Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok haklisin canim bir eve yatiya gidilirken önce evin hanımına sormak lazım bakalim musaitmi diye ama onlar önce adama sormuşlar ee seninkide dunden razi bosanicam diyince ne tepki verdi

Kizlar yüksek bi ihtimalle 2 ögpn bana yaramiyor sanirim bunu hic kabel etmek istemesemde

Söyleki 6 ögün yaparken kacamak yapsam bile kilo vermeye devam ediyordum ama suan ilerlemiyor hatta artiyor sanirim cumaya kadar tatli yemeden deneyecegim bakalim onun mu etkisi ama sanmiyorumda.

Bence yapmalısın çünkü kimse uzman değil ki ben ilk geldiğimde bile yapıyordum beğenmedim beğendim diye hatta soruyordum bu sağlıklı mı böyle yenir mi bunla bunu tüketmişsin nasıl etkisi var böyle sora sora öğrendim bende kendi menüme açıkçası 2 3 kişi yorum atıyor diye atmak bile istemiyorum bazen motivasyonu sağlayan şeylerden biri olduğunu düşünüyorum tabi kendi fikrim ada81 de böyle düşünüyor bence çünkü hep dile getiriyor bunu

Esin ne dedi peki ?

Cidden her bünyeye göre değişiyor bence sama iyi gelen 6 öğünse öyle devam et abla

Haklısınız canım, menü yazıp çıkmak daha çok diyet günlüğü tutmak gibi oluyor. Biraz şaşırdım buraya geldiğimden beri aslında herkes gayet iyi besleniyor ufak tefek sapmalar olsa da. Bazen düşünüyorum acaba hep mi böyle yiyorsunuz yoksa bu diyet düzeni mi? Çünkü ben diyette olmadığımda çok yiyorum

Canim , olsun yanlislarimizi farkli bi bakis acisiyla görmüş oluruz.... hicbirimiz burada uzman degiliz.... soyle dusun sen yorum yapmazsam ben yapmazsam o yapmazsa menuler oylece yazilir kalir...

Cok haklisin canim bir eve yatiya gidilirken önce evin hanımına sormak lazım bakalim musaitmi diye ama onlar önce adama sormuşlar ee seninkide dunden razi bosanicam diyince ne tepki verdi
Sesini çıkarmadı. Sigara içme bahanesiyle odadan çıktı. Birdee kendiside enistenin durumundan sikayetciymis gibi poz takınıyor. Ben sabah 6 bucuk ta cikiyorum evden evi erkeği yok diyor. Bende adama ben Sabah erken çıkıyorum akşam gece geliyorum deseydin ınsanlara yüzünü actirirsan böyle olur dedim

Canim bunyeden bunyeye değişiyor 6 ogun sana yariyorsa o yolda devam et derim.

Hedef kiloma inene kadar ben böyle devam ederim sonra 1 free gün tekrar denge haftafa 1 istediğim bişeyi yerim ama diyette böyle olması geriye atıyo 10kg vercekken 5 6 veriyorsun

Canlar Squat ve ip challange de 3. günü yapan var mı

Az sonra yapiciiim

ayyy herkes nerde uyudunuz mu ? bende gidip azcık yatsam

Ayy işten geldikten sonra kızla beraber yattım 1,5 saat uyumuşuz bir iyi geldi ki anlatamam. İki gündür gözlerim yanıyor uykusuzluktan.

Ben haftasonu iki öğün yediğimde güzel eksi görüyorum aslında ama yaşam tarzıma uymuyor benimde

Ben diyet modunda da çok yiyorum ki gerçi bu aralar menü paylaşmadığımdan göremediniz

Bende biraz uyudum ama keske uyumasaydim sacma sapan ruyalar gördüm... bu saatlerde hic uyumam aliskanligim yok oruc olunca sızdim

Canim bunyeden bunyeye değişiyor 6 ogun sana yariyorsa o yolda devam et derim.
Mecbur öyle yapicam artik
Aslinda benim yasam tarzima uyuyor ama vücut kitliyor sanirim kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…