Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herseyde olduğu gibi buradada istikrar önemli diyorsun anladım zaten katılım olması insanın kendisinide iyi hissetmesini sağlıyor

Ben iş falan yapmıyorum valla oturdum dizi izliyorum

en sevdiğim mod

Kimsenin izne ayrılması taraftarı değilim biliyorsun. Aslında bildirim yapamayacağın Cuma seni idare edebiliriz. Bir de yarışmaların bu yıl sonu bitme ihtimali var. Bence iyi bir ivme yakalamışken ayrılma derim. Listeden çıkınca alacağını sende biliyorsun. Yaza daha hafif girmek eminim seni de mutlu eder.
Öğünlerinin saatini de yaz canım. Yediklerinin miktarıda önemli. Kızartma ve gofret olmamış. Sunne kadar? Hareket ne kadar?
Diyetisyene harfiyen uydun mu? Fazlalık var mı menüde?
Su çok az. İrmik helvası da olmamış. Hani yapmışın kaçamağı masumlaştırmaya gerek yok bence. Kızlar bişey olmaz demiş ama olur canım. Bir dahakine yeme lütfen.
Akşama kadar iyi gitmişsin. Beyaz ekmekten uzak durman lazım. Akşam kurabiyeler işi bozmuş ama genel anlamda ilk gün menülerine göre güzel beğendim. Zamanla daha iyi olacak bunu unutma. Hepimiz ilk başladığımızda böyleydik. Adım sayın az. Suyun çok güzel.
Bende 3 hurma 2 kuru kayisi yedim 3 ceviz 2 badem puding içinde ama yarın 3 mil Leslie yaparim
Çok olmuş canım
Ya aklım yediğimde kaldı çok olmamış dimi?
Yarısı fazla olmuş
Ben kesinlikle 50 olmuştum senin sporları yapsam ki evlenmeden önce 50 kiloydum

LAydLiNe evet harfiyen uydum sadece akşam iki dilim ekmek hakkım vardı onun yerine 1 yemek kaşığı makarna yedim
Bizim listelere değisim haklarımız var mesala sahurda 1 sub süt vardi onun yerine 6 yk yoğurt kullanabiliriz ki ben 3 kullandım böyle gibi gibi

Bende okudum üzüldüm yarismanin bitmesi konusunda ne olacak takimlar kapatilir mi ?

gulenyuzumsunsen onerdıgın cay biberiye miydi bugun yine basım agrıyor offff offfffff ne lanet bısey ya
evet canım biberiye , mutlaka dene bence
herseyde olduğu gibi buradada istikrar önemli diyorsun anladım zaten katılım olması insanın kendisinide iyi hissetmesini sağlıyor

en sevdiğim mod
aynen böyle güzel valla
Pilav ne pilavıydı? Hoşafı şeker ekliyor musun? Kızartma haricinde güzel olmuş menü. Suyu tamamlayabildin mi 2 litreye?
Pilav bulgur pilavıydı
Hoşaf şekersiz gibiydi misafirlikteydim,
Suyu da 2 içtim kaptan

Bende okudum üzüldüm yarismanin bitmesi konusunda ne olacak takimlar kapatilir mi ?
Bence kapanır kim uğraşacak ki o kadar işle karne rapor vs hazırlamakla kolay işler değil herkes 1 yapar 2 yapar sonra yapmaz zaten bahar kaptan da demiş 2019 sonuna kadar veren verir veremeyen veremez diye..

Tamam kaptanim haklısın kaçamak yapmamaya çalışacağım

Anaaa niye bitiyor ki yarışma biraz daha düşüniyim bari izin işini.

Off kızlar sabahtan beri evi topluyorum arkamdan dağılıyor kafayı yedim yicem akşama iftara gidicem yatıya misafirim var sahura hazırlık yapılacak ve ben daha evin süpürgesini bile bitiremedim bu da yetmezmiş gibi yarın da iftara misafirim var

Heyet maşallah feee listeye gel

Allah kolaylık versin canım

Ehehehhe 13 cm e bayılıyorum
Kocama birazcık yaklaşıyorum böylece
Hele o topuklular elbiseyle ne hoş oluyor yazın sahil boyunda falan. Amanın ben biraz daha kilo vereyim

Ver tabii olmaz mı sülün gibi olursun
Patatesli omlet dışında menü güzel canim....
Teşekkür ederim yorumun için olmasaydı keşke ama telafi edildi
1 küçük patates 1 dilim ekmek demek bir dahakine ekmek yeme dengelersin
Aaa bunu bilmiyordum sağol canım yenı bısey daha öğrendim

Canimmmm önemli olan takım ruhu biz çok güzel yakaladık o samimiyeti. Iyiki varsınız hepiniz bunu her zaman söyledim
Asya tebrik ederim çok güzel anladığım kadarıyla pes etmek üzereyken devam etmişsin
Demek ki bizde sabırla devam etmeliyiz.

Kızlar gelemedim bugün. Annemi MR a götürdüm. Akşama misafirim geldi son bir saat kala. Ancak şimdi işlerim bitti. Yarın görüş ek üzere. 1. Olmuşuz, sayenizde arkadaşlar. @Anka neden ayrıldın?
İnşallah sonuç temiz çıkar
Teyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok

Maşallah sağlıkla tamamına ulaşıp kucağına da alırsın inşallah
Günaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
Deniz carpmış olabilir daha erken ya belki üşümüş veya yorulmuş olabilirsin gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…