Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Huu huu kimse yok mu?
Eşimle oğlana ıspanaklı gözleme yapayım dedim. Akşamdan yıkamadım ıspanağı gece gece uğraştım yaa. Bi de yufkayı ıslatmasın diye kuruttum akşamdan üşenmeni sonu iş büyüdü
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum

Normalde squat yapmıyorsan ilk günden 50 tane zorlar ertesi günü bacakların ayrık ayrık yürürsün tabii hareketi doğru yaparsan

Hayırlı geceler
Dün buzdolabim bozulmuştu yenisi geldi yerleştir temizle ev isi vs yaptım sonra AVM ye gittik alışveriş yaptık eve geldik apar topar yemek yaptım annem babam geldi onlar gitti oğlumu emzirirken sizmisim
Bugün Rabbim nasip ederse ilk orucum bakalım nasıl geçecek bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun
Gelelim menume
Sabah :
10:00 1 haşlanmış yumurta
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği

Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata

Su 1lt
Anka canım yapamadım dün bugün inşallah yapacağım

Ay en sevmediğim ıspanak yıkamak gece gece baya zorlamış
Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için

Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verir

Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için
Aynen ya bi de akşam bulaşıkları yıkamadım başım ağrıyor diye tezgah da boş değildi. bi daha akşamdan hazırlarım artık.
Yıkayıp direk buzluğa mı atıyorsun hiç işlem yapmadan. Denemek lazım aslında.

Şu neskafeyi bu bırakabilsen onun yerine sade ayda sütlü türk kahvesi yanina da hurma yada kayısı bak nasıl fark ettiriyor kiloda

O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalim

Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verir ❤❤
Teşekkür ederim canım inşallah
Evt yıkayıp kurutup atıyorum

Cigdenmi atıyon benimde komşum bahçesinden getirdi 2 kilodan fazla dograsim yikadım az bişey ahasladim buzluğa atıcam

O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalim
Hayat kayyunun annesine güzel. Her işi baba yapıyor, yemeği baba yapıyor.

Teşekkür ederim canım inşallah

Evt yıkayıp kurutup atıyorum
Sağol canım deneyeğim. Çıkarıp bekleterek mi çözdürüyorsun sadece. Ne çok soru sordum

asya_01
akşam az geldi bana salatan mı çoktu? 8-9 kaşık yiyebilirsin bence sebze yemeklerini.

Yok canim fazla yer kaplamiyor diger bisikletlerden farki oturmadan ayakta yapiyorsun kollarda calisiyor.. ustelik cok sessiz komsulari rahatsiz etmez....ben sabah uyanip eliptik yapiyorum sonra yürüyüş bandina geciyorum yürüyüş bandi gürültülü.. ozamana kadar 1 saat geciyor asagidakilerde uyanmis olur ....)

Buzdolabi hayirli olsun canim gule gule kullan...
Senide anneler günün kutlu olsun
Firinda patates kofte disinda guzel.... ben patatesi hic sevmediğim icin ve diyettede önerilmiyor görünce gözüme batiyor...ama iftar oldugu icin vucudun tolere etmismidir bilemedim kan sekeri ile oynar patates...

Suyu 2.5 içiyorum ama sahurda hiç içemiyorum uyanamıyorum
Bizim challange i yapan olmamış galiba
Ben yaptım yazdım hatta dün yaptım diye. Bugün bacaklarım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…