Bizde waffleyi ve diğer yaptığı kaçamakları sevmiyoz kaptanı kim vurcak acaba
Yaşasın kötülük
Hep biz mi düşcez acıkta sen düş kaptanNasılsa düşersin elime yazdım bunu bir kenara
Olur ceviz var tereyağı var bence baklava sağlıklısadece baklava ama
Senin için ne yazılır bilemedim başarı öyküsü olan kaptansın halledersin ki..
Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlarCanım online diyetisyenler var. Burada bir çok arkadaş onlarla birlikte ilerliyor. Öyle birini bulabilirsin şimdilik. Senin ciddi anlamda vakit kaybetmeden hemen başlaman lazım.
Evet canim
Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlar
Kaç kg oldun KaptanBen hallederim de tek derdim size kötü örnek olmamaktı. Öyle diye diye 5 kiloya yakın aldım.
Kaç kg oldun Kaptan
Bende hala kabızım yaOruç tutmayınca tartı zamanım değişti. Bir gün oruç tutmadığım halde sahura kalktım. O yüzden bir kaç gündür tartılmıyorum. Perşembe akşam bildirimimi yaparım
Allahtan listede değilim. Ama kötü geliyorum gardınızı alın
AyyMaşallah canım, ne kadar fark etmiş. Zaten güzelmişsin çok daha güzelleşmişsin. Toplam kaç kilo verdin canım? Ve ne kadar sürede? Bir de boyun uzun galiba. Sağ olun kızlar motivasyonumu artırıyorsunuz.
VaovvvKaptanim süpersin nasıl bir değişim takdire şayan
benimde hedefim 25 kilo son 10 kaldi inşallah oda gidecek
Ben hallederim de tek derdim size kötü örnek olmamaktı. Öyle diye diye 5 kiloya yakın aldım.
yıllardır diyet gruplarındayım bende ilk defa bu kadar hızlı verdimumarım böyle gider...
merhaba kızlar ben zülal
sizi dışardan takip ediyorum uzun zamandır
çok güzel enerjiniz var
üye olup aranıza katılmak istedim
mümkünse
Pazartesi yazılan mesajları mı okuyosun kaptan baya geri kaşımışsın senHızlı vermedin aslında. Hiç kaçamak yapmadığın için gitmesi gerektiği kadar gitti. Eğer kaçamak yapıp bir ileri iki geri yapsan böyle olmazdın. Motivasyonunda kalmazdı. Bence hep söylediğim gibi 0 kaçamak, bir de hareketli bir yaşam. Sende şuan ikisi de var.
Ya sebebini biliyorum aslında arka arkaya sahurda 3 4 gün hep süt içtim laktozsuz süt içince kabız yapmıyor beni ama ne zaman böyle normal süt içsem kabız oluyorum akşam kiraz yedim inşallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?