Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım online diyetisyenler var. Burada bir çok arkadaş onlarla birlikte ilerliyor. Öyle birini bulabilirsin şimdilik. Senin ciddi anlamda vakit kaybetmeden hemen başlaman lazım.
Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlar

Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlar

Bence de çok mantıklı geliyor. Denemek lazım. Bir de kendine uygun birini bulursan bence çok faydalı olur.

Kaç kg oldun Kaptan

Oruç tutmayınca tartı zamanım değişti. Bir gün oruç tutmadığım halde sahura kalktım. O yüzden bir kaç gündür tartılmıyorum. Perşembe akşam bildirimimi yaparım

Allahtan listede değilim. Ama kötü geliyorum gardınızı alın

Çok teşekkür ederim Canım tartıda en son hatırladığım rakam 85,5 tu. Takıma 82 li kilolarda 13. takıma geldim. 6 ay da 61.8 kiloya indim. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim.

yıllardır diyet gruplarındayım bende ilk defa bu kadar hızlı verdim umarım böyle gider...

Hızlı vermedin aslında. Hiç kaçamak yapmadığın için gitmesi gerektiği kadar gitti. Eğer kaçamak yapıp bir ileri iki geri yapsan böyle olmazdın. Motivasyonunda kalmazdı. Bence hep söylediğim gibi 0 kaçamak, bir de hareketli bir yaşam. Sende şuan ikisi de var.

Pazartesi yazılan mesajları mı okuyosun kaptan baya geri kaşımışsın sen

Ya sebebini biliyorum aslında arka arkaya sahurda 3 4 gün hep süt içtim laktozsuz süt içince kabız yapmıyor beni ama ne zaman böyle normal süt içsem kabız oluyorum akşam kiraz yedim inşallah düzelir

Süt yapmıştır canım normal sutu sindirmesi zormuş bagırsakların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…