- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
60 kesin görürsün
Iki ana öğün iki ara öğün şeklinde yapsanKizlar yüksek bi ihtimalle 2 ögpn bana yaramiyor sanirim bunu hic kabel etmek istemesemde
Söyleki 6 ögün yaparken kacamak yapsam bile kilo vermeye devam ediyordum ama suan ilerlemiyor hatta artiyor sanirim cumaya kadar tatli yemeden deneyecegim bakalim onun mu etkisi ama sanmiyorumda.
Suan 62 degilmi 4 haziran bayram rahat görürsün canim ama biraz spor eklemen lazim..
Canim sende profilin altuna guncel ve hedef kilonu yazsan olur mu ? Bazen kim kac kiloydu unutuyorum oradan bakiyorum..
Canım tatile geliyor baba bahane eee orda kalsa hasta diye bir yere cikamicak utanma belası yani. Babayida kılıf yapıyordun gece sarma sardım ben rahatım
Offf demıyeydın keske bende bumbara bayılırım
Ama elimize gecmıyor oyle kolay bulunmuyor kasaplarda yaa
Kac gun kalacaklar? Babanın yanına gelıyon orda kal dimi ama
Asyam evladin icin biraz daha sabret , bosanmak kolayda inan sonrasi cok zor..... o yuzden böyle seyleri hic düşünme... elbette sitemini dile getir esine...ama bosanmayi soyleme zamanla bu lafta esine hicbisey ifade etmez....Canım tatile geliyor baba bahane eee orda kalsa hasta diye bir yere cikamicak utanma belası yani. Babayida kılıf yapıyor
Eee şöyle benimki fazla ayda eksik geliyorsa soyle diyor ona göre programlayalim diyorRamazandan sonra eski diyetisyenimle devam edicem.yine mecbur poff hicde sevmiyon 6 ögünü ya
Asyam evladin icin biraz daha sabret , bosanmak kolayda inan sonrasi cok zor..... o yuzden böyle seyleri hic düşünme... elbette sitemini dile getir esine...ama bosanmayi soyleme zamanla bu lafta esine hicbisey ifade etmez....
Bugün tartıda artı gördüm çok üzgünümMotivasyonumu kaybediyorum böyle olunca
Detaylı temizlikyaptım bugün malûm gelecekler.. pazarada gidip geldim 12356 adım olmus
Seabahar ın yaptığı bireysel listeler oluyordu o bir daha ne zaman yapılacak
Mumbar deyince kokoreç istedi canım
Benim felsefem kışın ye, yazın yeme :) ben uzun kış gecelerinde sinema keyfiSİ yaparken kekim kurabiyem olacak arkadaş ya bisküvili tatlım ya yaş pastam ya ya yazamıcam...Kalp sıkışması bana geçti
Dogrru söylüyorsun ada ama artık eziyet gibi oldu bu evlilik. Abimle konussam adam babasını hastaneye goturmesinmi dicek. Ama karısı aynı mevzuda onu rezil ederdi. Ne yapacam bilmiyorum bıktım ama artık onunla evli kalmak istemiyorumAsyam evladin icin biraz daha sabret , bosanmak kolayda inan sonrasi cok zor..... o yuzden böyle seyleri hic düşünme... elbette sitemini dile getir esine...ama bosanmayi soyleme zamanla bu lafta esine hicbisey ifade etmez....
Cok zor tabii ozellikle cocuk icin daha zor...Benim tanıdıkta boşandı eşi sigortalı çalışmıyor bağkurlu diye birde aile apartmanı diye, eşi peşinden koştu koştu arkadaş dikti kafayı annesiyle ev tuttu kirada hemde önmuhasebe tutuyor, iş stresi ev stresi çocuk stresi yaşıyor adam ne yaptı arkadaşımdan daha küçük kız bulup manita yapmış evlencem diyormuşolan kadınlara oluyor boşanmak erkeğe lüks boşamıcan hayatı karşılıklı zindan etcen
Ya birde enistedemi gelecek cinnet çıkar bacım eşim evde yokken adam evde fosur fosur uyuyacak kabul etmem ben bilmiyorum evin erkeği yokken evde damat beyin durması bana tersSesini çıkarmadı. Sigara içme bahanesiyle odadan çıktı. Birdee kendiside enistenin durumundan sikayetciymis gibi poz takınıyor. Ben sabah 6 bucuk ta cikiyorum evden evi erkeği yok diyor. Bende adama ben Sabah erken çıkıyorum akşam gece geliyorum deseydin ınsanlara yüzünü actirirsan böyle olur dedim
Benim tanıdıkta boşandı eşi sigortalı çalışmıyor bağkurlu diye birde aile apartmanı diye, eşi peşinden koştu koştu arkadaş dikti kafayı annesiyle ev tuttu kirada hemde önmuhasebe tutuyor, iş stresi ev stresi çocuk stresi yaşıyor adam ne yaptı arkadaşımdan daha küçük kız bulup manita yapmış evlencem diyormuşolan kadınlara oluyor boşanmak erkeğe lüks boşamıcan hayatı karşılıklı zindan etcen
Spora başlarken haber eder misin sen sporunu yaparken bende leslie yapayım biriyle yapınca daha çoook yapasım geliyorSimdi benim kiz gelir yemegini hazirlayip spora geçecem bakalim ne kadar yapabilecem...
Yaani yaa bana da tersYa birde enistedemi gelecek cinnet çıkar bacım eşim evde yokken adam evde fosur fosur uyuyacak kabul etmem ben bilmiyorum evin erkeği yokken evde damat beyin durması bana ters
Tamam canim yazarim spora geciyorum diyeSpora başlarken haber eder misin sen sporunu yaparken bende leslie yapayım biriyle yapınca daha çoook yapasım geliyor
Sabah gözüm açılmadan tartıya dikiliyorum canımArtı görünce motivasyonun bozuluyorsa tartı günleri dışında tartılma canım. Yediklerimizden ödem olabiliyor her gördüğün artı kilo değil yani
Oh maşallah
Bu ayın sonunda galiba
Off offf offf olsa da yesek
Ağzımın suyu akan emoji bulamadım onu koydum say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?