Canim , öğle yemegi ne kadar yedin onlari belirtmen gerekiyor.... bulgur pilavi kac kasik mesala?Bugün menüm
Kahvaltı 07.00
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay sekersiz
1kk helva
Ara 10.00
2kuru incir
Öğlen 12.30
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
2dilim beyaz ekmek
Cacık
Ara 16.00
2gun kurusu,2ceviz
Akşam
5 kurupasta 2tatli 3 tuzlu
1kk Peynir
10 Zeytin
1 kase Yogurt
Cay şekersiz
Orta şekerli türk kahvesi
3lt su
İşe gidip gelirken atılan 5000 adim
Makat catlakligim var ya cok korkuyorum yine nüksetmesi diye ondan abarttimYarın sabah tuvaletten cikamayacaksinhepsini aynı anda yemesenmi
Hmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid varMakat catlakligim var ya cok korkuyorum yine nüksetmesi diye ondan abarttim... yarim birde pazara gidecem aksamada arkadaşa
Aynén bi ortasini bulamiyoruz vallaHmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid var
Bence menun kötü değil Irmak helvası bol süt yapar ınş telafi edersin sıkma caniniMerhaba kızlar
Bugün eşimle temizlik yaptık sonra mutfağa girdim iftar derken bu saat oldu ancak girebiliyorum
Takimimi kutluyorum hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum @asya_01 tebrik ederim canım azmin zaferi
Bugün kötü bir gün oldu
Menüm
Sabah :
Yoğurtlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği
İftar : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ekşili köfte ( yöresel bulgur köftesi )
Semizotu salatası yoğurtlu
Cevizli irmik helvası baya yedim
Su 1 lt
Spor yok
Ay çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattinBence menun kötü değil Irmak helvası bol süt yapar ınş telafi edersin sıkma canini
Biraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun insBugün menüm
Kahvaltı 07.00
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay sekersiz
1kk helva
Ara 10.00
2kuru incir
Öğlen 12.30
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
2dilim beyaz ekmek
Cacık
Ara 16.00
2gun kurusu,2ceviz
Akşam
5 kurupasta 2tatli 3 tuzlu
1kk Peynir
10 Zeytin
1 kase Yogurt
Cay şekersiz
Orta şekerli türk kahvesi
3lt su
İşe gidip gelirken atılan 5000 adim
Benim çok nadir ağrım oluyor usutursem falanAynén bi ortasini bulamiyoruz vallasanada cok gecmis olsun canim... hemoroid icin ibrahim saracoglunun patlican sapi kurunu yap canim on numara 5 yıldız bana bile cok iyi geldi )
Hemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadarAy çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattinçökmüş haldeydim
Patatesli omlet dışında menü güzel canim....17 Mayıs
Sabah 10:30
Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay
Akşam 17:30
1.5 porsiyon döner pidesine dokunulmadı
2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran
1 hurma 1 k.kayısı 3 badem
Su = 3 lt
Spor = 6000 adım
1 küçük patates 1 dilim ekmek demek bir dahakine ekmek yeme dengelersin17 Mayıs
Sabah 10:30
Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay
Akşam 17:30
1.5 porsiyon döner pidesine dokunulmadı
2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran
1 hurma 1 k.kayısı 3 badem
Su = 3 lt
Spor = 6000 adım
Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendimeHemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadar
Santiyede cikan menu olduğu icin pek dikkat edemedim ama bundan sonra yerken sayarim en azindanCanim , öğle yemegi ne kadar yedin onlari belirtmen gerekiyor.... bulgur pilavi kac kasik mesala?
Emzirdigim icin gözüm dönüyor bazenBiraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun ins
Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendime
Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklaraEmzirdigim icin gözüm dönüyor bazenbir de sofradaki cısları sütün çekilir diyerek bana yedirmeye çalisan ablam.ama düzene girecek inşallah
Ya çok değil sağlıklı atistirmalik yapmışsın yedin artık yapacak bişey yok önümüze bakalım bizYa aklım yediğimde kaldı çok olmamış dimi?
Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklaraEki Görüntüle 2269952
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?