Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Dünkü menü 11 05
Sabah 10.30
1 has yumurta
5 zeytin
1bucuk dilim süzme peynir
1 küp kaşar salatalık domates
2 dilim ekmek 1 yeşil cay
Ara 13.30
3 kayısı 17 findik
Ara 16.00
1 has yumurta 1 salatalık
Aksam20 15
1kepce yoğurt çorbası
1bucuk dilim biftek kızartma
4 5 yk kıymalı makarna (bitsin diye bütün aile paylastik)
Ara 4 5 tane kayısı 1 avuç fıstık
Kabızlık sorunum var o yuzden kayisilari akşam birZ fazla yedim bu arada kızımın ağzıma tiktigi leblebiler var tahmini yarım avuc

Bi şeyi merak ettim mesela bundan daha az yiyenler var sağlıklı ama porsiyon Olarak biraz daha az ama menüde ekmek kuru meyve kuruyemiş miktarı yinede baya olmasına rağmen çok iyi kilo veriyorsun bu nasıl oluyor?

Bi şeyi merak ettim mesela bundan daha az yiyenler var sağlıklı ama porsiyon Olarak biraz daha az ama menüde ekmek kuru meyve kuruyemiş miktarı yinede baya olmasına rağmen çok iyi kilo veriyorsun bu nasıl oluyor?
Vücudum çabuk alan ve veren bi tip bunun etkisi olabilir bide ben emziriyorum 26 aylık hala aktif emen bi kizim var buda bi etkidir bide evde hareket halindeyim spor yapamiyorum ama
Bide diyetisyen eşliğinde yapıyorum diyetimi onun verdiği listesi uyguluyorum akşam biraz fazla kaçtı 2 dilim ekmek hakkım vardı onu hiç yemedim dengelemek için ama ginede fazla oldu

Bu diyetisyen daha önce konuştuk o demi bence gayet dengeli veriyor emzirme etkisi de vardır dediğin gibii

Bu diyetisyen daha önce konuştuk o demi bence gayet dengeli veriyor emzirme etkisi de vardır dediğin gibii
Evet o dyt sakin vücudunuzu aç bırakarak kilo vermeye çalışmayın diyor aç kaldıkça vücut gireni depo eder ne yiyorsaniz dengeli yiyin diyor
Bizim şimdi ramazan grubumuz var dyt kurdugu o gurup5 gunde 1 kilo 2 kilo hatta hatta 4 kilo veren var

Normalde squat yapmıyorsan ilk günden 50 tane zorlar ertesi günü bacakların ayrık ayrık yürürsün tabii hareketi doğru yaparsan
deneyeceğim bakalım birkaç kez yapmıştım ilk senden duyup öğrenmiştim zaten
çok duygusalım yine kızını hayal ettim öyle burnum ucu sızladı
Bende kabız oldum ya 2 2.5 arası su içiyorum neden böyle oldu ki..
bende dün kurufasulye yedim ondan Mıdır nedir 3 kere tuvalete gittim ishal değilim ama bugün güzel eksi gördüm

ayyyy bende 10 dan sonra cadı oluyorum.
gulenyuzumsunsen yapıldı
zeyneppk
aypare ackerman yapıldı
madamhd
Neredeyimben
merryangel

Kızlar hiç yazamadım bu hafta sonu kusura bakmayin dün temizlik yaptım bugün de kışlıklari kaldırıp yazlıkları çıkarılan yıka der ütüle akşama da dışarı çıkıcaz anneler günü için

Hepinizin anneler gününü kutluyorum öpüyorum sizi güzel fit anneler

Çünkü metabolizma çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…