Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok yoruldum carsiya , pazara ve avm gittik... eve geldim paketleri yerlestir... camasir ser kizin yemegini hazirla derken anca bu saat oldu... aksama iftara davetliyiz yemek derdim yok umarim cisli biseyler yoktur ....
Birazdan spora geçecem 1 saat yürürum..

Bence kapanır kim uğraşacak ki o kadar işle karne rapor vs hazırlamakla kolay işler değil herkes 1 yapar 2 yapar sonra yapmaz zaten bahar kaptan da demiş 2019 sonuna kadar veren verir veremeyen veremez diye..
Daha ben kilomu korumaya geçecem 6 ay gecmesi lazim kilom iyice otursun...

Evet canım aynen öyle oldu. Kızların sayesinde direndim. Asla bırakmamak lazım ben bir ara şeyi bile düşündüm kilo veremicem herhalde hiç bir şekilde. Bari bu kilomu korumuş olurum diyordum

Kızlar ev inanılmaz etkiliyor haberiniz ola. Dünkü kilomdan 1 bucuk fazla çıktım. Kabızlık inanılmaz etkiliyor

Günaydın kızlar. Akşam uyuyakaldım. Ve hala yataktan çıkamadım. Çoook fena uykum var. Bana ne olduğunu anlayamadım.
Sende mi hamilesin acabaa
Eger takimlar kapanirsa ki insallah kapanmaz ... bizde bir grup kurar orada kendi aramizda yarışa devam ederiz....
Bence dee
Ben 12 temmuzda 55.00 -54.00 olacam karar verdim.... 13 temmuzda kismetse memlekete gidecem herkes beni cok zayiflamis görsünler istiyorum....
56ydı şimdi 54 oldu kilo verme hastası olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…