- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hadi inşallah benim de 57 581 Ağustosa kadar hedefim 60
Yüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
Çıktıktan sonra yazarım size ❤
Bak canım kalori sayımı bir yere kadar. Biz neden kilo aldık? Sağlıksız beslendiğimiz için. O yüzden şuan diyet değilde nasıl sağlıklı besleniriz onu düşünmemiz lazım. Sağlıklı olan hiçbir şey kilo aldırmıyor. Özellikle senin sağlıklı beslenmen lazım.
tabiki 1500 kalori alırsın bunu sebzeden etten almak var pizzadan almak var
mesela paketli gıdalar cıss bence az da yesen çok da yesen.. beyaz ekmek kesinlikle cıss..
patates tek başına öğün olarak evet iyi olmayabilir ama bi sebze yemeğinin içinde küp küp varsa bence ayrıştırılması şart değil ama ayrıştırırsan da fena olmazpirinç de nişasta ve nişasta cıss evet ama iki kaşık pirinç pilavı yiyen de ne bilim yesin ne var çok az yemiş..
kızartma cısss.. gazlı içecekler cısss.. şerbetli tatlılar cısss.. şeker cısss........
Bugün diyete pek uygun olmamış sanki canım, ama akşam hafif yiyerek dengelemişsin
işte buranın en güzel yanı bu canım, ben de veremiyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun, en azından kilo almıyorum.ay inşallah canım 10 senede kimsenin yapamadığını yapsak ne güzel olur.. beni sakın göndermeyin benim problemim takımdan ayrılmak.. kilo vermem durunca ya da menülerimi toparlayamayınca stres oluyorum izne ayrılmak istiyorum o zaman takımdan ayrılmaz devam edersem olacak bu iş
kaptan ben neden kilo veremiyorum sence? Kafayı yemek üzereyim, bu hafta oruç tuttum, ağzıma cıs sürmedim, çok dikkat ettim hem de hareket ediyorum. 2 gündür reformer pilates yapıyorum ama +1 kg dayım.Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
aaa sen neredeydin canım? Su soğuk değil mi?Yüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
Çıktıktan sonra yazarım size
katılıyorumBen uzun zamandır yemiyorum ama doğru kaptanım glisemik indeksi yüksek. O zaman karar alalım beyaz ekmek bence kesinlikle cıss pide cıss
evet 59lardayım canım , ama kendimi hala zayıf hissetmiyorum daha yolum var... inşallah hepbirlikte kilolara veda edeceğiz...ada81 sen 59 lardamısın ne güzel zayıfsın ya darısı bana
Dipler soğuk, dalamıyorumSoğuk olduğu belli dalgasindan
Muğla iyi şu an. Burada akşamları pek soğuk oluyor amakız erken değil mi daha mersinde bile anca ısınıyor havalar
20 dkk yüzdüm.Ayy ne yüzülür orda şimdi ohh miss
Muğla canım, eşimin işi sebebiyle geldik. 4 aydır buradayız.aaa sen neredeydin canım? Su soğuk değil mi?
katılıyorum
genelde 8.20 de başlıyorum spora canım 1,5 saat sabah sporu yapıyorum ... kilom azaldıktan sonra öğleden sonra sporu bıraktım önce hem sabah hem öğleden sonra yapıyordum.....Kaç gibi yapıyorsun canım sporu, kahvaltı öncesi mi ?
banada hergün verşn yumurta peynir zeytin gık demem... diyetisyene gittim bi dönem kahvaltımı değiştirdi muz süt ıspanak yulaf karışımı vermişti o hafta diyetisyeni bıraktımKuru yufkadan börek yapsam peynirli , çok sıkıltım yumurta zeytin peynir değişik birşey istiyor canım
olur olur inan ben çoğu zaman son iki günde gitti kilolarım.. bak bugün bende eksiye düşmeye başladım hep son 3-2 gün benim vucud atağa geçiyor....BEN CUMA 61 İ görsem derken şimdi 60 ı görmek istiyorum :) 2 günde 60 olmaz sanırım dimi
cumartesine alırsın randevularını ... konuş her hafta gitmen daha iyi bence canım kontrollü olursun...ya benim de niyetim bu diyetisyenle ayda bir görüşmek yani ayda 1 o yağ kas ölçüm cihazına cıkmak onun dışında telefonla iletişim halinde olalım.
çünkü ben her hafta gidemiyorum iş dışında zaten hiç vaktim yok gidemem iş yerinde de her hafta her hafta izin alınmıyor maalesef. online ama aylık tartımlı bi diyetisyen arıyorum
takip ediyormuş ama menüleri buraya mı yazıyorsunuz diye sorduO biliyordur canım merak etme bizi takip ediyormuş zaten
bence sporuda unutmamak gerekiyor spor yapanla yapmayanların yedikleride bir olamaz.... spor yapana azda olsa karbonhidrat gerekli ama spor yapmayanlar için gerekmez...Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
ohhhh missss harikaaaaaaaaaaa kendimi suya atasım geldiiiiYüzmeye geldimmmm, su biraz soğuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?