Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim , öğle yemegi ne kadar yedin onlari belirtmen gerekiyor.... bulgur pilavi kac kasik mesala?

Makat catlakligim var ya cok korkuyorum yine nüksetmesi diye ondan abarttim ... yarim birde pazara gidecem aksamada arkadaşa
Hmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid var

Hmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid var
Aynén bi ortasini bulamiyoruz valla sanada cok gecmis olsun canim... hemoroid icin ibrahim saracoglunun patlican sapi kurunu yap canim on numara 5 yıldız bana bile cok iyi geldi )

Bence menun kötü değil Irmak helvası bol süt yapar ınş telafi edersin sıkma canini

Biraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun ins

Aynén bi ortasini bulamiyoruz valla sanada cok gecmis olsun canim... hemoroid icin ibrahim saracoglunun patlican sapi kurunu yap canim on numara 5 yıldız bana bile cok iyi geldi )
Benim çok nadir ağrım oluyor usutursem falan
İbrahim saracoglunun kürleri sahiden çok etkili deniycem inşallah

Ay çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin çökmüş haldeydim
Hemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadar

17 Mayıs

Sabah 10:30
Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay

Akşam 17:30
1.5 porsiyon döner pidesine dokunulmadı
2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran
1 hurma 1 k.kayısı 3 badem

Su = 3 lt
Spor = 6000 adım

Patatesli omlet dışında menü güzel canim....

1 küçük patates 1 dilim ekmek demek bir dahakine ekmek yeme dengelersin

Hemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadar
Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendime

Biraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun ins
Emzirdigim icin gözüm dönüyor bazen bir de sofradaki cısları sütün çekilir diyerek bana yedirmeye çalisan ablam.ama düzene girecek inşallah

Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendime
Emzirdigim icin gözüm dönüyor bazen bir de sofradaki cısları sütün çekilir diyerek bana yedirmeye çalisan ablam.ama düzene girecek inşallah
Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklara

Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklaraEki Görüntüle 2269952
çok güzel bir anektot teşekkur ederim canım
Çocuklar nasıl birşey tutturunca dikkatini başka yöne çekmeye çalışırız kendimede aynısını yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…