Senin boyun kacti canim, cok zayifladin cunkuevet 59lardayım canım , ama kendimi hala zayıf hissetmiyorum daha yolum var... inşallah hepbirlikte kilolara veda edeceğiz...
Bende oyle yapiyim o zaman. Ben hep aksama dogru yapiyordum isleri bitirdikten sonragenelde 8.20 de başlıyorum spora canım 1,5 saat sabah sporu yapıyorum ... kilom azaldıktan sonra öğleden sonra sporu bıraktım önce hem sabah hem öğleden sonra yapıyordum.....
şuan orucum yinede 45 dk sabah eliptik yaptım iftara doğruda 1 saat yürüyüş yaparım
boyum 1,59- 1,58 canım....Senin boyun kacti canim, cok zayifladin cunku
Bende oyle yapiyim o zaman. Ben hep aksama dogru yapiyordum isleri bitirdikten sonra
Ben de bir düşündüm ama üşüdüm sonraohhhh missss harikaaaaaaaaaaa kendimi suya atasım geldiiii
Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.
Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya
Niye böyle oluyo sizce
canım o artılar kilo değil vucud su tutuyor bazen ... wc sıkıntısı olbilir... ben dün protein tükettim bu sabah eksi gördüm... aslında ne zaman protein yesem eksi görüyorum..Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.
Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya
Niye böyle oluyo sizce
Bu almayacağın anlamına gelmiyor ama. Beni örnek al. Ben de bir sürü kaçamağa rağmen kilo veriyordum ama şimdi alıyorum. Devran dönmeden kendine çeki düzen ver.
Evet ben de var, ama demir ilacı beni hem kabız yapıyor hem iştahımı açıyor, o yüzden kullanmıyorumkızlar bide ben şubattan beri düzenli demir ilacı alıyorum....zayıflama etkisi varmış bilginiz olsun demiriniz düşükse kilo vermeniz zor olurmuş....
Yani bir süre hiç yemedim ilk başlarda Karatay teyzeden çok etkilenmiştim 2 ay kadar gitti bu sürekli yürüyüş yapardım veya leslie evde kaçamak sadece bir lokma yerdim baZı zamanlarda o şekilde gitti işte baktım pantolonlarım düşüyor benden zayıflamışım incelmişim dedim tamam doğru yoldaşın :)Afiyet olsun zamanında çok fedakarlık yapmışsındır anlat bakalım motive olalım bizde
bende senin gibi düşünüyordum demir ilacı iştahımı açar kabız olurum diye ... ama 1 haftada dayanınca ilaca alışınca iştah kendiliğinden kapanıyor ... kabızlık ise her ilaç yapmıyor bence ... çünkü benim kabız olmamam gerekiyor rahatsızlığım var... çok şükür kabızda yapmadı...Evet ben de var, ama demir ilacı beni hem kabız yapıyor hem iştahımı açıyor, o yüzden kullanmıyorum
olur olur inan ben çoğu zaman son iki günde gitti kilolarım.. bak bugün bende eksiye düşmeye başladım hep son 3-2 gün benim vucud atağa geçiyor....
Her bünye bir değil işte, ben bunu doktora sormuştum herkesin demire cevabı farklı benim vücudum demir alınca kabız yapıyorbende senin gibi düşünüyordum demir ilacı iştahımı açar kabız olurum diye ... ama 1 haftada dayanınca ilaca alışınca iştah kendiliğinden kapanıyor ... kabızlık ise her ilaç yapmıyor bence ... çünkü benim kabız olmamam gerekiyor rahatsızlığım var... çok şükür kabızda yapmadı...
bence demir ilacı kilo aldırıyor şehir efsanesi kişinin kendi elinde alsaydım ben alırdım....
bu akşam kahvaltı yapacam iftarda kızarmış etiform yiyecemAğzın iftardan sonra bal yesin kızarmış eti form yesin
Şu form ekmekten bende alacağımbu akşam kahvaltı yapacam iftarda kızarmış etiform yiyecem
bu akşam kahvaltı yapacam iftarda kızarmış etiform yiyecem
mutlaka baktır canım d vitamini , demir (ferritin ), b12 bunlara mutlaka baktır...Bende sağlık ocağından vitaminlerime baktırmak istiyorum içi uyur mu insanın uyuyo,inanlımaz bir halsizlik diyetten sanmam zaten devamlı süt peynir yumurta takılıyorum
mutlaka baktır canım d vitamini , demir (ferritin ), b12 bunlara mutlaka baktır...
Allah hayırlı uzun ömürler versin Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun.. mutlu yaşların olsun
Proteine yüklen, suyu arttır ve daha fazla hareket derler kilo veremediğinde. Ama oruç tutuyorsun, ne diyeceğimi bilemedim
Diyetisyene gitmelisin acilen. Asla aksatma @candy_candy geçmiş olsun bu arada
Bence fazlasıyla az olmuş canım ya. Sabah erken kalkmışsın ve 4buçuğa kadar hiç bişey yememmişsin
Aynen canım tatlıyı yemesen süper menüydü
Rakibem bu kadar meyve yiyeceğine bi dilim tatlı yesen daha mı karlıydın acaba
Aynen canım kimse dört dörtlük değil ve bence gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor. Benim de eşim huysuzdur bana nasıl çekiyorsun demek ki o da senin sınavın diyorlar. Bende nerden biliyorsunuz belki ben onun sınavıyımdır diyorum. Arada geliyorlar bana ve adamın sabrını ciddi zorluyorum yani.
Güzel dilekleriniz icin tesekür ederim kizlar
Bı bakmışsın ki senın ki duruyor benim ki puffff olmuş
Çok çok gecmiş olsun yetişkınlerde ateş sıkıntılı oluyor ağır gecırmiştir...
Yeni yaşın kutlu olsun canım
Hayırdır ben çıkınca hemen başka limanlara yelken açmışsın...
Aynı taktik bıde aynı kılodayız
Sen ınanma kanma o benim
@sisyphos
Sen kaç yasındasın nerdesin üni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?