2 hafta deneme süresi var yeni gelen her üyenin , bu sürede takıma katılımına bakılıyor düzenli menü veriyor mu vs... bu iki haftada kilo vermiş olması gerekiyor .. geldiğiniz ve yaptığınız ilk kilo sizin başlangıç kilonuz olarak kabul ediliyor.... eğer liste müsaitse listeye alınıyor canım.... bizim bildiğim kadarıyla liste şuan müsait ama gelen yeni üye arkadaşlarda istikrar çok önemli bir gün menü yaz iki gün yazma... bir gün takıma gel iki gün ortalıkta görünme olmuyor...
biz takımca katılımı olan üyelerin listede olmasını istiyoruz....
Ben iş falan yapmıyorum valla oturdum dizi izliyorum
Kimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.Teşekkürlerbu sene ramazan yaradı bana.
Ben önümüzdeki cuma izne çıkmak istiyorum. Ayın 28inde memlekete gidecem 20 gün falan kalacağım. Annemlerdeyken burda olurum yine sorun yokta kaynanamlara gidince hem gelemem hem diyet yapamam hem de bildirim yapamam.
Öğünlerinin saatini de yaz canım. Yediklerinin miktarıda önemli. Kızartma ve gofret olmamış. Sunne kadar? Hareket ne kadar?kahvaltı
peynir
zeytin
domates salatalık
1 etmek
1 denge ekmek
öğlen
1 lahmacun
4 5 patates kızartması
az salata
1 dlm kapalı pide
akşam 20;00
1 tabak bulgurlu köfte
1 çikolatalı gofret
yok çok fena bu menuler
Diyetisyene harfiyen uydun mu? Fazlalık var mı menüde?Bugunki menum
Sahur
3yk yoğurt içine
3 kayısı 2 tam ceviz
1 dilim peynir
1 has yumurta
1dilim ekmek
Domates saltalik roka
Iftar
1 kase tavuk suyu cobesi (yoğurtlu )
6yk fasulye türlü
1 yk fırında makarna(besamel soslu)
3yk yoğurt
Bol salata
Ara
1 kupa çay
3 hurma 1tatli k fıstık ezmesi (ev yapimi)
Su çok az. İrmik helvası da olmamış. Hani yapmışın kaçamağı masumlaştırmaya gerek yok bence. Kızlar bişey olmaz demiş ama olur canım. Bir dahakine yeme lütfen.Merhaba kızlar
Bugün eşimle temizlik yaptık sonra mutfağa girdim iftar derken bu saat oldu ancak girebiliyorum
Takimimi kutluyorum hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum @asya_01 tebrik ederim canım azmin zaferi
Bugün kötü bir gün oldu
Menüm
Sabah :
Yoğurtlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği
İftar : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ekşili köfte ( yöresel bulgur köftesi )
Semizotu salatası yoğurtlu
Cevizli irmik helvası baya yedim
Su 1 lt
Spor yok
Akşama kadar iyi gitmişsin. Beyaz ekmekten uzak durman lazım. Akşam kurabiyeler işi bozmuş ama genel anlamda ilk gün menülerine göre güzel beğendim. Zamanla daha iyi olacak bunu unutma. Hepimiz ilk başladığımızda böyleydik. Adım sayın az. Suyun çok güzel.Bugün menüm
Kahvaltı 07.00
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay sekersiz
1kk helva
Ara 10.00
2kuru incir
Öğlen 12.30
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
2dilim beyaz ekmek
Cacık
Ara 16.00
2gun kurusu,2ceviz
Akşam
5 kurupasta 2tatli 3 tuzlu
1kk Peynir
10 Zeytin
1 kase Yogurt
Cay şekersiz
Orta şekerli türk kahvesi
3lt su
İşe gidip gelirken atılan 5000 adim
Çok olmuş canımBende 3 hurma 2 kuru kayisi yedim 3 ceviz 2 badem puding içinde ama yarın 3 mil Leslie yaparim
Yarısı fazla olmuşYa aklım yediğimde kaldı çok olmamış dimi?
Ben kesinlikle 50 olmuştum senin sporları yapsam ki evlenmeden önce 50 kiloydumdiyete ilk başladığın zamanlarda oluyor bir ileri iki geri sonra oturuyor... ben ilk 20 gün diyetisyenle başladım... diyetisyene gidip tartılmak olunca hiç kaçamak yapmadım... 20 gün çok zorlandım başım ağrıdı ... 20. günde bi baktım ben hiç cıs yememişim ve bunu devam ettirdim.... sonra diyetisyeni bıraktım çünkü 3 ana öğün 3 ara öğün hiç benim yaşam şekline uygun değil ömür boyu devam ettirebileceğim bir yeme düzeni değil... ben hep 2 öğün yerdim ama aralarda bol abur cubur olurdu... korumaya geçince korumam daha kolay olacak diyetisyenle bunu yapamazdım.....
birde ben çok spor yaptım canım günlük 2 saat spor yaptığım zamanlar oldu... başkası benim yaptığım sporu yeme şeklini yapsaydı çoktan 55 li rakamları görmüştü... benim metabolizmam çok yavaş..
Geçmiş olsun canım dinlen biraz bir de stres yaptığın ne varsa onu uzaklaştır kendindengulenyuzumsunsen onerdıgın cay biberiye miydi bugun yine basım agrıyor offff offfffff ne lanet bısey ya
Bende okudum üzüldüm yarismanin bitmesi konusunda ne olacak takimlar kapatilir mi ?Kimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.
Öğünlerinin saatini de yaz canım. Yediklerinin miktarıda önemli. Kızartma ve gofret olmamış. Sunne kadar? Hareket ne kadar?
Diyetisyene harfiyen uydun mu? Fazlalık var mı menüde?
Su çok az. İrmik helvası da olmamış. Hani yapmışın kaçamağı masumlaştırmaya gerek yok bence. Kızlar bişey olmaz demiş ama olur canım. Bir dahakine yeme lütfen.
Akşama kadar iyi gitmişsin. Beyaz ekmekten uzak durman lazım. Akşam kurabiyeler işi bozmuş ama genel anlamda ilk gün menülerine göre güzel beğendim. Zamanla daha iyi olacak bunu unutma. Hepimiz ilk başladığımızda böyleydik. Adım sayın az. Suyun çok güzel.
Çok olmuş canım
Yarısı fazla olmuş
Ben kesinlikle 50 olmuştum senin sporları yapsam ki evlenmeden önce 50 kiloydum
evet canım biberiye , mutlaka dene bencegulenyuzumsunsen onerdıgın cay biberiye miydi bugun yine basım agrıyor offff offfffff ne lanet bısey ya
aynen böyle güzel vallaherseyde olduğu gibi buradada istikrar önemli diyorsun anladım zaten katılım olması insanın kendisinide iyi hissetmesini sağlıyor
en sevdiğim mod
Pilav bulgur pilavıydıPilav ne pilavıydı? Hoşafı şeker ekliyor musun? Kızartma haricinde güzel olmuş menü. Suyu tamamlayabildin mi 2 litreye?
Bence kapanır kim uğraşacak ki o kadar işle karne rapor vs hazırlamakla kolay işler değil herkes 1 yapar 2 yapar sonra yapmaz zaten bahar kaptan da demiş 2019 sonuna kadar veren verir veremeyen veremez diye..Bende okudum üzüldüm yarismanin bitmesi konusunda ne olacak takimlar kapatilir mi ?
Tamam kaptanim haklısın kaçamak yapmamaya çalışacağımKimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.
Öğünlerinin saatini de yaz canım. Yediklerinin miktarıda önemli. Kızartma ve gofret olmamış. Sunne kadar? Hareket ne kadar?
Su çok az. İrmik helvası da olmamış. Hani yapmışın kaçamağı masumlaştırmaya gerek yok bence. Kızlar bişey olmaz demiş ama olur canım. Bir dahakine yeme lütfen.
Akşama kadar iyi gitmişsin. Beyaz ekmekten uzak durman lazım. Akşam kurabiyeler işi bozmuş ama genel anlamda ilk gün menülerine göre güzel beğendim. Zamanla daha iyi olacak bunu unutma. Hepimiz ilk başladığımızda böyleydik. Adım sayın az. Suyun çok güzel.
Çok olmuş canım
Yarısı fazla olmuş
Kimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.
Çok olmuş canım
Yarısı fazla olmuş
Heyet maşallah feee listeye gel***13. Takım 622. Etap***
madamhd(82.1///%)
gulenyuzumsunsen(68.8///%)
Mumu85(83.2///%)
ada81(59.7///%)
Akkat(79.1///%)
asya_01(71.7///%)
papatya1994(65.6///%-)
MrsParanoid(65.6///%)
Anka(71.3///%)
soffty (62.6///%)
13. Takım ortalama: %
*** 13. Takım 622. Etap Free Liste ***
sisyphos (68.6/66.1//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55
candy_candy (130.2/128.2//%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (68.4/66.8//%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (58.1/57.6//%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(63/62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu: 63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
UstaM (66///%) Yeni üye Başlama Tarihi: 08.05.2019 Başlama Kilosu: 66 Hedef:52
Gonul83 (///%) 620. Etapta 54.4 kilo ile mezun olan üye
merryangel (///%) 597. Etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
Neredeyimben (///%) Yeni üye Başlama Tarihi 10.05.2019 Başlama Kilosu: 83 Hedef: 65
latiska (///%) 596. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
zambak86 (///%) 609. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
zulal83(74///%) Yeni üye Başlama Tarihi 15.05.2019 Başlama Kilosu: 74 Hedef: 58
13. Takım Free Liste ortalama: %
Allah kolaylık versin canımOff kızlar sabahtan beri evi topluyorum arkamdan dağılıyor kafayı yedim yicemakşama iftara gidicem yatıya misafirim var sahura hazırlık yapılacak ve ben daha evin süpürgesini bile bitiremedim bu da yetmezmiş gibi yarın da iftara misafirim var
Ehehehhe 13 cm e bayılıyorum
Kocama birazcık yaklaşıyorum böylece
Hele o topuklular elbiseyle ne hoş oluyoryazın sahil boyunda falan. Amanın ben biraz daha kilo vereyim
Teşekkür ederim yorumun için olmasaydı keşke ama telafi edildiPatatesli omlet dışında menü güzel canim....
Aaa bunu bilmiyordum1 küçük patates 1 dilim ekmek demek bir dahakine ekmek yeme dengelersin
Asya tebrik ederim çok güzel anladığım kadarıyla pes etmek üzereyken devam etmişsinCanimmmmönemli olan takım ruhu biz çok güzel yakaladık o samimiyeti. Iyiki varsınız hepiniz bunu her zaman söyledim
İnşallah sonuç temiz çıkarKızlar gelemedim bugün. Annemi MR a götürdüm. Akşama misafirim geldi son bir saat kala. Ancak şimdi işlerim bitti. Yarın görüş ek üzere. 1. Olmuşuz, sayenizde arkadaşlar. @Anka neden ayrıldın?
Teyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
Deniz carpmış olabilir daha erken ya belki üşümüş veya yorulmuş olabilirsin gecmiş olsunGünaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?