zaten çay demir düşüklüğünde pek önerilmiyor... çay kafein olduğu içinde insanı daha dinç tutuyor ama zararlı...Ramazandan önce çok çay içiyordum ramazanda ciddi azalttım ama onun etkisi mi bilmiyorum
Kızlar form ekmeğin resmini atar mısınız ben de alcamhadi herkes form ekmek alsın
kaptan beni topuğumdan vuracak valla dur resim atayımKızlar form ekmeğin resmini atar mısınız ben de alcamhadi herkes form ekmek alsın
yok kilo değil ödem biliyorum da anormal geliyor herkes et yiyince ödem atıyo ben artı geliyorumcanım o artılar kilo değil vucud su tutuyor bazen ... wc sıkıntısı olbilir... ben dün protein tükettim bu sabah eksi gördüm... aslında ne zaman protein yesem eksi görüyorum..
Hayır canım tek değilsin dün mantar sote yaptım tavuklu ve az di da yediğim bugün 500 gr artı geldim kii dünkü hareketli bir gündü ona rağmenSahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.
Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya
Niye böyle oluyo sizce
tabiki 1500 kalori alırsın bunu sebzeden etten almak var pizzadan almak var
mesela paketli gıdalar cıss bence az da yesen çok da yesen.. beyaz ekmek kesinlikle cıss..
patates tek başına öğün olarak evet iyi olmayabilir ama bi sebze yemeğinin içinde küp küp varsa bence ayrıştırılması şart değil ama ayrıştırırsan da fena olmazpirinç de nişasta ve nişasta cıss evet ama iki kaşık pirinç pilavı yiyen de ne bilim yesin ne var çok az yemiş..
kızartma cısss.. gazlı içecekler cısss.. şerbetli tatlılar cısss.. şeker cısss........
işte buranın en güzel yanı bu canım, ben de veremiyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun, en azından kilo almıyorum.
kaptan ben neden kilo veremiyorum sence? Kafayı yemek üzereyim, bu hafta oruç tuttum, ağzıma cıs sürmedim, çok dikkat ettim hem de hareket ediyorum. 2 gündür reformer pilates yapıyorum ama +1 kg dayım.
Acıkmak iyi bir şey. Acıkıyorsan doğru yoldasın. Sabır.Bugün sahurda peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim, metabolizmam hızlanır belki diye. Ama çok acıktım, her gün böyle acıkmıyordum.
Muğla canım, eşimin işi sebebiyle geldik. 4 aydır buradayız.
Sonuç olarak deniz sezonumu geçte olsa açtım. Bu saatten sonra bana karada ölüm yok. Hergün toplamda 1 saat yüzerim. Yanıma sütlü kahve ve bir küçük elma aldım açlık krizine karşı. Yarım litre su içtim bile şimdiden...
Veeeee gitsin kilolar
Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.
Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya
Niye böyle oluyo sizce
cumartesine alırsın randevularını ... konuş her hafta gitmen daha iyi bence canım kontrollü olursun...
Kızlar form ekmeğin resmini atar mısınız ben de alcamhadi herkes form ekmek alsın
Biz Bimden alıyoruz kepekli ekmek , tam tahıllıyı fırından
kızlar bide ben şubattan beri düzenli demir ilacı alıyorum....zayıflama etkisi varmış bilginiz olsun demiriniz düşükse kilo vermeniz zor olurmuş....
İftarda çavdar ekmeği yemek istiyorum ya canım istedi AmaDün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.
benim demir ve d vitamini düşükeşim reçetemi yaptıracak bugün
çarkın döndüğünü hissediyorum.. galiba zayıflayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?