- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yine chia puding yedim hem protein hem de coook tok tutuyor ölçüyü de tuttturmusum aynı normal puding yedim gibi oldu içine de 3 ceviz 2 fındık attım 1 2 saat sonra da uyurumNe yedin, ben yumurta yoğurt hurma yedim. Bir minik dilim de ekmek
Yaz canım yaz.. yazınca yerken çekiniyor insanÇok kötü biliyorum kaç gündür böyle diye yazmıyorum da kaptanım yaz deyinceişte bende kızın diye yazdım
Metabolizma ona rağmen iyi ben böyle yesem 2 3 kg alırdımÇok kötü biliyorum kaç gündür böyle diye yazmıyorum da kaptanım yaz deyinceişte bende kızın diye yazdım
Afiyet olsun bende yedim hala wc yok bendeSahur yemeğini de yedim
Hoşgeldiniz en kısa sürede istediğiniz kilonuza gelmeniz dileğiyleLAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?
Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Sandal kebabını Harika yaparım. Ama karnıyarık harcımdan farklı olarak içine domates biber katıyorum ben kabakla yapacaksam. Üzerine beşamel sosla ve kaşarla efsane olur ama beşamel birazcık cıss mı aacaba bilemedimöğrendim youtube dan haşalamak lazımmış kabağı
Ben değilim... kaçamak yaptımbu aşkam herkes tartılmaya hazır mıııııııı
Ben ekmeği kesmek için kahvaltıda haşlanmış yumurta tüketiyorum. Paket ürünlerden de uzak kalmak gerektiğini düşünüyorum. Bir düşün istersen arkadaşımkahvaltıda
2 etimek,1 parça peynir,zeytin domates salatalık, biber yedim
oglen
biraz bamya, patlıcan-biber közleme, azcık eski kaşar yedim
etimek dün burada gördüm iş arkadışımda almıştı eve giderken alayım dedim ben onun tuzlullarını alırdım sadesini önceden şimdi kepekli aldım , yumurta haşlayamadım küçük oglanı alıp okula bırakıyorum sabah
o yüzden geç kalacaktım
Çok mantıklı evleri üzerine yaptırmak... bende mi üstüme yaptırsam acabaaaaBenim işler hep böyle adama kavuşmak için bile 7 yıl bekledim bir kere beni terketti sevgiliyken , evliyken yapamaz evler benim üstüme
Menün gayet sade. Kaçamak yok. Vücudun beklemeye almıştır kendini. Modunu düşürme. Güzel beslendiğin sürece elbet gidecek o kilolarKızlar ben bugün -200 geldim, o nedenle bildirim yapmadım. Yarın bir umut belki daha iyi bir sonuç alırım diye. Moralim bu nedenle bozuk aslında ama kendimi motive etmeye çalışıyorum.
16.5
00:30 1 fincan sütlü kahve
1 haşlanmış yumurta
20:20
2 kepçe çorba
1 porsiyon çağ döner
1 dilim pide
Salata
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum.
Yaklaşık 9000 adım
Halka tatli dışında menü guzel ama cok yakin zamanlarda yemissin... sana onerim ogunler arasi 4-5 saat olmali..o zaman leptin hormonu devreye giriyor yag yakmaya başlıyor vucud...
hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?LAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?
Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.Yine chia puding yedim hem protein hem de coook tok tutuyor ölçüyü de tuttturmusum aynı normal puding yedim gibi oldu içine de 3 ceviz 2 fındık attım 1 2 saat sonra da uyurum
Evet beşamel ciss ama tam buğday unu siyez unu vs ile yapilirsa yenilebilir sanırımSandal kebabını Harika yaparım. Ama karnıyarık harcımdan farklı olarak içine domates biber katıyorum ben kabakla yapacaksam. Üzerine beşamel sosla ve kaşarla efsane olur ama beşamel birazcık cıss mı aacaba bilemedim
Ben değilim... kaçamak yaptım
Ben ekmeği kesmek için kahvaltıda haşlanmış yumurta tüketiyorum. Paket ürünlerden de uzak kalmak gerektiğini düşünüyorum. Bir düşün istersen arkadaşım
Çok mantıklı evleri üzerine yaptırmak... bende mi üstüme yaptırsam acabaaaa
Menün gayet sade. Kaçamak yok. Vücudun beklemeye almıştır kendini. Modunu düşürme. Güzel beslendiğin sürece elbet gidecek o kilolar❤
Hiç modumu düşürmeden yorum yaptığın için teşekkür ederim ada81 Sabah tartılacak olmanın heyecanı da var, + çıkmanın korkusu dA var. Ayyy çok arada kaldım.
Evet zaten bir süredir bu konuyu okuyordum. Maşallah güzel kilo veriyorsunuz. Biraz motivasyonla kendime gelirim diye tahmin ediyorum.Hoşgeldiniz en kısa sürede istediğiniz kilonuza gelmeniz dileğiyle
Yapmanız gereken grubu takip etmek burası sizi motive edecektir
Canım kızların şekersiz yiyiyorlarmihoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.
Rica ederim canim.. zamanla menulerin oturacak inaniyorum...Sandal kebabını Harika yaparım. Ama karnıyarık harcımdan farklı olarak içine domates biber katıyorum ben kabakla yapacaksam. Üzerine beşamel sosla ve kaşarla efsane olur ama beşamel birazcık cıss mı aacaba bilemedim
Ben değilim... kaçamak yaptım
Ben ekmeği kesmek için kahvaltıda haşlanmış yumurta tüketiyorum. Paket ürünlerden de uzak kalmak gerektiğini düşünüyorum. Bir düşün istersen arkadaşım
Çok mantıklı evleri üzerine yaptırmak... bende mi üstüme yaptırsam acabaaaa
Menün gayet sade. Kaçamak yok. Vücudun beklemeye almıştır kendini. Modunu düşürme. Güzel beslendiğin sürece elbet gidecek o kilolar❤
Hiç modumu düşürmeden yorum yaptığın için teşekkür ederim ada81 Sabah tartılacak olmanın heyecanı da var, + çıkmanın korkusu dA var. Ayyy çok arada kaldım.
Normalde yemezler ama belki hurmalı vb doğal şekerli bir tarifse yuttururum diye sordumCanım kızların şekersiz yiyiyorlarmi
şu son cümleye kadar gayet iyiydi canım.
Ne yaptın sen kuzum
Ama iyi gidiyor menüm, yine baya oturdu sankiYaz canım yaz.. yazınca yerken çekiniyor insan
Ben iyi yerim maalesef seviyorum yemeyi normal de bunun 2 katını yerim de diyetteyim diye işte şükür çalışıyor sanırım da her zaman çalışmaya bilir işte off ya niye böyleyim bilmiyorumMetabolizma ona rağmen iyi ben böyle yesem 2 3 kg alırdım
Aynen canım, başlayalı çok olmadı senin ama düzeldi baya menülerin.Ama iyi gidiyor menüm, yine baya oturdu sankisayenizde kahvaltı alışkanlığıma geri dönüyorum. Ve bir de cidden kaçamak yapmak acı veriyor buraya yazacak olduğumuz için.
Ahh yemeği hangimiz sevmiyoruz kiBen iyi yerim maalesef seviyorum yemeyi normal de bunun 2 katını yerim de diyetteyim diye işte şükür çalışıyor sanırım da her zaman çalışmaya bilir işte off ya niye böyleyim bilmiyorum
Miden nasıl oldu Ada?Ahh yemeği hangimiz sevmiyoruz kibenimde dehşet yeme potansiyelim vardi .... suan midem kuculdu istesemde yiyemiyorum cok rahatsiz oluyorum...
Metabolizmanin kiymetini bil canim.. ben kacamak yapinca kilo veremiyorum ama sen ona ragmen kilo verdin)
hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
Cok şükür iyi canim sanirim benimkide zerdacaldan oluyor... asya rahatsizlaninca bi düşündüm benimde midem zerdacaldan sonra top gibi bisey sıkmaya basliyordu...Miden nasıl oldu Ada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?