Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçları.Kızlar gelemedim bugün. Annemi MR a götürdüm. Akşama misafirim geldi son bir saat kala. Ancak şimdi işlerim bitti. Yarın görüş ek üzere. 1. Olmuşuz, sayenizde arkadaşlar.Anka neden ayrıldın?
Ogle 2 lahmacun salata yeseydin guzel olurdu... diyet boyunca patatesten uzak dur patates yersen acikirsin....bulgurlu kofte yarim tabak yaninda yogurt salata baslangic diyet menusu olarak kabul edilebilirdi canim.... zaten gofrete hic değinmiyorumm...
Tamam bu hafta bitti yarin guzel bi baslangic yap olur mu ? Beyine diyet degil saglikli besleniyorum diye msj yolla canim...
Arkadasa gideceksen , once saglikli bi kahvalti yap ... arkadaşında kısır varsa kısıri tercih et ...en hafif en saglikli olani tercih etmeni oneriririm..... genellikle misafirlikte diyet biraz zor....günaydın arkadaşlar hafta sonu geldi şükür
ben ayda 1cumartesi çalışıyorum sadece bu hafta evdeyim sabah kalktım 1 saat yürüdüm
bugün bir arkadaşıma ev ziyaretine gideceğim diyetin ilk günü olacak iş değil ama kaçamazsın geleceğim
Peki ne zaman listelere donebilirsin ? 6 ay mi gecmesi lazim ?Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçları.
Biraz dinlenmek istiyorum canım. Uykusuzluk yoruyor beni. Kilo vermemi de engelliyor. İzin hakkım da olmadığı için ayrıldım mecburen
Arkadasa gideceksen , once saglikli bi kahvalti yap ... arkadaşında kısır varsa kısıri tercih et ...en hafif en saglikli olani tercih etmeni oneriririm..... genellikle misafirlikte diyet biraz zor....
çoook şükürrrrrrrTeyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
Günaydın kızlar
günaydınlar
Teyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
ben de arkadaşlara söylerdim bişey yaparsanız gelmemdiyet yaptığımı söylemiştim umarım anlayışla karşılar :)
ben de arkadaşlara söyerdim bişey yaparsanız gelmem
bugün sabah sporu yapmayacam , çünkü pazara ve çarşıya gidecem bide spor yaparsam pert olurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?