Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyette olmasam kuruyemişler tatlılar kebaplar dönerler havada uçuşurdu şu an. Bende normalde çok yerim.
Çok gerilme demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Sakin kalmaya çalış. Geçecektir bugünlerde
Bugün tartıda artı gördüm çok üzgünüm Motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca
Pes etmek yok, Cuma’ya 3 gün var bir arkadaşın da dediği gibi. Yılmadan devam ediyoruz arkadaşlar

BENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yok
dun gece sarma sardım ben rahatım
Offf demıyeydın keske bende bumbara bayılırım
Ama elimize gecmıyor oyle kolay bulunmuyor kasaplarda yaa
Kac gun kalacaklar? Babanın yanına gelıyon orda kal dimi ama

Kızlar bazen ömür boyu istediğim şeyleri istediğim kadar yiyemeyeceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor Tünelin sonundaki ışığı göremiyorum sanki

Benim felsefem kışın ye, yazın yeme :) ben uzun kış gecelerinde sinema keyfiSİ yaparken kekim kurabiyem olacak arkadaş ya bisküvili tatlım ya yaş pastam ya ya yazamıcam...Kalp sıkışması bana geçti

Ben hep böyle kaçamaksız gidersem sence bayrama kadar kaç kiloya inerim canım 59 u görür müyüm
Suan 62 degilmi 4 haziran bayram rahat görürsün canim ama biraz spor eklemen lazim..
Canim sende profilin altuna guncel ve hedef kilonu yazsan olur mu ? Bazen kim kac kiloydu unutuyorum oradan bakiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…