Sağlığına dikkat et canımKızlar bugün de menü veremeyeceğim, doğru düzgün bir şey yemedim. Sadece Dukan bisküvilerim var, arada gözüm kararınca zoraki yedim birkaç tane. Uzun uzun yürüyüş yaptım. Kızacaksınız biliyorum da ben gerçekten sıkıntılıyken bir şey giyemiyorum.
Geçen günkü waffle ın yanında emin ol bugün çok hafif oldu.Sanırım sen rahatlikla kilo veriyon merak etmeyin eritirim
Amin canımYok yok kızmayız olur mu öyle şey inşallah en kısa zamanda toparlarsin evladın için güçlü ol inşallah Rabbim kalbine ferahlik versin dualarım seninle insallah
Birde ilk üç bizden olsaaa oooo daha guzel olurHaftaya da biz birinci olursak arka arkaya 3 hafta oluyor çok güzel bir havai fişek patlayacağım
Haftaya da birincilik için var mısınız kızlarHaftaya da biz birinci olursak arka arkaya 3 hafta oluyor çok güzel bir havai fişek patlayacağım
Neden olmasın muhteşem olur benceBirde ilk üç bizden olsaaa oooo daha guzel olur
Menünü yaz canım kötü de olsaiyi akşamlar hanımlar
berbat bir gün daha geçti diyetsiz
ama bu son gündü yarın sabah 1 saat yürümeye gideceğim,
temiz menüler ile gelecegim
Ne yediysen yaz canim görelim..iyi akşamlar hanımlar
berbat bir gün daha geçti diyetsiz
ama bu son gündü yarın sabah 1 saat yürümeye gideceğim,
temiz menüler ile gelecegim
Menünü yaz canım kötü de olsa
Ne yediysen yaz canim görelim..
Yaz yaz... yeme potansiyelini gorelim...ay ama çok kötü
emunmisuniz çok utanıyorum böylede yenmez ki ya
Ogle 2 lahmacun salata yeseydin guzel olurdu... diyet boyunca patatesten uzak dur patates yersen acikirsin....bulgurlu kofte yarim tabak yaninda yogurt salata baslangic diyet menusu olarak kabul edilebilirdi canim.... zaten gofrete hic değinmiyorumm...kahvaltı
peynir
zeytin
domates salatalık
1 etmek
1 denge ekmek
öğlen
1 lahmacun
4 5 patates kızartması
az salata
1 dlm kapalı pide
akşam 20;00
1 tabak bulgurlu köfte
1 çikolatalı gofret
yok çok fena bu menuler
Canimmmmasya_01 canim tebrik ederim sanirim bireyselde ikinci olacan yanlis gormediysem.. tebrik ediyoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?