Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldiniz en kısa sürede istediğiniz kilonuza gelmeniz dileğiyle
Yapmanız gereken grubu takip etmek burası sizi motive edecektir

öğrendim youtube dan haşalamak lazımmış kabağı
Sandal kebabını Harika yaparım. Ama karnıyarık harcımdan farklı olarak içine domates biber katıyorum ben kabakla yapacaksam. Üzerine beşamel sosla ve kaşarla efsane olur ama beşamel birazcık cıss mı aacaba bilemedim
bu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı
Ben değilim... kaçamak yaptım
Ben ekmeği kesmek için kahvaltıda haşlanmış yumurta tüketiyorum. Paket ürünlerden de uzak kalmak gerektiğini düşünüyorum. Bir düşün istersen arkadaşım
Benim işler hep böyle adama kavuşmak için bile 7 yıl bekledim bir kere beni terketti sevgiliyken , evliyken yapamaz evler benim üstüme
Çok mantıklı evleri üzerine yaptırmak... bende mi üstüme yaptırsam acabaaaa

Menün gayet sade. Kaçamak yok. Vücudun beklemeye almıştır kendini. Modunu düşürme. Güzel beslendiğin sürece elbet gidecek o kilolar
Halka tatli dışında menü guzel ama cok yakin zamanlarda yemissin... sana onerim ogunler arasi 4-5 saat olmali..o zaman leptin hormonu devreye giriyor yag yakmaya başlıyor vucud...
Hiç modumu düşürmeden yorum yaptığın için teşekkür ederim ada81 Sabah tartılacak olmanın heyecanı da var, + çıkmanın korkusu dA var. Ayyy çok arada kaldım.

hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
Yine chia puding yedim hem protein hem de coook tok tutuyor ölçüyü de tuttturmusum aynı normal puding yedim gibi oldu içine de 3 ceviz 2 fındık attım 1 2 saat sonra da uyurum
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.

Evet beşamel ciss ama tam buğday unu siyez unu vs ile yapilirsa yenilebilir sanırım

Hoşgeldiniz en kısa sürede istediğiniz kilonuza gelmeniz dileğiyle
Yapmanız gereken grubu takip etmek burası sizi motive edecektir
Evet zaten bir süredir bu konuyu okuyordum. Maşallah güzel kilo veriyorsunuz. Biraz motivasyonla kendime gelirim diye tahmin ediyorum.

Canım kızların şekersiz yiyiyorlarmi

Rica ederim canim.. zamanla menulerin oturacak inaniyorum...
Evet kasar vs cis ) ben koymadim...

şu son cümleye kadar gayet iyiydi canım.

Ne yaptın sen kuzum
Yaz canım yaz.. yazınca yerken çekiniyor insan
Ama iyi gidiyor menüm, yine baya oturdu sanki sayenizde kahvaltı alışkanlığıma geri dönüyorum. Ve bir de cidden kaçamak yapmak acı veriyor buraya yazacak olduğumuz için.

Metabolizma ona rağmen iyi ben böyle yesem 2 3 kg alırdım
Ben iyi yerim maalesef seviyorum yemeyi normal de bunun 2 katını yerim de diyetteyim diye işte şükür çalışıyor sanırım da her zaman çalışmaya bilir işte off ya niye böyleyim bilmiyorum

Ama iyi gidiyor menüm, yine baya oturdu sanki sayenizde kahvaltı alışkanlığıma geri dönüyorum. Ve bir de cidden kaçamak yapmak acı veriyor buraya yazacak olduğumuz için.
Aynen canım, başlayalı çok olmadı senin ama düzeldi baya menülerin.
Beşamel konusuna gelince.. benim açımdan cıs.. un var, kaşar var..tereyağı var.. çünkü benim öyle bir metabolizmam var ki bir lokma kaçamak yapsam bedenim beni hemen cezalandırır.
Bazı arkadaşlar var ki kaçamak yapa yapa kilo veriyorlar.
Yani biraz senin bünyene göre değişir bu sorunun cevabı.

Ben iyi yerim maalesef seviyorum yemeyi normal de bunun 2 katını yerim de diyetteyim diye işte şükür çalışıyor sanırım da her zaman çalışmaya bilir işte off ya niye böyleyim bilmiyorum
Ahh yemeği hangimiz sevmiyoruz ki benimde dehşet yeme potansiyelim vardi .... suan midem kuculdu istesemde yiyemiyorum cok rahatsiz oluyorum...
Metabolizmanin kiymetini bil canim.. ben kacamak yapinca kilo veremiyorum ama sen ona ragmen kilo verdin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…