duş alıp tartılırım kaptanımEvet iç çamaşırlarımla tartılmıştım hem sabah hem şimdi. Şartlar eşit yani.
O zaman saçın ıslak olmaz mıBende duş alıp tartılırım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?