bende öyle olduğum için onun eksilerini de görmezden geliyorumBence fazlasıyla az olmuş canım ya. Sabah erken kalkmışsın ve 4buçuğa kadar hiç bişey yememmişsin
Aynen canım tatlıyı yemesen süper menüydü
Rakibem bu kadar meyve yiyeceğine bi dilim tatlı yesen daha mı karlıydın acaba
Aynen canım kimse dört dörtlük değil ve bence gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor. Benim de eşim huysuzdur bana nasıl çekiyorsun demek ki o da senin sınavın diyorlar. Bende nerden biliyorsunuz belki ben onun sınavıyımdır diyorum. Arada geliyorlar bana ve adamın sabrını ciddi zorluyorum yani.
Bacım ne yaptınahada ağzımin suyu aktı dilim dışarda kaldi
Uygun benim listem de var ben üzerine yağ sormuyorum doymazsan 1 has yumurta ekleyebilirsin peynirdeArkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
Hoşgeldin canım bende yeni geldim enerji çekiyor galiba
Hoş geldin canım aramıza. Böyle mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Onu doldurup burada paylaşman gerekli. O zaman seni daha yakından tanırız.
Uygun benim listem de var ben üzerine yağ sormuyorum doymazsan 1 has yumurta ekleyebilirsin peynirde
evet bahçe ilçesi ama hiç gitmedim sevmiyorum osmaniyeyi bi an önce tayin çıksın istiyorum....Benim 20 yıllık arkadaşım Osmaniyeli Adana ya evlendi Bahçe de de akrabaları var
semiz otu al iftara güzelce ye kabızlığa tek çare şuan benim için...Bende hala kabızım ya
evet bahçe ilçesi ama hiç gitmedim sevmiyorum osmaniyeyi bi an önce tayin çıksın istiyorum....
canım süt kabız yapar bence ara ver..Ya sebebini biliyorum aslında arka arkaya sahurda 3 4 gün hep süt içtim laktozsuz süt içince kabız yapmıyor beni ama ne zaman böyle normal süt içsem kabız oluyorum akşam kiraz yedim inşallah düzelir
yok yok değilim hiç sevmiyorum burayıAslen oralı değilsin yani
Yag surersen zeytin yeme ordan kisarsinDeğişik olsun bu akşam öyle yapayım canım bende yağ sürmem yada az sürsem mi
Sanırım bu 173637392020473629103736. Söyleyişimizcanım süt kabız yapar bence ara ver..
canım biliyorsun öncede çook spor yapardım... ve öyle deli büyük kaçamaklar yapmazdım... şuan bence dediğin gibi motivasyonum tam bunun sebebide kilo verdiğimi görmek ... önce deli spor yapıp kilo vermeyince ister istemez motivasyon düşüyor ufak kaçamak yapıyordum...Hızlı vermedin aslında. Hiç kaçamak yapmadığın için gitmesi gerektiği kadar gitti. Eğer kaçamak yapıp bir ileri iki geri yapsan böyle olmazdın. Motivasyonunda kalmazdı. Bence hep söylediğim gibi 0 kaçamak, bir de hareketli bir yaşam. Sende şuan ikisi de var.
güzel menü canım afiyet olsunSabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay
öğlen
7 8 kaşık bulgur
akşam
1 tabak kuru fasulye
salata
1,5 su
yok yok değilim hiç sevmiyorum burayıkayısı cenneti malatyalıyım
bence olur yanında da bol salatalık domates ve maydanoz ayyyy nasıl canım çektiiiiArkadaşlar bu akşam sahura kepekli ekmekten kaşarlı tost yapsam nasıl olur? Uygun mudur
Allah kolaylık versin canım yazsaydın bana muhabbet ederdik ben de uyumadım güneş doğana kadarAhhAnka m bu gece seni yadd ettim benim kiz erken yatti (10bucuk gibi)gece 1bucukta kalktı bende kalktım bir daha 5 i geçti yatması bizimle beraber sahur yaptı civcivler kutusundan cikar di sevdi oynadi hoplamak ziplamak istiyor zoraki salllayark uyuttum simdi de gözü açılmıyor mukabeleye gidicez nasıl yetisicem bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?