- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Beni tarti cok motive ediyor...ekside olsa artida olsa beni motive ediyor.... ben gun icinde wc ye gidip sonra yine tartilirim... ama eger motivasyonunu etkiliyorsa haftada bir tartil...Sabah gözüm açılmadan tartıya dikiliyorum canımEn büyük motivasyonum, eksi görünce günüm güzel geçiyor, artı görünce de tam tersi. Aslında çok sık tartılmak iyi değil de tutamıyorum kendimi. Tartışmasam meraktan çatlarım
bak bende 62.5 um benim hedefi de 59 bayramda takil banaBen hep böyle kaçamaksız gidersem sence bayrama kadar kaç kiloya inerim canım 59 u görür müyüm
Her gün ne yesem derdiBen bugun ilk tutuyorum ya çok kotu oldum elim ayagim kalkmiyor pazarda yaptim allahtan dunku yemekletden var evde
Benim kv de iyi canım ama bana hep derler çocuk yap ama kızına yapma der sahiden dediğin gibi onun dışında bana karışmazlarkaynanalar hep aynı sanırım .. elbet içinde çook iyi olanlarda vardır ama demek bize denk gelmemişaslında bakma konuşmuyorum ama kv çok iyi özellikleride var inkar edemem yiğidi öldür hakkını ver misali
Kesinlikle çok işe yarıyor canımKızlar leslie de göbek mide iniyor bir hafiflik geliyor
Benim esimde sevmiyor kizartirsam yiyiyor bende fırında kizartiyorum yada tarator yapıyorum ozaman yiyiyorsizde kabak çok pişiyor ne güzel eşinde seviyor mu kabak ? benim eşim hiç sevmiyor
Hadi bu cuma gelsin 6 larBen birde leslie patlayayim
Kazan mübarek olsunGeçmişi okuyup geliyorum ama 16 sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?