2 şubatta başladım canımada 72.5 tan 58 e ne kadar sürede düştün
2 şubatta başladım canım
diyete ilk başladığın zamanlarda oluyor bir ileri iki geri sonra oturuyor... ben ilk 20 gün diyetisyenle başladım... diyetisyene gidip tartılmak olunca hiç kaçamak yapmadım... 20 gün çok zorlandım başım ağrıdı ... 20. günde bi baktım ben hiç cıs yememişim ve bunu devam ettirdim.... sonra diyetisyeni bıraktım çünkü 3 ana öğün 3 ara öğün hiç benim yaşam şekline uygun değil ömür boyu devam ettirebileceğim bir yeme düzeni değil... ben hep 2 öğün yerdim ama aralarda bol abur cubur olurdu... korumaya geçince korumam daha kolay olacak diyetisyenle bunu yapamazdım.....çay kahve içerim
yoğurtlu birşey yapmışsa ondan yerim
çünkü diyeti bozmak için hergün bir sebep var zaten ararsan
hergün başladım dedim 1 hafta oldu aynı yerdeyim
sağlıkla kucağına al canım inşallahTeyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
aynen benim de kafam kazan gibikalkıp evi toparlamam lazım hiç halim yok ... akşam bol su içince sürekli gece wc ye gidiyor insan uykum çoook bölünüyor....bölük pörçük uyuyunca zinde olamıyor insan
Izine ayrilmasan kv daha dikkatli olursun liste tutar seni canim...
Teyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
pikeleri değiştirdim oturdum yine sanki ağır çekimde iş yapıyormuşum gibi hissediyorumsağlıkla kucağına al canım inşallah
aynen benim de kafam kazan gibi
tamam canım , nasıl iyi hissedeceksen en kısa sürede listede olursun inşallahBenim amacım yaza kadar 75e düşüp yazın ara vermekti sonra tekrar devam ederim diye düşünüyordum. Bayrama memlekete gitme planım yoktu ama şimdi bütün planlarım değişti. Ben normalde de çok kaçamak yapıyorum bayramda hiç tutamam kendimi. Kayınvalidemler köyde oturuyor net tam çekmiyor bi cuma orda olacam tartılamam ve bildirim de yapamam. Biraz ara vermek iyi gelecek bana da ama en kısa zamanda listeye dönmeye çalışacağım yine.
Ayy maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.
bi kan tahlili yaptır canım kan değerlerin ferritin, b12 ve d vitamin ne alemde bir gör istersen....Günaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
diyete ilk başladığın zamanlarda oluyor bir ileri iki geri sonra oturuyor... ben ilk 20 gün diyetisyenle başladım... diyetisyene gidip tartılmak olunca hiç kaçamak yapmadım... 20 gün çok zorlandım başım ağrıdı ... 20. günde bi baktım ben hiç cıs yememişim ve bunu devam ettirdim.... sonra diyetisyeni bıraktım çünkü 3 ana öğün 3 ara öğün hiç benim yaşam şekline uygun değil ömür boyu devam ettirebileceğim bir yeme düzeni değil... ben hep 2 öğün yerdim ama aralarda bol abur cubur olurdu... korumaya geçince korumam daha kolay olacak diyetisyenle bunu yapamazdım.....
birde ben çok spor yaptım canım günlük 2 saat spor yaptığım zamanlar oldu... başkası benim yaptığım sporu yeme şeklini yapsaydı çoktan 55 li rakamları görmüştü... benim metabolizmam çok yavaş..
tamam canım , nasıl iyi hissedeceksen en kısa sürede listede olursun inşallah
Günaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
Çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahTeyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
2 hafta deneme süresi var yeni gelen her üyenin , bu sürede takıma katılımına bakılıyor düzenli menü veriyor mu vs... bu iki haftada kilo vermiş olması gerekiyor .. geldiğiniz ve yaptığınız ilk kilo sizin başlangıç kilonuz olarak kabul ediliyor.... eğer liste müsaitse listeye alınıyor canım.... bizim bildiğim kadarıyla liste şuan müsait ama gelen yeni üye arkadaşlarda istikrar çok önemli bir gün menü yaz iki gün yazma... bir gün takıma gel iki gün ortalıkta görünme olmuyor...ada listeye nasıl giriliyor
Ben iş falan yapmıyorum valla oturdum dizi izliyorumpikeleri değiştirdim oturdum yine sanki ağır çekimde iş yapıyormuşum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?