Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cigdenmi atıyon benimde komşum bahçesinden getirdi 2 kilodan fazla dograsim yikadım az bişey ahasladim buzluğa atıcam
Çiğ atıyorum canım zaten çıkınca haşlanmış gibi oluyor çıkardıktan sonra soğanı kavurup koyuyorum bide yumurta kiriyorum ben pek sulu yemek şeklinde yapmıyorum kavurmasini seviyorum
Hayat kayyunun annesine güzel. Her işi baba yapıyor, yemeği baba yapıyor.

Sağol canım deneyeğim. Çıkarıp bekleterek mi çözdürüyorsun sadece. Ne çok soru sordum
Yok canım cok cozdurmuyorum soğanı kavurana kadar bekliyor ben kavurmasini yapıyorum genelde
Teşekkür ederim canım cok haklısın patatesi yememem gerekiyordu ama ekmek yemedim oruçlu değildim dün bugün başladım tutmaya

madamhd bitmedi temizliğin ozledik seniiiii

Temizlik bitti çok şükür canım. Dün misafir çağırmıştım. Sabah 10da bir girdim mutfağa sonra bi daha akşam 11de kendimi yatakta buldum çocukla zor oluyormuş bu işler bugün de çağırmayı düşünüyorum biraz vakit geçsin ariyacam bakalım müsaitler mi

Bizim challange i yapan olmamış galiba

Dün hiç fırsatım olmadı canım ya ben bugün başlarım nasipse.

Suyu 2.5 içiyorum ama sahurda hiç içemiyorum uyanamıyorum

Ben yaptım yazdım hatta dün yaptım diye. Bugün bacaklarım acıyor
Kaç tane yaptın ki 10 taneyle bişey olmaması lazımdı
Anladım canım. Ben çiğ doğrayıp peynir katıyorum börek için böreğe olmaz o zaman.

Kızlar ev yapımı limonata içebilirmiyiz iftarda

Sabah suprizi öğretmenimizden geldi ... tek tek çocukları video cekmis slayt gosterisi yapmış kizim anne seni cook seviyorum demis .. cuma gunude hediye gondermis benim adima kizim hediye etmis gibi tema vakfina bir fidan dikilmis...onun kartini gonderdi cok anlamli bi hediyeydi.......

Yaa ne kadar ince düşünceliler çok naif biriymiş

Ispanakla ilgili olarak, benim annem haşlayıp poşetlere koyup veriyor bana. Bu şekilde yemeğini denemedim ama kavurması güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…