Cok haklisin canim bir eve yatiya gidilirken önce evin hanımına sormak lazım bakalim musaitmi diye ama onlar önce adama sormuşlar ee seninkide dunden razi bosanicam diyince ne tepki verdiYaa yok ada bu adam olmicak. Anlatıyorum kendini yerime köy. Kayinbabam ın diğerlerinde sorun var 10 yıldır şu ara halsiz düşmüş. Bizimkine dramatize yapıyorlar. Ses etmedim 10 gündür hergun git gel yapıyor. Anneler gününde annemin mezarına götür dedim yorgunum dedi yattı dün gunduzden saçımı yaptım duzlestirdim aradım akşam dışarı çıkalım dedim. Eve geldiki sürat kırk karış iki lokma yedi çekildi noldu dedim babam i aradım kötüydü. Ee hep kötüyum diyor dedim.gidip 1 saat durup gelim çıkarız dedi saat 6 bucuk ta çıktı gece 12 10 geçe geldi. Çocuğum hasta kusuyor arıyorum babama serum takmaya getirdim diyor. 3 kat kıyafet degistim çocuğa ne yese çıkardı. Ama bu böyle olurmu ada Allah için şöyle. Bide gelmiş diyor enişte dediki senin misafirin olacam. Babasını görmeye geliyor bacisi bende kalıyor hikaye yaa tatile geliyor.
Bence yapmalısın çünkü kimse uzman değil ki ben ilk geldiğimde bile yapıyordum beğenmedim beğendim diye hatta soruyordum bu sağlıklı mı böyle yenir mi bunla bunu tüketmişsin nasıl etkisi var böyle sora sora öğrendim bende kendi menüme açıkçası 2 3 kişi yorum atıyor diye atmak bile istemiyorum bazen motivasyonu sağlayan şeylerden biri olduğunu düşünüyorum tabi kendi fikrimKızlar menülere az yorum yapılmasıyla ilgili bir eleştiri yapılmış, ben de sanırım menülere az yorum yapıyorum. Bazı sebepleri var, benden önce birisi benim söyleyeceklerimi söylediyse tekrar yazmıyorum. İkincisi insanları kırmak veya motivasyonunu bozmak istemiyorum. Üçüncüsü herkesin bünyesi farklı mesala ben bulgur, bakliyat yesem kilo alırım, ama bunları yiyip kilo veren de var. Bir de takıma yeni geldim biraz insanları ve işleyişi tanımak istiyorum. Ama şunu söyleyebilirim menüme yorum yapıldığında çok mutlu oluyorum, yanlışlarım söylendiğinde onların üzerinde daha çok durmaya çalışıyorum
Esin ne dedi peki ?Eltim gil dalga geçiyor dur şimdi. Gorumcem kırık. Asya uğraşsın dursun demistir büyüğü. Böyle sacmalikmi olur yaa. Babası hasta bende kalıyor kii yıne ses etmezdim kabul etmezdim ama eşimin yaptıkları çileden çıkarıyor insani. Ben boşanmak istiyorum dedim
Cidden her bünyeye göre değişiyor bence sama iyi gelen 6 öğünse öyle devam et ablaKizlar yüksek bi ihtimalle 2 ögpn bana yaramiyor sanirim bunu hic kabel etmek istemesemde
Söyleki 6 ögün yaparken kacamak yapsam bile kilo vermeye devam ediyordum ama suan ilerlemiyor hatta artiyor sanirim cumaya kadar tatli yemeden deneyecegim bakalim onun mu etkisi ama sanmiyorumda.
Oldu :)MuMu85 oldu mu canım?
Ramazandan sonra eski diyetisyenimle devam edicem.yine mecbur poff hicde sevmiyon 6 ögünü yaCidden her bünyeye göre değişiyor bence sama iyi gelen 6 öğünse öyle devam et abla
Haklısınız canım, menü yazıp çıkmak daha çok diyet günlüğü tutmak gibi oluyor. Biraz şaşırdım buraya geldiğimden beri aslında herkes gayet iyi besleniyor ufak tefek sapmalar olsa da. Bazen düşünüyorum acaba hep mi böyle yiyorsunuz yoksa bu diyet düzeni mi? Çünkü ben diyette olmadığımda çok yiyorumBence yapmalısın çünkü kimse uzman değil ki ben ilk geldiğimde bile yapıyordum beğenmedim beğendim diye hatta soruyordum bu sağlıklı mı böyle yenir mi bunla bunu tüketmişsin nasıl etkisi var böyle sora sora öğrendim bende kendi menüme açıkçası 2 3 kişi yorum atıyor diye atmak bile istemiyorum bazen motivasyonu sağlayan şeylerden biri olduğunu düşünüyorum tabi kendi fikrimada81 de böyle düşünüyor bence çünkü hep dile getiriyor bunu
Canim , olsun yanlislarimizi farkli bi bakis acisiyla görmüş oluruz.... hicbirimiz burada uzman degiliz.... soyle dusun sen yorum yapmazsam ben yapmazsam o yapmazsa menuler oylece yazilir kalir...Kızlar menülere az yorum yapılmasıyla ilgili bir eleştiri yapılmış, ben de sanırım menülere az yorum yapıyorum. Bazı sebepleri var, benden önce birisi benim söyleyeceklerimi söylediyse tekrar yazmıyorum. İkincisi insanları kırmak veya motivasyonunu bozmak istemiyorum. Üçüncüsü herkesin bünyesi farklı mesala ben bulgur, bakliyat yesem kilo alırım, ama bunları yiyip kilo veren de var. Bir de takıma yeni geldim biraz insanları ve işleyişi tanımak istiyorum. Ama şunu söyleyebilirim menüme yorum yapıldığında çok mutlu oluyorum, yanlışlarım söylendiğinde onların üzerinde daha çok durmaya çalışıyorum
Sağ ol canım, sayende yeni bir şey öğrendimOldu :)
Haklısın canımCanim , olsun yanlislarimizi farkli bi bakis acisiyla görmüş oluruz.... hicbirimiz burada uzman degiliz.... soyle dusun sen yorum yapmazsam ben yapmazsam o yapmazsa menuler oylece yazilir kalir...
Sesini çıkarmadı. Sigara içme bahanesiyle odadan çıktı. Birdee kendiside enistenin durumundan sikayetciymis gibi poz takınıyor. Ben sabah 6 bucuk ta cikiyorum evden evi erkeği yok diyor. Bende adama ben Sabah erken çıkıyorum akşam gece geliyorum deseydin ınsanlara yüzünü actirirsan böyle olur dedimCok haklisin canim bir eve yatiya gidilirken önce evin hanımına sormak lazım bakalim musaitmi diye ama onlar önce adama sormuşlar ee seninkide dunden razi bosanicam diyince ne tepki verdi
Canim bunyeden bunyeye değişiyor 6 ogun sana yariyorsa o yolda devam et derim.Kizlar yüksek bi ihtimalle 2 ögpn bana yaramiyor sanirim bunu hic kabel etmek istemesemde
Söyleki 6 ögün yaparken kacamak yapsam bile kilo vermeye devam ediyordum ama suan ilerlemiyor hatta artiyor sanirim cumaya kadar tatli yemeden deneyecegim bakalim onun mu etkisi ama sanmiyorumda.
Enisteden sikayetlemerek çıktı sigara içmeye. Duymamazlıktan geliyor.Esin ne dedi peki ?
Hedef kiloma inene kadar ben böyle devam ederim sonra 1 free gün tekrar denge haftafa 1 istediğim bişeyi yerim ama diyette böyle olması geriye atıyo 10kg vercekken 5 6 veriyorsunHaklısınız canım, menü yazıp çıkmak daha çok diyet günlüğü tutmak gibi oluyor. Biraz şaşırdım buraya geldiğimden beri aslında herkes gayet iyi besleniyor ufak tefek sapmalar olsa da. Bazen düşünüyorum acaba hep mi böyle yiyorsunuz yoksa bu diyet düzeni mi? Çünkü ben diyette olmadığımda çok yiyorum
Canlar Squat ve ip challange de 3. günü yapan var mı
ayyy herkes nerde uyudunuz mu ? bende gidip azcık yatsam
Kizlar yüksek bi ihtimalle 2 ögpn bana yaramiyor sanirim bunu hic kabel etmek istemesemde
Haklısınız canım, menü yazıp çıkmak daha çok diyet günlüğü tutmak gibi oluyor. Biraz şaşırdım buraya geldiğimden beri aslında herkes gayet iyi besleniyor ufak tefek sapmalar olsa da. Bazen düşünüyorum acaba hep mi böyle yiyorsunuz yoksa bu diyet düzeni mi? Çünkü ben diyette olmadığımda çok yiyorum
Bende biraz uyudumAz sonra yapiciiim
Ayy işten geldikten sonra kızla beraber yattım 1,5 saat uyumuşuz bir iyi geldi ki anlatamam. İki gündür gözlerim yanıyor uykusuzluktan.
Ben haftasonu iki öğün yediğimde güzel eksi görüyorum aslında ama yaşam tarzıma uymuyor benimde
Ben diyet modunda da çok yiyorum ki gerçi bu aralar menü paylaşmadığımdan göremediniz
Mecbur öyle yapicam artikCanim bunyeden bunyeye değişiyor 6 ogun sana yariyorsa o yolda devam et derim.
Aslinda benim yasam tarzima uyuyor ama vücut kitliyor sanirim kendiniAz sonra yapiciiim
Ayy işten geldikten sonra kızla beraber yattım 1,5 saat uyumuşuz bir iyi geldi ki anlatamam. İki gündür gözlerim yanıyor uykusuzluktan.
Ben haftasonu iki öğün yediğimde güzel eksi görüyorum aslında ama yaşam tarzıma uymuyor benimde
Ben diyet modunda da çok yiyorum ki gerçi bu aralar menü paylaşmadığımdan göremediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?