- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bende 15dk leslie 25dk pilates yaptım bacak için60 dk tempolu yürüdüm ben dusa kacar görüşürüz
Benim gönderdiğimi yapıyorsun dimi canım. O özellikle kilo kaybı için daha etkili çünküKızlar leslie de göbek mide iniyor bir hafiflik geliyor
Bana da göndeirr misinBenim gönderdiğimi yapıyorsun dimi canım. O özellikle kilo kaybı için daha etkili çünkü
Kız kaç dakika yaptın öyle, ışık hızıyla gidip geldinYaptım geldim
Cok iyi geldi spor .. spordan once agzimi yaymis oturuyordumBende 15dk leslie 25dk pilates yaptım bacak için
Burasi bugun 38 dereceydi cook sicakti...Merhaba kızlar
Bu hafta eşim evde beraber pazara gittik sonra kızları okuldan aldık sonra kv me gittik yeni eve geldik yoruldum birseyde yapmadım aslında ama insan çabuk yoruluyor bugün havada sıcak İstanbul'da
15 dkKız kaç dakika yaptın öyle, ışık hızıyla gidip geldin
Evet evett onu yapıyorum midem indi kaç günde. Yalnız tele indiremedim bir türlü her defasında burdan açıyorumBenim gönderdiğimi yapıyorsun dimi canım. O özellikle kilo kaybı için daha etkili çünkü
Ramazani bi gecirelim de deniycez artik biseyler bakalimIki ana öğün iki ara öğün şeklinde yapsan
Cok tercih etmiyor diyetisyenler canim illa sıkistiriyo araya biseylerEee şöyle benimki fazla ayda eksik geliyorsa soyle diyor ona göre programlayalim diyor
Hep söylerim,diyeti birakirim tartilmayi birakmamSabah gözüm açılmadan tartıya dikiliyorum canımEn büyük motivasyonum, eksi görünce günüm güzel geçiyor, artı görünce de tam tersi. Aslında çok sık tartılmak iyi değil de tutamıyorum kendimi. Tartışmasam meraktan çatlarım
Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
Evett her akşam varımmCok iyi geldi spor .. spordan once agzimi yaymis oturuyordumspordan sonra bi kendime geldim anlatamam... bundan sonra her aksam benimle spora varmisin ?
Afiyet olsun ben begendim menünüKızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum
domates biber salatalık çay 8 zeytin
Saat 15 de
4 kaşık yogurta zencefil zerdecal karıştırdım sonra 1 elma yedim
Saat 17.30 da
1 tabak mantar sote
4 kaşık bulgur pilavı
Salata sonrası 2 hurma tatlı krizi üstümde
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
30 dk yürüyüş
Aminnn canimmm çok zor günler geçiriyorum Rabbim ferahlık versinAllah hakkında en hayırlıyı nasip etsin Asya..
Ama dik durmak her zaman iyi olmuştur kararlı ve güçlü durursan onlar geri adım atar inşallah..
Afiyet olsun ben begendim menünü
Demek verince böyle + 200 için düşünüyorsun oyy oyy nerelere vurayım kafamıBu hafta biraz bakliyat agirlikli oldu ondan sanirim bu gunden sonra protein sebze dengelersem gider diye düşünüyorum.....
Herkese günaydınSahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız
Benim de şişkinliğim varhem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı
Valla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....
Yav baslamışken 30 dk yapsaydın ya keşke..
bennsenin aktifliğini gerçekten beğeniyorum. Katılımın gayet güzel hem de sıcaklanlısınSelâmlar
Demek verince böyle + 200 için düşünüyorsun oyy oyy nerelere vurayım kafamı
Masallah sana hem oruçsun hem böyle aktıfsın
Sebebini bildiğin şişlik için strese girip ekstra şişirme kendini
Ada haklısın ben şöyle yapayım acıklsmamı bütün menüleri ve sizlerin yaptığı yorumları okumaya gayret ediyorum...
Arkadaşların menüsünü yorumlama seviyesine ulaşamadım dıye düşünüyorum .
Geçen candye kızdım ama pizza yemiş diyeee onu da herkes bilir ki pizza cızzdır..
Yav baslamışken 30 dk yapsaydın ya keşke..
Yinede tebrikler hareket harekettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?