Ben 55 oluncaya kadar yemiyecem ;((Benimde uzun zaman aklımda haftaya kaldı bu hafta serbest günümü kullandim
Ay bende öyle olmam inşallah gerçi cok zayıflamak istemiyorum boyumla aynı olsam yeterİnsanlar rakamı değil seni görüyor önemli olan nasıl gözüktüğün
Benim bir arkadaş kendini çok zayıflattı kendini zayıf buluyor pek mutlu ama gel bana sor yüz çökmüş yaş 35 ama bilmesem 40 derim nasıl kırışmış öyle
Her şeyi denedim aslında canım, etkisini görebilmek için en az bir ay yapmam gerektiğini düşünüyorum, diyete haksızlık etmek istememcanım dukan yapmasan normal beslenme şekliyle sağlıklı bi şekilde kilo versen ?
Vermem sanırım görüntü önemli olan kendini nasıl güzel görüyorsan orda tamamdırKızlar şimdi size birşey söyleyeceğim
Şöyle bir fiziğiniz olsa inçe bir bel güZel normal ölçülerde bir popo hafif balıketi olsanız kilonuzdaki rakama önem verirmişsiniz
İki yöntemin de avantajları ve dezavantajları var bence canım. Her gün tartılınca artı görünce daha çok dikkat ediyor insan, eksi görünce motivasyonu artıyor. Kötü tarafı artı görünce üzülmek, neyse ya üzülmeyeceğim ya haftada bir tartılacağımHaftada bir tartıl lütfen.
O benim genel özelliğim canım. Hayata karşı da öyleyim, hep olumsuz tarafını düşünüyorum her şeyinSen beynine iyice yerleştirmişsin veremiyorum, veremeyeceğim diye. Bunu aşman lazım. Vereceğine inan lütfen. Bak hepimiz veriyoruz. Sen de verebilirsin. Bir araada81 ben hep az az veriyorum diyordu şimdi hedefi 1 kilodan aşağı olmuyor. O öyle düşündükçe de hep veriyor. Öncelikle vereceğine inan. Sonra kesinlikle vereceksin.
Menun gayet güzel canım dolu dolu her besin ogesinden almışsın15 05
Sahur
(Iskenderin etinden kalmıştı onunla yağda yumurta yaptım domatesli)
3yk etli yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
5 zeytin
2dilim tb ekmek
Iftar 20.20
1 hurma 1 kepce tarhana corbasi
1bucuk tane lahmacun
1bucuk sb aydan bol salata
Ara 23
1 sade türk kahvesi
3 hurma 1 avuç fındık
Su 7 bardak spor yok
Bende oyle olacam zayiflayacam diye buruşacam...
Hayata karşı temkinli olmak uzulmemek içinO benim genel özelliğim canım. Hayata karşı da öyleyim, hep olumsuz tarafını düşünüyorum her şeyin
canım yarın yine tartılırsın ki iftara doğru evden çıkmadan tartılıp bildirim yapmazmısın ? akşama barbunya tabii yiyebilirsin ...Ne güzel herkes karnıyarık yapıyo
Benden eşim barbunya istedi yarın Cuma diye mırın kırın pişirdim ama şimdi hatırladım ki yarın bi yere davetliyiz.
Ve tartılamayacağım bildirimi bugünden yapcağım ,barbunyayı yiyebilirim o halde değil mi
Tamamdır ben de ip atlama chanllenge vardı bizim birde squat onu yapayım arkasına da piates hareketlerimi yaparım
Süpersin canım cok güzel yol alıyorsunBen geldiiiimmm
Markete gittim 2 paket form ekmek aldım iftardan iftara 2 adet yerim, hurma aldım, atardan vitamin diye adlandırılan karışık kuru meyve ve çiğ kıruyemiş karışımından aldım yarım kilo, bi kaç eksiğim vardı tamamladım ,su içeyim sıj sık diye cam matara aldım pembe geldim sahura chia pudingimş hazırladım içine de 3 ceviz karışık kuru hurma kuru meyve attım..yürüyüş de yapmış oldumm sizler nasılsınız ne yapıyorsunuz
Bugün mağazada 36 beden deneidm oldu hatta resmini atayımmıSüpersin canım cok güzel yol alıyorsun
Barbunya bende şişlik yapıyor diye yemeyecektim canım . İftardan 2 saat önce giderim sanırım ve bugünün saat 7 tartısıyla yarın 5 in tartısının farklı olacağını düşünmüyorum çünkü sabit gelcem bugüncanım yarın yine tartılırsın ki iftara doğru evden çıkmadan tartılıp bildirim yapmazmısın ? akşama barbunya tabii yiyebilirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?