Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Önemli olan senin kilo vermen canım ister listeye gir ister girme. Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman alırız seni listeye. Rahat ol.

Kızlar tv de izledim dün corbayi yemeğin sonunda yemek daha çok doygunluk hissi veriyormuş aklınızda bulunsun

Halka tatlısını son anda okudum var ya tam dayaklıksınız bir de küçücük yazmışlar

İlk gün kahvaltı olmaması kötü olmuş. İkinci gün de kahvaltın geç olmuş. Kahvaltı günün en önemli öğünlerinden biri bence çünkü metabolizmanın çalışmasını başlatıyor. Kıymalı pide olmamış. Bugün de o kornettoyu yememeliydin. Sanırım iki öğün yapıyorsun ama kahvaltıyı erkene çekip bir ara öğün yaparsan senin için daha iyi olur.

Anladım canım hee yeniyiz yani hedefin ne kaç kilo olmak
Aslında 53’ten az olunca zayıf duruyorum ama, 55 olsam yeter. 55 olup sporla sıkılaşmak istiyorum. Gerçi 50’leri hiç hayal edemiyorum. Hamileliğimden beri 5 yıl geçti neredeyse hiç 50’lere düşemedim Sen kaç kilo olmak istiyorsun canım? Spor yapıyor musun?

UstaM canım yaaa kullanıcı adın hakkında bir kez daha düşünsen diyeceğim Yazımı bayağı zor bir kullanıcı adı seçmişsin ne dersin?

Haftanın 3 günü kahvaltı yapmamayı deneyeceğim bır müddet..
Peyniri inanki ölçmeden yiyorum onuda ölçeyim artık
Kornetto ya diyecek bişeyim yok bütün paketlıler gibi
Yemeklerim 2 servis kaşığı oluyor bazen 3 onuda sayayım artık
Evet beni sporlar kurtarıyor

Kızlar menum Sabah 10.30
2has yum
domates biber salatalık çay 2 dil form ekmek

Saat 15.30
Sade sütlü kahve 1 elma

Saat 17.30
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran

Su 2 ye yakın
Spor 45 dk leslie
Canim menun cok güzel , acaba su sütlü kahveye ara mi versen degisiklik mi yapsan kefir koysan yerine

*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***

sisyphos (///%)

candy_candy (///%)
Mavikus_ (///%)
merve4416 (///%)
eskibilezik(///%)
zeyneppk(///%)

LAydLiNe (///%)
U_M_T_Y_R_D_N_M (///%)
Gonul83 (///%)
janine (///%)
merryangel (///%)

13. Takım Free Liste ortalama: %

Gördüm gördüm yarim halka tatlısı dışında güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…