Gayet guzel neresi cok bunun ? Spor var mi ?Yada yazayım, çok gibi duruyor ama
Sahurum her gün klasik chiali puding
1 cay bardağı laktozsuz süt, 3yk chia 3 hurma 3 ceviz
İftar
1 bardak su 3 hurma
2 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
2 yk yoğurtlu biber
2 form ekmek
LAydLiNe
Yazınca çok durdu sanki aaa bide 2 dilim sucuk var yağsız ızgarada.Gayet guzel neresi cok bunun ? Spor var mi ?
Ellerine sağlıkTebrik ederim kızlar birincilik için herkesi
asya_01 sen de ikinci oldun seni de tebrik ederim canım
Bence cook değil ki yaptığın sporla çoğu eriyor ve düşük kalori şeyler yemişsin hatta minik bi ara bile yapabilirsin spor süper afiyet olsun ☺Bugün menü
Sahur 23.15
Biraz semizotlu salata
2 hurma ve 7 badem
Iftar 19.44
Yarim kabak karniyarik
3 yk bulgur pilavi
5 yk yoğurt
Semizotlu salata
9 adet cilek ( cok oldu biliyorum cilek diye sayikladim bugün )
2 lt su icmeye çalışacam...LAydLiNe
Spor
45 dk eliptik yapıldı
45 tempolu yürüyüş yapıldı...
Evet rakibim papatyaAboo kızlar tebrik ederim bomba gibisiniz bu haftada birinci oldunuz tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorumpapatya1994 ile aypare ackerman kiloluları tıpatıp aynı müthiş bir rekabet olmalı ben olsam acayip yarışa girerdim onunla :)
asya_01 senide tebrik ediyorum ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi
Sağol canımBence cook değil ki yaptığın sporla çoğu eriyor ve düşük kalori şeyler yemişsin hatta minik bi ara bile yapabilirsin spor süper afiyet olsun ☺
Sende durumlar nasil kilo ne alemde canim ?Aboo kızlar tebrik ederim bomba gibisiniz bu haftada birinci oldunuz tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorumpapatya1994 ile aypare ackerman kiloluları tıpatıp aynı müthiş bir rekabet olmalı ben olsam acayip yarışa girerdim onunla :)
asya_01 senide tebrik ediyorum ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi
Evet rakibim papatya-sen nasılsın özledim seni ne durumdasın menü ver mutlaka çünkü sorumluluk gelir salma sakın
Sormaaaa ne haldeyim sormaaa kederdeyim sormaaaaa yangınlardayımmm zamannn zamannnn sormaaa utanırım sormaaaa söyleyememSende durumlar nasil kilo ne alemde canim ?
HahahaSormaaaa ne haldeyim sormaaa kederdeyim sormaaaaa yangınlardayımmm zamannn zamannnn sormaaa utanırım sormaaaa söyleyemem
Cook guzel canimBu arada Cumartesi menüm
İslim kebap
Şehriyeli Bulgur pilavı
Zeytinyağlı yaprak sarma
Yeşil mercimek salatası
Turşu yoğurt
Döğme çorbası
Dondurmalı fıstıklı irmik helvası
Göz börek gibi birşey görmek istiyor dimiCook guzel canim
Inan yenilmiyor borege hic gerek yok...su icildikten sonra 5-6 kasiktan sonra tikaniyor insan...Göz börek gibi birşey görmek istiyor dimi
Ama burada yufkalar çok kötü dondurucuda satılıyor kendim de açamam iki küçükle şimdilik bunları yapıyorum yardıma gelecek var ama herşeyi kendim yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?