Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar
Bu hafta eşim evde beraber pazara gittik sonra kızları okuldan aldık sonra kv me gittik yeni eve geldik yoruldum birseyde yapmadım aslında ama insan çabuk yoruluyor bugün havada sıcak İstanbul'da
Burasi bugun 38 dereceydi cook sicakti...

Iki ana öğün iki ara öğün şeklinde yapsan
Ramazani bi gecirelim de deniycez artik biseyler bakalim
Eee şöyle benimki fazla ayda eksik geliyorsa soyle diyor ona göre programlayalim diyor
Cok tercih etmiyor diyetisyenler canim illa sıkistiriyo araya biseyler
Hep söylerim,diyeti birakirim tartilmayi birakmam

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum
domates biber salatalık çay 8 zeytin

Saat 15 de
4 kaşık yogurta zencefil zerdecal karıştırdım sonra 1 elma yedim

Saat 17.30 da
1 tabak mantar sote
4 kaşık bulgur pilavı
Salata sonrası 2 hurma tatlı krizi üstümde

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
30 dk yürüyüş

Allah hakkında en hayırlıyı nasip etsin Asya..
Ama dik durmak her zaman iyi olmuştur kararlı ve güçlü durursan onlar geri adım atar inşallah..

Afiyet olsun ben begendim menünü

Selâmlar

Bu hafta biraz bakliyat agirlikli oldu ondan sanirim bu gunden sonra protein sebze dengelersem gider diye düşünüyorum.....
Demek verince böyle + 200 için düşünüyorsun oyy oyy nerelere vurayım kafamı

Herkese günaydın Sahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız

Masallah sana hem oruçsun hem böyle aktıfsın
Benim de şişkinliğim var hem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı

Sebebini bildiğin şişlik için strese girip ekstra şişirme kendini
Valla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....

Ada haklısın ben şöyle yapayım acıklsmamı bütün menüleri ve sizlerin yaptığı yorumları okumaya gayret ediyorum...
Arkadaşların menüsünü yorumlama seviyesine ulaşamadım dıye düşünüyorum .
Geçen candye kızdım ama pizza yemiş diye ee onu da herkes bilir ki pizza cızzdır..

Yav baslamışken 30 dk yapsaydın ya keşke..
Yinede tebrikler hareket harekettir

bennsenin aktifliğini gerçekten beğeniyorum. Katılımın gayet güzel hem de sıcaklanlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…