Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım, teklifin için teşekkürler.
güzel menü canım, belki bir çeşit meyve eklesen daha zenginleşir. Not: ben de pek meyve yemiyorum bu arada.
Aslında öyle canım, ama bugün çok kötüyüm, çok moralim bozuk, şu hayatta hiçbir istediğim olmadı, hiçbir şeyi başaramıyorum
canım Allah sağlık versin, onun dışında her sorun çözülür. Zaman herşeyin ilacı. Yanımızda ne kadar çok insan olda da, Hepimiz yalnızız aslında, bu hayatın gerçeği. Hiçbir sebebin yoksa bile Oğluşun için toparlanmalı ve daha sıkı sarılmalısın hayata.
Kızlar, ne olur bana dua eder misiniz? Lütfen İstediğim olmayacak biliyorum ama Allah bana dayanma gücü versin, oğlum için
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım.
ay ne güzel Asya. Çok sevindim

LAydLiNe canim ben bugün tartildim ne olur ne olmaz yarin gelemessem vu kilomu baz al lütfen

Gecen hafta 83.2
Bu hafta 83.3

Bayram sonrasina kadar izine ayrilmak istiyorum zira ra mazan cok yogun geciyor ugrayamiyorum buraya ,bayramdan so ra tekrar diyetisyene basliyacagim insallah ozmn yer olursa dönmüs olurum.

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10 30
2 has yum Az peynir salatalık çay

Ara 15 de
1 bardak ayran 5 badem

Saat 17 de
1 has yum
Domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay

Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
afiyet olsun canım
çok beğendim canım.

Meyve bende cok sevmiyorum ama bugun sahurda 2 hurma yiyecem

Kızlar ben bugün -200 geldim, o nedenle bildirim yapmadım. Yarın bir umut belki daha iyi bir sonuç alırım diye. Moralim bu nedenle bozuk aslında ama kendimi motive etmeye çalışıyorum.
16.5
00:30 1 fincan sütlü kahve
1 haşlanmış yumurta

20:20
2 kepçe çorba
1 porsiyon çağ döner
1 dilim pide
Salata

2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum.
Yaklaşık 9000 adım

Menu harika canim

Bugünkü menüm kızlar

Sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
3marul yaprağı

13:00
10 çiğ badem
3 hurma

16:30
8 yk kabak yemeği

20:00
4 yk kabak yemeği üzerine 3 yk yoğurt
5 küçük köfte
bolca soğan domates

Kaçamağın alasını yaptım bugün. Tartıdan bir gün önce hem de çok pişmanım. Aç gibi saldırdım.
Küçük bir halka tatlısı

Bugün Kü menüm
Sahur 12.30
1 kase yogurt lu yulaf

İftar
1 kase tavuk çorbası
4 kaşık et sote
5 6 tane sarma
Salata
Karpuz 3 4 dilim

21.30
3 dilim tatlı kadayıf şeker pare
Biraz çerez
2 lt su

6000 adım
Korkunç biliyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak isterim. Takıma katılmak için gerekli formu nasıl dolduracağım? Doldurup kime yollamam gerekiyor acaba?

Halka tatli dışında menü guzel ama cok yakin zamanlarda yemissin... sana onerim ogunler arasi 4-5 saat olmali..o zaman leptin hormonu devreye giriyor yag yakmaya başlıyor vucud...

Hem karpuz hem tatlilar bi arada olmamış canim... sadece karpuz olsaymis olurdu...

şu son cümleye kadar gayet iyiydi canım.
Ne yaptın sen kuzum

LAydLiNe takıma beni de katabilir misiniz?

Kullanıcı Adı : black cat
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Mimar
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:79.2
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :Bir dönem pilates ve sıkı bir diyet ile 65 kiloda seyrettim. Sonrasında evlendiğimde 70 kiloydum. Hamile kaldığımda 75 kilo olmuştum. 90 ile doğuma girdim ve 7 ay sonra 79 kiloya kadar düşebildim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ev hayatı, iş hayatı ve çocuklu hayat içerisinde kilo benim yaşama kalitemi düşürmeye başladı. Kendimi huzursuz hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…