- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
nmenu güzel gayet dengeli olmuş ben beğendim börek iyi gitmiş başkası olsa cıss ama sana degilBugün menü
Sahur
5 yk yogurt semizotlu
Iftar 19.43
1 kabagin yarisi karniyarik
3 yk karniyarik içi...
Semizotu salatasi
1 kucuk dilim börek
2 lt su içilecek...LAydLiNe
45 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Aslında öyle canım, ama bugün çok kötüyüm, çok moralim bozuk, şu hayatta hiçbir istediğim olmadı, hiçbir şeyi başaramıyorum
Sen kalbini dua zikir ile rahatlatmaya çalış kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor şuan cok yeni olduğu için cook üzülmüşsün belli ki Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah.kimsenin yaptigi bugüne kadar yanına kar kalmamış bundan sonra da kalmazÇok inanırım canım, hayatta bir sürü kötü şey yaşadım, hepsine hayırlısı dedim de bugün diyemedim
O kadar uzun hikaye ki anlat anlat bitmez. Tüm hayatım boyunca çalıştım canım, her şeyimi verdim. Şimdi öyle bir haksızlık yapıyorlar ki bana tüm hayatımı kaydırdılar resmen, tüm umutlarımı öldürdüler
Kızlar, ne olur bana dua eder misiniz? Lütfenİstediğim olmayacak biliyorum ama Allah bana dayanma gücü versin, oğlum için
Allah yardımcınız olur canım gücü de verir en guzelınideKızlar, ne olur bana dua eder misiniz? Lütfenİstediğim olmayacak biliyorum ama Allah bana dayanma gücü versin, oğlum için
O bende de var canım , hep ondan kilo alıyorum zatenkahvaltı 07:00
2 etimek
peynir
6 zeytin
domates biber
öğlen 13:00
patlıcan közleme
bamya
biraz kaşar
az salata
akşam
1 yumurta
1 bardak ayran
pasta yaparken 2 petibor
ya benim atıştırma hastalığım var nasıl olacak bilmiyorum
Yok canim , olurmu öyle şey biz burada sadece diyeti konuşmuyoruz... yeri geliyor hayatida paylaşıyoruz....her zaman anlat icini dök... farkli bakış acilari bazen iyi geliyor insana...Sağ ol canımSizin de canınızı sıktım kusura bakmayın, biraz unuturum diye girmiştim
Amin canim insallah feraha cikarsiniz ...Kızlar, ne olur bana dua eder misiniz? Lütfenİstediğim olmayacak biliyorum ama Allah bana dayanma gücü versin, oğlum için
Canım inşallah istediğin gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin. Bende bazen dalsiz budaksiz hissediyorum Rabbim yeter bizeAmin canım inşalllahİşte ben de tek başıma oğlumla bir hayat mücadelesi veriyorum. İnsanın dalı budağı olmayınca çok zor oluyor o mücadele
Amin canım inşalllahİşte ben de tek başıma oğlumla bir hayat mücadelesi veriyorum. İnsanın dalı budağı olmayınca çok zor oluyor o mücadele
Güle güle giyin Asya iyi gelmiştir sana..Çoook mutluyum cooookhepinizi çok seviyorum iyiki dediginiz gibi yaptım da birakmadim. Bugün tartı da çok güzel şeyler gördüm. Birde hatirliyorsaniz küçük beden gömlekler falan almıştım birini bir deneyim dedim çok rahat girdim içine
Eylül’de 4 yaşına girecek inşallah canımOğlun kaç yaşında işte dalın budağın oğlun varmış ya annesi ne senin sırtın yere ne onun sırtı yere gelmez inan ♥♥♥
Ilaclari alıyorum çok şükür daha ıyiyim kramplar mahfetti beni.Güle güle giyin Asya iyi gelmiştir sana..
miden nasıl oldu
Afiyet olsun canim ....guzel menüGeçmişi okumadan menumu vereyim sonra ben derinlere dalacagim
Sahur
5 yk kaşarlı mantar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
domates köy biberi
iftar : 1 kase yoğurtlu çorba ( köfteli nohutlu eristeli )
1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu
3 yk çoban salata
su 2 lt
Rabbim feraha çıkarsın inşallah bazen bizim hayır bildiğimiz şer , şer bildiğimiz hayır çıkabiliyor umutsuz olma evladın için güçlü olmalısın Rabbim bir kapı kapatır bir kapı açar sen yeterki umudunu kaybetmeYok o anlamda demedim canım, muhakkak herkesin sorunu vardır, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Gerçekten bugün kötüyüm, sanırım bugün yaşadıklarım hayatım boyunca canımı acıtacak, hiç keyfim yok, bir daha sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibisen bakma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?