Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar ben zülal
sizi dışardan takip ediyorum uzun zamandır

çok güzel enerjiniz var
üye olup aranıza katılmak istedim
mümkünse

Hoş geldin canım aramıza. Böyle mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Onu doldurup burada paylaşman gerekli. O zaman seni daha yakından tanırız.

Onu diyen hayalperest benim

Süt yapmıştır canım normal sutu sindirmesi zormuş bagırsakların.
Bence de yaa
Sabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay

öğlen
7 8 kaşık bulgur

akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

1,5 su
Beğendim menünü öğlen yoğurt da ekleyebilir sin bulgur max 6 kaşık olsun bebce çünkü 3yk bulgur = 1 dilim ekmek

Slm kizlar gecmisi tam okuyamadim menulrre baktim yorum yazicam hoop şarzim bitti şarzi doluyor bu seferde kızın elinden alamiyorum
Kızlar aklımda kaldığı kadar kaçamak yapan ayda yoldan sapitan yok herkesin menüleri düzene oturmuş sadece kaptanim güzel kaptanimin kızlarımin anne yapalım yapalım dediği cisi saymazsak tabiki ınş eksiklerimizi karşılığını ali caz
Bugün benim dyt tartı günüm hemde listem degisecek bakalım hesap verme zamanı

Allah patatesi özene bezene yaratmış bence sarı sarı
Dimi yaa fırında bir patates yapıyordum ben baharatlı baharatlı of of
O bende de var. Çok dert etmiyorum ben. Sanki kafaya taktıkça sürekli oluyormuş gibi geliyor.
Doğru cidden öyle kafaya takmayınca geçiyor bugün gratise gideyim de ne var ne yok gezeyim yürüyüş de olur

geçmiş olsun canım diyetle sporla inşallah geçer ...
benim eşimde de çıktı gizli şeker ama benim eşim tam tersi zayıflıyor.... zaten iki tür varmış ya zayıflatıyor yada kilo aldırıyor... dr eşimede aynı şeyleri dedi dikkat etmezsen 10 seneye şeker hastası olursun ... hareket etmen lazım dedi.... dr dedi de eşim ne yapıyor şeker yemeye devam sıfır hareket...

Bence de yaa

Beğendim menünü öğlen yoğurt da ekleyebilir sin bulgur max 6 kaşık olsun bebce çünkü 3yk bulgur = 1 dilim ekmek

Evet canım yoğurt yemek bende isterdim ama ramazan olduğu için kaçak göçek bunu bile hızlı hızlı yedim nereme gitti bende bilmiyorum

Dimi yaa fırında bir patates yapıyordum ben baharatlı baharatlı of of

Doğru cidden öyle kafaya takmayınca geçiyor bugün gratise gideyim de ne var ne yok gezeyim yürüyüş de olur

Bende kızartırken kırmızı toz biber kekik kimyon birde üstüne kaşar birazda sucuk serpiştiriyorum efsane oluyo

Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel incecik yılların olsun inşallah

Sahur bilerek mi yapmıyorsun bilmiyorum da vücudunun kitlemesine sebep olmuş olabilir canım bence sahur da yapmalısın

Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu

Geçmiş olsun canım. Menün güzel afiyet olsun

waffle ne zamandır aklımdaaa

Patatesler kızartmalar wafflelar oh oh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…