Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nmenu güzel gayet dengeli olmuş ben beğendim börek iyi gitmiş başkası olsa cıss ama sana degil
Aslında öyle canım, ama bugün çok kötüyüm, çok moralim bozuk, şu hayatta hiçbir istediğim olmadı, hiçbir şeyi başaramıyorum
Çok inanırım canım, hayatta bir sürü kötü şey yaşadım, hepsine hayırlısı dedim de bugün diyemedim
Sen kalbini dua zikir ile rahatlatmaya çalış kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor şuan cok yeni olduğu için cook üzülmüşsün belli ki Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah.kimsenin yaptigi bugüne kadar yanına kar kalmamış bundan sonra da kalmaz

Tabi detayları bilmeyince bisey diyemiyorum Geçer gider inşallah ummadıgın anda

O bende de var canım , hep ondan kilo alıyorum zaten

Çoook mutluyum cooookhepinizi çok seviyorum iyiki dediginiz gibi yaptım da birakmadim. Bugün tartı da çok güzel şeyler gördüm. Birde hatirliyorsaniz küçük beden gömlekler falan almıştım birini bir deneyim dedim çok rahat girdim içine

Amin canım inşalllah İşte ben de tek başıma oğlumla bir hayat mücadelesi veriyorum. İnsanın dalı budağı olmayınca çok zor oluyor o mücadele

Sağ ol canım Sizin de canınızı sıktım kusura bakmayın, biraz unuturum diye girmiştim
Yok canim , olurmu öyle şey biz burada sadece diyeti konuşmuyoruz... yeri geliyor hayatida paylaşıyoruz....her zaman anlat icini dök... farkli bakış acilari bazen iyi geliyor insana...

Amin canım inşalllah İşte ben de tek başıma oğlumla bir hayat mücadelesi veriyorum. İnsanın dalı budağı olmayınca çok zor oluyor o mücadele
Canım inşallah istediğin gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin. Bende bazen dalsiz budaksiz hissediyorum Rabbim yeter bize

Oğlun kaç yaşında işte dalın budağın oğlun varmış ya annesi ne senin sırtın yere ne onun sırtı yere gelmez inan

Güle güle giyin Asya iyi gelmiştir sana..
miden nasıl oldu

Oğlun kaç yaşında işte dalın budağın oğlun varmış ya annesi ne senin sırtın yere ne onun sırtı yere gelmez inan ♥♥♥
Eylül’de 4 yaşına girecek inşallah canım Kuzum olmasaydı yaşamamın hiçbir amacı olmazdı haklısın

Geçmişi okumadan menumu vereyim sonra ben derinlere dalacagim
Sahur
5 yk kaşarlı mantar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
domates köy biberi

iftar : 1 kase yoğurtlu çorba ( köfteli nohutlu eristeli )
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu
3 yk çoban salata

su 2 lt

Afiyet olsun canim ....guzel menü

Rabbim feraha çıkarsın inşallah bazen bizim hayır bildiğimiz şer , şer bildiğimiz hayır çıkabiliyor umutsuz olma evladın için güçlü olmalısın Rabbim bir kapı kapatır bir kapı açar sen yeterki umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…