Normalde squat yapmıyorsan ilk günden 50 tane zorlar ertesi günü bacakların ayrık ayrık yürürsün30 günlük geri sayım başlıyor. Hergün buraya yapmanız gereken 4 hareketin süresini ekleyeceğim.
İlk gün yarın 50 squat, 5 şınav, 20 saniye plank ve 25 table top pozisyonunda çapraz mekik yapıyoruz. Bu bir aylık basit çalışmanın ay sonunda vücudunuzdaki değişimine inanamayacaksınız.
Bende bunu başlayacağım kızlar
Ay en sevmediğim ıspanak yıkamak gece gece baya zorlamışHuu huu kimse yok mu?
Eşimle oğlana ıspanaklı gözleme yapayım dedim. Akşamdan yıkamadım ıspanağı gece gece uğraştım yaa. Bi de yufkayı ıslatmasın diye kuruttumakşamdan üşenmeni sonu iş büyüdü
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum
Benim herhafta 1 kilo hedefim vardı ona uyuyordum cok motive ediyorduDurumunuz kısmına mı yazacağım canım? Bir de hedeflerimi küçük küçük tutsam nasıl olur? 1 kilo 1 kilo mesela. Ben zor veriyorum çünkü
Hayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verirHayırlı geceler
Dün buzdolabim bozulmuştu yenisi geldi yerleştir temizle ev isi vs yaptım sonra AVM ye gittik alışveriş yaptık eve geldik apar topar yemek yaptım annem babam geldi onlar gitti oğlumu emzirirken sizmisim
Bugün Rabbim nasip ederse ilk orucum bakalım nasıl geçecek bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun
Gelelim menume
Sabah :
10:00 1 haşlanmış yumurta
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği
Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata
Su 1lt
Anka canım yapamadım dün bugün inşallah yapacağım
Aynen ya bi de akşam bulaşıkları yıkamadım başım ağrıyor diye tezgah da boş değildi.Ay en sevmediğim ıspanak yıkamak gece gece baya zorlamış
Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için
Şu neskafeyi bu bırakabilsen onun yerine sade ayda sütlü türk kahvesi yanina da hurma yada kayısı bak nasıl fark ettiriyor kilodaSabah kahvaltısı 03:30
4 yk menemen 2 dilim peynir 2 zeytin yarım salatalık çay 1 dilim pide
Saat 12:30 ara öğün
Elmalı tarçınlı yulaf ezmesi
Saat 14:30da öğle yemeği
5 yk bezelye yemeği
3 yk menemen
2 dilim ekmek
Saat 20:15 akşam yemeği
1.5 kepçe tandır çorba
1 porsiyon Kuzu küşleme
1 yk çoban salata
Kaçamak: 2 yk magnolia tatlısı
2 çay 1sade Türk kahvesi.
Bugün 3 fincan nescafe içtim sadece. 1 fincan düşürdüm.
2 lt su tükettim.
Akşam yemeğim biraz abartılı gibi görünebilir. Ancak eşimin iş arkadaşları ile akşam yemeğindeydik. Ortama uymak durumunda kaldım.
O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalimHuu huu kimse yok mu?
Eşimle oğlana ıspanaklı gözleme yapayım dedim. Akşamdan yıkamadım ıspanağı gece gece uğraştım yaa. Bi de yufkayı ıslatmasın diye kuruttumakşamdan üşenmeni sonu iş büyüdü
Gece 00:05 çocuklar hala yatakta zıplayınca bi sinirim zıpladı. Hayallerimde elimde terlik hepsini yatağa kovalayarak gerçekte sadece azcık sesimi yükselterek kovdum sonunda. Demek ki benim sabrım 12 ye kadar 12 den sonra cadıya dönüşüyorum
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun güle güle kullan canım. Oruç için rabbim kolaylığını verir ❤❤
Evt yıkayıp kurutup atıyorumAynen ya bi de akşam bulaşıkları yıkamadım başım ağrıyor diye tezgah da boş değildi.bi daha akşamdan hazırlarım artık.
Yıkayıp direk buzluğa mı atıyorsun hiç işlem yapmadan. Denemek lazım aslında.
Cigdenmi atıyon benimde komşum bahçesinden getirdi 2 kilodan fazla dograsim yikadım az bişey ahasladim buzluğa atıcamAy en sevmediğim ıspanak yıkamak gece gece baya zorlamış
Ben ıspanak aldığımda yıkayıp buzluğa atıyorum cok pratik oluyor bizim gibi çocuklu anneler için
Hayat kayyunun annesine güzel. Her işi baba yapıyor, yemeği baba yapıyor.O cadı belli bi saatten sonra benimde içimden çıkıyor yoksa bi kutu sakinleştirici içmek lazim ki kayu nun annesi gibi dolasalim
Sağol canım deneyeğim. Çıkarıp bekleterek mi çözdürüyorsun sadece. Ne çok soru sordumTeşekkür ederim canım inşallah
Evt yıkayıp kurutup atıyorum
akşam az geldi bana salatan mı çoktu? 8-9 kaşık yiyebilirsin bence sebze yemeklerini.Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık 3 kaşık mercimek çorbası çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de
5 badem kefir
Saat 17 de
5 kaşık türlü
Salata ayran
Su 2 ancak
Spor 2 saat aralıksız tempolu yürüdüm
45 dk leslie
Yok canim fazla yer kaplamiyor diger bisikletlerden farki oturmadan ayakta yapiyorsun kollarda calisiyor.. ustelik cok sessiz komsulari rahatsiz etmez....ben sabah uyanip eliptik yapiyorum sonra yürüyüş bandina geciyorum yürüyüş bandi gürültülü.. ozamana kadar 1 saat geciyor asagidakilerde uyanmis olur ....birkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Teşekkürler canim
Buzdolabi hayirli olsun canim gule gule kullan...Hayırlı geceler
Dün buzdolabim bozulmuştu yenisi geldi yerleştir temizle ev isi vs yaptım sonra AVM ye gittik alışveriş yaptık eve geldik apar topar yemek yaptım annem babam geldi onlar gitti oğlumu emzirirken sizmisim
Bugün Rabbim nasip ederse ilk orucum bakalım nasıl geçecek bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun
Gelelim menume
Sabah :
10:00 1 haşlanmış yumurta
1 tk avokado sos
Domates salatalık biber
1dilim kepek ekmeği
Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
Fırında patates köfte
Çoban salata
Su 1lt
Anka canım yapamadım dün bugün inşallah yapacağım
Suyu 2.5 içiyorum ama sahurda hiç içemiyorum uyanamıyorumbirkaç hafta sürer canım düzen oturtman. Kilolar yerleşmeden böyle bir atakta bulunman güzel olmuş.
her zamanki gibi çok güzel Adacım.
Bu eliptik bisiklet diğer bisikletlerden farklı mı? Çok yer kaplıyor mu canım?
çok güzel olmuş menün. Sahur tok tuttu mu? Su miktarını göremedim.
afiyet olsun, süper
benim de öyle oldu.
müslimimi geliyor mu sahurda canım? Sade mi yiyorsun? Kurabiye olmasaydı beğenmiştim.
ben de bazen öyle atlamalar yapıyorum ama benim çakal kızım, hayatta yutmuyor. Yanlış okudun, sayfayı atlarım diye uyarıyor sürekli
canım dukanı 6 sene önce denemiştim, o zamandan beri felsefesi baya değişmiş. O nedenle menülerine pek yorum yapamayacağım
afiyet olsun, güzel canım. Pide konusunda Adaya katılıyorum.
çavdar çok tok tutuyor. Ancak tam çavdar ekmeği almaya dikkat et canım. %20 çavdar unu ekleyip çavdar ekmeği olarak satıyorlar.
Ben yaptım yazdım hatta dün yaptım diye. Bugün bacaklarım acıyorBizim challange i yapan olmamış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?