Ne kadar güzel. Çevremde bana diyet ve spor konusunda eşlik edecek kimse yok. Burası iyi gelecek bana da :)hoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.
oğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olurNormalde yemezler ama belki hurmalı vb doğal şekerli bir tarifse yuttururum diye sordum
Böyle oluncaya diyorumki nasıl olsa veiyosun çok kasma ye Bi dilim diye diye kendimi kaybediyorum ben canım sıkılınca çok yiyorum yiyerek cezalandırıyor bu arada ondan kaybettim kendimi sanırımAhh yemeği hangimiz sevmiyoruz kibenimde dehşet yeme potansiyelim vardi .... suan midem kuculdu istesemde yiyemiyorum cok rahatsiz oluyorum...
Metabolizmanin kiymetini bil canim.. ben kacamak yapinca kilo veremiyorum ama sen ona ragmen kilo verdin)
hmm bırakınca geçtiyse muhtemelen ondandır.Cok şükür iyi canim sanirim benimkide zerdacaldan oluyor... asya rahatsizlaninca bi düşündüm benimde midem zerdacaldan sonra top gibi bisey sıkmaya basliyordu...
ben online diyetisyen desteği aldım ama 3 ana 3 ara öğün yaramadı bana, bıraktım. Sık beslenmiyorum. 2 ana öğün yetiyor.Ne kadar güzel. Çevremde bana diyet ve spor konusunda eşlik edecek kimse yok. Burası iyi gelecek bana da :)
Yaptığım en olumlu şey bebek emzirmek diyebilirim. Bir ara sabah erken kalkıp bir limonlu ılık su içiyordum. Ama ekmeği çok seven bir eşim ve hamur işi ve kızartmalardan çok iyi anlayan bir ablam var (çocuğa bakıyor) Şerbetli tatlılar, ekmekler ve çikolata fındık ezmesi gibi ürünler her zamankinden daha sık giriyor eve
Sen neler yapıyorsun canım?Belirli bir rutinin var mı acaba? Ya da bana verebileceğin bir öneri?
ben de çok mücadele ediyorum ama çocuklarla konuşunca anlıyorlar, denemeni öneririm. Bugün değilse bile bilinçaltılarına işleyeceğini umuyorum. Mesela paketli birşey aldıklarında içini okudunuz mu? İçinde neler var diye sürekli soruyorum. Çocuklara daha sağlıklı alternatifler üretmeye çalışıyorum. Evde yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri.oğlum 10 aylık ona 2 yaşına kadar şeker vs yedirmemeyi düşünüyorum kızlarım cok bağımlı çikolataya vs abur cubura keşke hiç tanismasalardi bağımlılık yapıyor ömür boyu kurtalamiyorlar tabi oda pek mümkün değil dün kv oğluma çikolata vermiş cok kızdım bir daha verme lütfen dedim inşallah son olur
Bende de yok yaAfiyet olsun bende yedim hala wc yok bende
1 çb süt 3yk chia, 4 hurma, 1tk kakao, cevizhoşgeldin canım. Kilomız, boyumuz ve hedef kilomuz aynı :) umarım istediğin kiloya sağlık bir şekilde ulaşırsın. Şu anda uyguladığın bir yöntem var mı?
tam olarak içine neler koyuyorsun canım? ben de bizim kızlara yapayım şeker yoksa.
bir de közlenmiş patlıcanla denemenizi öneririm.çok hafif ve patlıcanın tam lezzetini alıyorsun bu şekilde
sahurda pek vaktim kalmamıştı çok geç uyanmıştım o yüzden
Afiyet olsun güzel ve dengeliKızlar msnumu vereyim
Sabah 10 30
2 has yum Az peynir salatalık çay
Ara 15 de
1 bardak ayran 5 badem
Saat 17 de
1 has yum
Domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
Afiyet olsunGeçmişi okumadan menumu vereyim sonra ben derinlere dalacagim
Sahur
5 yk kaşarlı mantar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
domates köy biberi
iftar : 1 kase yoğurtlu çorba ( köfteli nohutlu eristeli )
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu
3 yk çoban salata
su 2 lt
menüye baktığımda gözüne ilk çarpan sarma porsiyon derken ne kadr mesela bde akşam mercimek köftesi biraz karbonhidratlı bi menü olmus sarma yerine corba 1dilim ekmek salata olsaymis daha iyi olurdu16 mayıs perşembe
LAydLiNe
9.00
2 kaşık yulaf 3 kaşık nesfit süt karışımı
12.00
1 porsiyon zy sarma
16.00
2 elma
20.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 yumurta büyüklüğünde mercimekli köfte
salata
21.30
2 ceviz
2 gün kurusu
LAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?
Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Geçmiş olsun canımKızlar baş agrım gecmıyor dun gece yine gıttım ıgne vurdumtelefonu alamiyorum agrım olunca.. İyi olunca doncem ınsallah aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?