Hemde çok güzel motive ediyorsun. 70 lerde takıldığımda senin motivenle sabrettim diyebilirim. Umarım dediğin gibi sonra daha tıkır tıkır gider.Gayet guzel veriyorsun canim bende 7lerde cok takildim sonra birden gitmeye basladi... senikide oyle olacak... motive olabiliyorsam ne mutlu bana
Güzel olur tabi. Benimde yeni hedef 68 olsun o zamanBu hafta herkes bi hedef belirlesin mi ? Alinti yaparak yazalım...
Ada81 hedef : 57.800)
Yoksa sen de mi hamilesinBugün yine çok acıktım ve başım ağrıyor. İki gündür ne oldu bana yaregl de olamadım ondan mı ki acaba
doğru söylüyorsun sonra bana kalır hepsi :)Inan yenilmiyor borege hic gerek yok...su icildikten sonra 5-6 kasiktan sonra tikaniyor insan...
Başka kim hamile kiYoksa sen de mi hamilesin
KAptan naptın hem baklava hem dondurmaMenüm
Sahur (02:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 dilim sucuk, biraz yumurta
5 tane kiraz, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
İftar (20:03)
1 küçük kase tavuklu şehriye çorbası
2 tane küçük İslim kebabı
1 kaşık pirinç pilavı
5 tane sarma, 1 tane hurma
2 dilim baklava, 1 top dondurma
Sahur güzel aslında sucuk susatmadı mı?Menüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 kaşık pirinç pilavı
Hemen pirinç hem sarma olmamış hurma baklava dondurma hepsi bir arada olmamissssss kaptannnnnn ben zayıf giricem bak yaza ona göre heeeMenüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 kaşık pirinç pilavı
Misafirlikte ancak bu kadarla kuruldum ama eritirim bugün eve erken gidebilirsem. Baklavalar küçücüktü bu arada. Ev yapımı geçen gün bahsetmiştimKAptan naptın hem baklava hem dondurma
Biliyorum tatlım normalde sevmem pilavı yemem de. Misafirlikte olunca kıyamadım arkadaşın emeğine. Ben sana yetişirim merak etmeHemen pirinç hem sarma olmamış hurma baklava dondurma hepsi bir arada olmamissssss kaptannnnnn ben zayıf giricem bak yaza ona göre heee
Ben gececem seniBiliyorum tatlım normalde sevmem pilavı yemem de. Misafirlikte olunca kıyamadım arkadaşın emeğine. Ben sana yetişirim merak etme
Oturuyoruz canım hala misafirlikteyiz. Su 2 litreyi geçer. Eve erken gidersek yürümeyi planlıyorum. Pilatese başlayamadım maalesefSahur güzel aslında sucuk susatmadı mı?
İftar menüne ne diyim şimdi bir tepsi revani yemiş bir insan olarak
Su ne kadar içtin
Spor var mı bir ara pilatese başlamıştın ne oldu
Canim hem baklava hem dondurma olmamisMenüm
1 tane haşlanmış yumurta
1 kaşık pirinç pilavı
Yok yok kızmayız olur mu öyle şey inşallah en kısa zamanda toparlarsin evladın için güçlü ol inşallah Rabbim kalbine ferahlik versin dualarım seninle insallahKızlar bugün de menü veremeyeceğim, doğru düzgün bir şey yemedim. Sadece Dukan bisküvilerim var, arada gözüm kararınca zoraki yedim birkaç tane. Uzun uzun yürüyüş yaptım. Kızacaksınız biliyorum da ben gerçekten sıkıntılıyken bir şey giyemiyorum.
Sanırım sen rahatlikla kilo veriyon merak etmeyin eritirimBiliyorum tatlım normalde sevmem pilavı yemem de. Misafirlikte olunca kıyamadım arkadaşın emeğine. Ben sana yetişirim merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?