Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Şöyle bir fiziğiniz olsa inçe bir bel güZel normal ölçülerde bir popo hafif balıketi olsanız kilonuzdaki rakama önem verirmişsiniz

İnsanlar rakamı değil seni görüyor önemli olan nasıl gözüktüğün
Benim bir arkadaş kendini çok zayıflattı kendini zayıf buluyor pek mutlu ama gel bana sor yüz çökmüş yaş 35 ama bilmesem 40 derim nasıl kırışmış öyle

Merhaba arkadaşlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Ancak emzirdiğim için(bebeğim 7 aylık) takım değerlerini düşürmekten korkuyorum. Gerçi emzirmek kilo verdirir diyorlar ama ben sabitlemiş bulunmaktayım.
Emzirdiğim için karnım doyuncaya kadar yiyorum ve biraz da abur cubur durumları mevcut. 1 aydır iş hayatım başladığı için ne yediğimi daha iyi görebileceğim artık.

Takım içinde benim gibi olanlar var mıdır? Nasıl beslendikleri konusunda deneyimlerinden faydalanmak isterim

Bende oyle olacam zayiflayacam diye buruşacam...

Ben İsveç diyetini yapmıştım, 13 gün ama bende çok etkili olmadı, sevmedim ben. Gerçi sorun bende galiba, ne yaparsam yapayım veremiyorum

canım senin metabolizman çok yavaşlamış sporla biraz arttırmaya çalış

Mersindeyim. şimdi aklımda bi diyetisyen var. ona bi gidicem olmazsa senden numarasını isterim

canım , senin pirinç yememen lazım , diyet için demiyorum gizli şeker var sonuçta pirinçten uzak durmam lazım sağlık için...

kesinlikle pirinçle arama bi mesafe koymam lazım.. o kadar da seviyorum hayırsızı ama

bu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı
yeeeess 127 küsürlü bişeyler olacak benim bu hafta 3 gün oruç tutamadım haftasonu batırdım çok veremedim

akşam yürüyüşlerine başlıyorum artık geçen gün çıktım hatta.. ramazan bitince de sabah yürüyüş veya leslie yapıcam

Hosgeldin canim , 1 sayfamizdaki kurallarimizi okuyup ve formumuzu doldurunsan takima katilmis olursun...

haadi yaa sıkıntı ne peki hayırdır ?

Hoşgeldin canım bende emziriyorum emziren arkadaslarda var diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz bu şekilde sütün kaliteside artıyor aslında hemde kilo verimi güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…