Mumbar değilmiydi onun adıBen cigeri sevmezdim ama demir icin ara ara yiyordum bi dönem.. evde yapmiyorum izgara seklinde disardan yiyordum... ve ilacsiz demirim yukselmisti ....
Ama ağır sindirimi zor ve kabiz yapiyor....
Bumbarda mi yemiyorsun ayyy ben bumbara bayılıyorum...
İyi ki doğdun.. mutlu yaşların olsunYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Proteine yüklen, suyu arttır ve daha fazla hareket derler kilo veremediğinde. Ama oruç tutuyorsun, ne diyeceğimi bilemedim14.5 menüm
Sahur yok
20:15
Çeyrek yufkadan peynirli börek
6 yk kıymalı ıspanak
1 dilim karakılçık ekmeği
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir
23:30
1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 hurma
6500 adım
1 saat reformer pilates
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.
Diyetisyene gitmelisin acilen. Asla aksatmaGünaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş varhatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin güzel bişey ama sohbet akıyor grupta ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize
doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şekerşeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.
canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak
Hoşbuldum güzel kaptanım şekersiz 21 güne başladım yineGünaydın canım hoş geldin
Kızlar bugünkü menümü veriyorum;
Sabah (08:00)
1 bardak sütlü filitre kahve
Ara (16:30 gibi)
1 bardak sütlü filitre kahve
Biraz yarım yağlı peynir
Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt
Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz
İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim- yemeseydim iyiydi
Su 2 lt spor yok
Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Yoo ben evlenirdim ... aksi itirazci benim dedigim doğru der ama yine dunyaya gelsem esimle evlenmek isterim... bende fenayim dort dörtlük degilim ki...
Cuma görüşürüz tamam mıÖdem bu bir bakmışsın var bir bakmışsın yok
Çok çok gecmiş olsun yetişkınlerde ateş sıkıntılı oluyor ağır gecırmiştir...Ve okumaya yetişemiyordum...
Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.
Menümü paylaşayım bende, gecikmeli olarak. Kusuruma bakmayın.
Sabah 12:54
Yarım domates
bir küçük salatalık
Bir avuç roka ve maydanoz
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
15:00 ara
2 tatlı kaşığı yoğurtlu közlenmiş biber
Yarım elma
Yeni yaşın kutlu olsun canımYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
aypare ackerman seninle hemen hemen aynı kiloyuz. Boyun kaçtı acaba merak ettim?
Sen kaç yasındasın nerdesin üni miBenim ideal de 60 gözüküyor ,evet öğrenciyim
Ve okumaya yetişemiyordum...
Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.
Menümü paylaşayım bende, gecikmeli olarak. Kusuruma bakmayın.
Sabah 12:54
Yarım domates
bir küçük salatalık
Bir avuç roka ve maydanoz
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
15:00 ara
2 tatlı kaşığı yoğurtlu közlenmiş biber
Yarım elma
17:30 ara
Activia yoğurt yarım paket (dışarıda açlık krizine girdim. Yoldan aldım.)
20:20 akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata
22:00
1 ceviz
Sağlık her şeyden önemli. Yediklerini artık değiştirmen lazım. Ve en kısa zamanda diyetisyene gitmen lazım. Özel olsun, devlet olsun önemli değil. Ne zaman gideceksin?
Hoşbuldum güzel kaptanım şekersiz 21 güne başladım yinebayrama tam 21 gün var bakalım yapabilecek miyim?
Olur ceviz var tereyağı var bence baklava sağlıklıHemen başlayalım. Ben ilk senden görüp yaptığımda o zaman sen başka takımdaydın, çok güzel kilo vermiştim. Tam 21 günse yapalım. Ama şöyle bir durumum var. Cuma günü arkadaşa iftara davetliyim. Sırf bizim için baklava açacak, yemezsem beni orada vurur valla. Eğer bir dilime izin çıkarsa başlayalım. Yoksa cumadan başlayayım ben
Ooo waffle en sevdiğim afiyet olsunKızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Ellerim küçük deyince çok güldümMenüm
Kahvaltı (07:45)
2 yemek kaşığı yumurtalı patates
Öğle (12:30)
1 kase sütlü nesfit
Ara (17:15)
3 tane can eriği
4 tane kayısı çağlası
Akşam (19:58)
2 servis kaşığı karışık kızartma
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 avuç içi büyüklüğünde pide (ellerim küçük)
22:00
1 tane waffle
2 lt su
Bugün niyetleniyorum artık, yarın oruçluyum inşallah
afiyet olsun canım
kinoa pilavı güzelmiydimenün güzel canım
Sende böyle menüler görmek de varmışama sabah tartılma bence. Dolmalar şişkinlik yapmış olabilir
kızarmış form ekmekada seninde kanına girmiş
Kaçamak yapmıyosun sporun güzel sana yorum yapak arkadaş
Bende yaaa. Suratın bi avuçkaldı diyorlar.
değişiklik olsun dedimafiyet olsun canım
kinoa pilavı güzelmiydimenün güzel canım
Sende böyle menüler görmek de varmışama sabah tartılma bence. Dolmalar şişkinlik yapmış olabilir
kızarmış form ekmekada seninde kanına girmiş
Kaçamak yapmıyosun sporun güzel sana yorum yapak arkadaş
Bende yaaa. Suratın bi avuçkaldı diyorlar.
bende baklava yiyelim diyenOrtadaki ben
Can sağlığın herşeyden önemli . Hiç ihmal etme zaten bizle biraz ucundan başladın ama doktora da git mutlakaGünaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş varhatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin güzel bişey ama sohbet akıyor grupta ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize
doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şekerşeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.
canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak
Bizde waffleyi ve diğer yaptığı kaçamakları sevmiyoz kaptanı kim vurcak acabaKaptanda kizarmis form ekmeği hic sevmiyor vuracak beni
Kızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
reglim geçince gidicem inşallah araştırmalardayım bi doktor buldum gibi o olmazsa devlete gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?