Çiğ atıyorum canım zaten çıkınca haşlanmış gibi oluyor çıkardıktan sonra soğanı kavurup koyuyorum bide yumurta kiriyorum ben pek sulu yemek şeklinde yapmıyorum kavurmasini seviyorumCigdenmi atıyon benimde komşum bahçesinden getirdi 2 kilodan fazla dograsim yikadım az bişey ahasladim buzluğa atıcam
Yok canım cok cozdurmuyorum soğanı kavurana kadar bekliyor ben kavurmasini yapıyorum geneldeHayat kayyunun annesine güzel. Her işi baba yapıyor, yemeği baba yapıyor.
Sağol canım deneyeğim. Çıkarıp bekleterek mi çözdürüyorsun sadece. Ne çok soru sordum
Teşekkür ederim canım cok haklısın patatesi yememem gerekiyordu ama ekmek yemedim oruçlu değildim dün bugün başladım tutmayaBuzdolabi hayirli olsun canim gule gule kullan...
Senide anneler günün kutlu olsun
Firinda patates kofte disinda guzel.... ben patatesi hic sevmediğim icin ve diyettede önerilmiyor görünce gözüme batiyor...ama iftar oldugu icin vucudun tolere etmismidirbilemedim kan sekeri ile oynar patates...
Bizim challange i yapan olmamış galiba
Kaç tane yaptın ki 10 taneyle bişey olmaması lazımdıSuyu 2.5 içiyorum ama sahurda hiç içemiyorum uyanamıyorum
Ben yaptım yazdım hatta dün yaptım diye. Bugün bacaklarım acıyor
Anladım canım. Ben çiğ doğrayıp peynir katıyorum börek için böreğe olmaz o zaman.Çiğ atıyorum canım zaten çıkınca haşlanmış gibi oluyor çıkardıktan sonra soğanı kavurup koyuyorum bide yumurta kiriyorum ben pek sulu yemek şeklinde yapmıyorum kavurmasini seviyorum
Yok canım cok cozdurmuyorum soğanı kavurana kadar bekliyor ben kavurmasini yapıyorum genelde
Teşekkür ederim canım cok haklısın patatesi yememem gerekiyordu ama ekmek yemedim oruçlu değildim dün bugün başladım tutmaya
Evt olmaz canımKaç tane yaptın ki 10 taneyle bişey olmaması lazımdı
Anladım canım. Ben çiğ doğrayıp peynir katıyorum börek için böreğe olmaz o zaman.
10 squat 200 ip baldırlarım acıyorKaç tane yaptın ki 10 taneyle bişey olmaması lazımdı
Anladım canım. Ben çiğ doğrayıp peynir katıyorum börek için böreğe olmaz o zaman.
Yaa ne kadar ince düşünceliler çok naif biriymişSabah suprizi öğretmenimizden geldi ... tek tek çocukları video cekmis slayt gosterisi yapmış kizim anne seni cook seviyorum demis.. cuma gunude hediye gondermis benim adima kizim hediye etmis gibi tema vakfina bir fidan dikilmis...onun kartini gonderdi cok anlamli bi hediyeydi.......
Hımmm neyse yapacak bişey yok zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır10 squat 200 ip baldırlarım acıyor
Aynen öyle bugün de devamHımmm neyse yapacak bişey yok zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırbu gün devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?