Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabiki 1500 kalori alırsın bunu sebzeden etten almak var pizzadan almak var

mesela paketli gıdalar cıss bence az da yesen çok da yesen.. beyaz ekmek kesinlikle cıss..

patates tek başına öğün olarak evet iyi olmayabilir ama bi sebze yemeğinin içinde küp küp varsa bence ayrıştırılması şart değil ama ayrıştırırsan da fena olmaz pirinç de nişasta ve nişasta cıss evet ama iki kaşık pirinç pilavı yiyen de ne bilim yesin ne var çok az yemiş..

kızartma cısss.. gazlı içecekler cısss.. şerbetli tatlılar cısss.. şeker cısss........

işte buranın en güzel yanı bu canım, ben de veremiyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun, en azından kilo almıyorum.
Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
kaptan ben neden kilo veremiyorum sence? Kafayı yemek üzereyim, bu hafta oruç tuttum, ağzıma cıs sürmedim, çok dikkat ettim hem de hareket ediyorum. 2 gündür reformer pilates yapıyorum ama +1 kg dayım.

Soğuk olduğu belli dalgasindan
Dipler soğuk, dalamıyorum
kız erken değil mi daha mersinde bile anca ısınıyor havalar
Muğla iyi şu an. Burada akşamları pek soğuk oluyor ama
Ayy ne yüzülür orda şimdi ohh miss
20 dkk yüzdüm.
aaa sen neredeydin canım? Su soğuk değil mi?
katılıyorum
Muğla canım, eşimin işi sebebiyle geldik. 4 aydır buradayız.

Sonuç olarak deniz sezonumu geçte olsa açtım. Bu saatten sonra bana karada ölüm yok. Hergün toplamda 1 saat yüzerim. Yanıma sütlü kahve ve bir küçük elma aldım açlık krizine karşı. Yarım litre su içtim bile şimdiden...
Veeeee gitsin kilolar

Kaç gibi yapıyorsun canım sporu, kahvaltı öncesi mi ?
genelde 8.20 de başlıyorum spora canım 1,5 saat sabah sporu yapıyorum ... kilom azaldıktan sonra öğleden sonra sporu bıraktım önce hem sabah hem öğleden sonra yapıyordum.....

şuan orucum yinede 45 dk sabah eliptik yaptım iftara doğruda 1 saat yürüyüş yaparım

Kuru yufkadan börek yapsam peynirli , çok sıkıltım yumurta zeytin peynir değişik birşey istiyor canım
banada hergün verşn yumurta peynir zeytin gık demem... diyetisyene gittim bi dönem kahvaltımı değiştirdi muz süt ıspanak yulaf karışımı vermişti o hafta diyetisyeni bıraktım

cumartesine alırsın randevularını ... konuş her hafta gitmen daha iyi bence canım kontrollü olursun...

Kızlar menülere yorum yapıyoruz yaaaa. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Bu konuya bir açıklık getirmemiz lazım. Konuşalım bu konuyu yasaklar yasak olsun. Herkes ayrı ayrı şey söylüyor.
bence sporuda unutmamak gerekiyor spor yapanla yapmayanların yedikleride bir olamaz.... spor yapana azda olsa karbonhidrat gerekli ama spor yapmayanlar için gerekmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…