Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iki ana öğün iki ara öğün şeklinde yapsan

dun gece sarma sardım ben rahatım
Offf demıyeydın keske bende bumbara bayılırım
Ama elimize gecmıyor oyle kolay bulunmuyor kasaplarda yaa

Kac gun kalacaklar? Babanın yanına gelıyon orda kal dimi ama
Canım tatile geliyor baba bahane eee orda kalsa hasta diye bir yere cikamicak utanma belası yani. Babayida kılıf yapıyor

Canım tatile geliyor baba bahane eee orda kalsa hasta diye bir yere cikamicak utanma belası yani. Babayida kılıf yapıyor
Asyam evladin icin biraz daha sabret , bosanmak kolayda inan sonrasi cok zor..... o yuzden böyle seyleri hic düşünme... elbette sitemini dile getir esine...ama bosanmayi soyleme zamanla bu lafta esine hicbisey ifade etmez....

Asyam evladin icin biraz daha sabret , bosanmak kolayda inan sonrasi cok zor..... o yuzden böyle seyleri hic düşünme... elbette sitemini dile getir esine...ama bosanmayi soyleme zamanla bu lafta esine hicbisey ifade etmez....

Benim tanıdıkta boşandı eşi sigortalı çalışmıyor bağkurlu diye birde aile apartmanı diye, eşi peşinden koştu koştu arkadaş dikti kafayı annesiyle ev tuttu kirada hemde önmuhasebe tutuyor, iş stresi ev stresi çocuk stresi yaşıyor adam ne yaptı arkadaşımdan daha küçük kız bulup manita yapmış evlencem diyormuş olan kadınlara oluyor boşanmak erkeğe lüks boşamıcan hayatı karşılıklı zindan etcen

Bugün tartıda artı gördüm çok üzgünüm Motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca

Artı görünce motivasyonun bozuluyorsa tartı günleri dışında tartılma canım. Yediklerimizden ödem olabiliyor her gördüğün artı kilo değil yani

Detaylı temizlikyaptım bugün malûm gelecekler.. pazarada gidip geldim 12356 adım olmus

Oh maşallah

Seabahar ın yaptığı bireysel listeler oluyordu o bir daha ne zaman yapılacak

Bu ayın sonunda galiba

Mumbar deyince kokoreç istedi canım

Off offf offf olsa da yesek

Benim felsefem kışın ye, yazın yeme :) ben uzun kış gecelerinde sinema keyfiSİ yaparken kekim kurabiyem olacak arkadaş ya bisküvili tatlım ya yaş pastam ya ya yazamıcam...Kalp sıkışması bana geçti

Ağzımın suyu akan emoji bulamadım onu koydum say

Dogrru söylüyorsun ada ama artık eziyet gibi oldu bu evlilik. Abimle konussam adam babasını hastaneye goturmesinmi dicek. Ama karısı aynı mevzuda onu rezil ederdi. Ne yapacam bilmiyorum bıktım ama artık onunla evli kalmak istemiyorum

Cok zor tabii ozellikle cocuk icin daha zor...

Ya birde enistedemi gelecek cinnet çıkar bacım eşim evde yokken adam evde fosur fosur uyuyacak kabul etmem ben bilmiyorum evin erkeği yokken evde damat beyin durması bana ters

Aynen öyle maalesef. asya_01 canım sen boşvermeyi insanları takmamayı öğrenince biraz rahatlayacaksın. Eşini de kendi haline bırak küsme ama önemseme de ne yaptığı umrunda olmasın.

Sabah gözüm açılmadan tartıya dikiliyorum canım En büyük motivasyonum, eksi görünce günüm güzel geçiyor, artı görünce de tam tersi. Aslında çok sık tartılmak iyi değil de tutamıyorum kendimi. Tartışmasam meraktan çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…