Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mumbar değilmiydi onun adı

Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
İyi ki doğdun.. mutlu yaşların olsun
Proteine yüklen, suyu arttır ve daha fazla hareket derler kilo veremediğinde. Ama oruç tutuyorsun, ne diyeceğimi bilemedim
Diyetisyene gitmelisin acilen. Asla aksatma candy_candy geçmiş olsun bu arada

Bence fazlasıyla az olmuş canım ya. Sabah erken kalkmışsın ve 4buçuğa kadar hiç bişey yememmişsin

Aynen canım tatlıyı yemesen süper menüydü

Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini

Rakibem bu kadar meyve yiyeceğine bi dilim tatlı yesen daha mı karlıydın acaba

Yoo ben evlenirdim ... aksi itirazci benim dedigim doğru der ama yine dunyaya gelsem esimle evlenmek isterim... bende fenayim dort dörtlük degilim ki...

Aynen canım kimse dört dörtlük değil ve bence gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor. Benim de eşim huysuzdur bana nasıl çekiyorsun demek ki o da senin sınavın diyorlar. Bende nerden biliyorsunuz belki ben onun sınavıyımdır diyorum. Arada geliyorlar bana ve adamın sabrını ciddi zorluyorum yani.

Cuma görüşürüz tamam mı Ödem bu bir bakmışsın var bir bakmışsın yok

Bı bakmışsın ki senın ki duruyor benim ki puffff olmuş
Çok çok gecmiş olsun yetişkınlerde ateş sıkıntılı oluyor ağır gecırmiştir...

Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Yeni yaşın kutlu olsun canım
aypare ackerman seninle hemen hemen aynı kiloyuz. Boyun kaçtı acaba merak ettim?

Hayırdır ben çıkınca hemen başka limanlara yelken açmışsın...
Aynı taktik bıde aynı kılodayız
Sen ınanma kanma o benim
S sisyphos

Benim ideal de 60 gözüküyor ,evet öğrenciyim
Sen kaç yasındasın nerdesin üni mi

Eşine geçmiş olsun canım inşallah toparlanır biran önce. Ama moral bozacak birşey yok hepimiz hasta oluyoruz zor dönemlerden geçiyoruz. Rabbim şifasını verir inşallah sen üzülme
Menün de güzel canım afiyet olsun.

Sağlık her şeyden önemli. Yediklerini artık değiştirmen lazım. Ve en kısa zamanda diyetisyene gitmen lazım. Özel olsun, devlet olsun önemli değil. Ne zaman gideceksin?

reglim geçince gidicem inşallah araştırmalardayım bi doktor buldum gibi o olmazsa devlete gidicem

Günaydın hepimizee . Nasılsınız bugün ???

Ve uyku düzenim yavaş yavaş düzelmeye başladı, eşimin orucu bırakmasıyla. Sabah 8 ve Selin ayaktaydı

Yine çok şeyler kaçırmışım

Menüm patates dışında beğenildi ve bu hoşuma gitti. Hala tartıya çıkmadım, çooook merak ediyorum

Hoşbuldum güzel kaptanım şekersiz 21 güne başladım yine bayrama tam 21 gün var bakalım yapabilecek miyim?

Hemen başlayalım. Ben ilk senden görüp yaptığımda o zaman sen başka takımdaydın, çok güzel kilo vermiştim. Tam 21 günse yapalım. Ama şöyle bir durumum var. Cuma günü arkadaşa iftara davetliyim. Sırf bizim için baklava açacak, yemezsem beni orada vurur valla. Eğer bir dilime izin çıkarsa başlayalım. Yoksa cumadan başlayayım ben

Olur ceviz var tereyağı var bence baklava sağlıklı sadece baklava ama

Ooo waffle en sevdiğim afiyet olsun
Ellerim küçük deyince çok güldüm

değişiklik olsun dedim ama wc ye kesinlikle çok iyi geliyor . Bak dün sahurda yemedim ama iftarda kayısı hoşafı yedim gelen giden yok
bende baklava yiyelim diyen
Can sağlığın herşeyden önemli . Hiç ihmal etme zaten bizle biraz ucundan başladın ama doktora da git mutlaka

Senin için ne yazılır bilemedim başarı öyküsü olan kaptansın halledersin ki..

reglim geçince gidicem inşallah araştırmalardayım bi doktor buldum gibi o olmazsa devlete gidicem

Canım online diyetisyenler var. Burada bir çok arkadaş onlarla birlikte ilerliyor. Öyle birini bulabilirsin şimdilik. Senin ciddi anlamda vakit kaybetmeden hemen başlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…