- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aynen öyleTakımlar kapanmaz inşallahYıl sonuna kadar zamanımız var demek ki daha sıkı devam etmek lazım...
Daha ben kilomu korumaya geçecem 6 ay gecmesi lazim kilom iyice otursun...Bence kapanır kim uğraşacak ki o kadar işle karne rapor vs hazırlamakla kolay işler değil herkes 1 yapar 2 yapar sonra yapmaz zaten bahar kaptan da demiş 2019 sonuna kadar veren verir veremeyen veremez diye..
Off kızlar sabahtan beri evi topluyorum arkamdan dağılıyor kafayı yedim yicemakşama iftara gidicem yatıya misafirim var sahura hazırlık yapılacak ve ben daha evin süpürgesini bile bitiremedim bu da yetmezmiş gibi yarın da iftara misafirim var
Evet canım aynen öyle oldu. Kızların sayesinde direndim. Asla bırakmamak lazım ben bir ara şeyi bile düşündüm kilo veremicem herhalde hiç bir şekilde. Bari bu kilomu korumuş olurum diyordumAsya tebrik ederim çok güzel anladığım kadarıyla pes etmek üzereyken devam etmişsin
Demek ki bizde sabırla devam etmeliyiz.
İnşallah sonuç temiz çıkar
Maşallah sağlıkla tamamına ulaşıp kucağına da alırsın inşallah
Deniz carpmış olabilir daha erken ya belki üşümüş veya yorulmuş olabilirsin gecmiş olsun
Çıktım bir avm turu yaptım geldim. Ara ara girdim pek kimse yoktu.Herkes hafta sonu yoğunluğunda sanırım
Daha ben kilomu korumaya geçecem 6 ay gecmesi lazim kilom iyice otursun...
Sende mi hamilesin acabaaGünaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
Bence deeEger takimlar kapanirsa ki insallah kapanmaz ... bizde bir grup kurar orada kendi aramizda yarışa devam ederiz....
56ydı şimdi 54 olduBen 12 temmuzda 55.00 -54.00 olacam karar verdim....13 temmuzda kismetse memlekete gidecem herkes beni cok zayiflamis görsünler istiyorum....
Sağol canım. Listede olmasan da ayrılma ama bizdenGeçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçları.
Biraz dinlenmek istiyorum canım. Uykusuzluk yoruyor beni. Kilo vermemi de engelliyor. İzin hakkım da olmadığı için ayrıldım mecburen
Sanirim oldumSende mi hamilesin acabaa
Bence dee
56ydı şimdi 54 oldukilo verme hastası olmayasın
BilmezmiyimKızlar ev inanılmaz etkiliyor haberiniz ola. Dünkü kilomdan 1 bucuk fazla çıktım. Kabızlık inanılmaz etkiliyor
Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim canım, tebrik ederimTeyzeleri dün gittik kalp atışını duyduk 6 haftalık şükür sıkıntı yok
Evet bu benim de aklıma geldiEger takimlar kapanirsa ki insallah kapanmaz ... bizde bir grup kurar orada kendi aramizda yarışa devam ederiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?